Što ste zadnje sanjali?
- Pi
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: Što ste zadnje sanjali?
Na ranču sam, i hodam s rodicom prema velikom hrastu. Izgleda crveno lišće tog hrasta, nekakva desaturirana crvena, tamna, a trava je blijeda. Hodamo polako, ona ima ruku na leđima, podupire se. I priča nešto veselo svojim splitskim naglaskom, i čujem je ali je ne razumijem, ne percipiram. Jer ja razmišljam o onome što dolazi, ali to se ne smije reći. Moraš se smiješiti dok razmišljaš o najgoroj mogućoj stvari, najgori horor. Dođemo do hrasta, sjednemo, naslonimo se na njega i šutimo. Dugo. Ne smijem je pogledati, gledam u daljinu, samo perifernim vidom vidim kako joj noge polako pretvaraju u drvo. Suše se i postaju smeđe, baš kao deblo hrasta. Postaje dio debla. A ja okrenem glavu još više od nje i probudim se.
I tako bar par puta mjesečno zadnjih pet godina.
I tako bar par puta mjesečno zadnjih pet godina.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
here, have some depressing truth

o.t. retardirane snove. profesorica iz matematike mi je dala da riješim neki super težak zadatak i znala sam totalno postupak, ali su me prijatelji stalno prekidali i bili glasni i derali se i onda sam se ja na njih derala da se stišaju jer ne mogu razmišljat i onda su me oni ignorirali i nastavili se derat jer im nikad nije bitno ono šta je meni u životu bitno i onda sam ja plakala od jada šta imam takve prijatelje kojima nisam bitna i derala se još malo i onda nisam više mogla nać sve papire na kojima sam rješavala zadatak, a baš jako sam htjela da se dokažem najdražoj profesorici da ja to mogu, ali ništa od toga

o.t. retardirane snove. profesorica iz matematike mi je dala da riješim neki super težak zadatak i znala sam totalno postupak, ali su me prijatelji stalno prekidali i bili glasni i derali se i onda sam se ja na njih derala da se stišaju jer ne mogu razmišljat i onda su me oni ignorirali i nastavili se derat jer im nikad nije bitno ono šta je meni u životu bitno i onda sam ja plakala od jada šta imam takve prijatelje kojima nisam bitna i derala se još malo i onda nisam više mogla nać sve papire na kojima sam rješavala zadatak, a baš jako sam htjela da se dokažem najdražoj profesorici da ja to mogu, ali ništa od toga
- Afrodita
- Ja sam: lezbijka
ne znam kad zadnji put nisam sanjala nešto mučno ... neku borbu, vodu, nešto što me stalno proganja... najrađe bi da uopće ne sanjam ništa... bilo bi lakše
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
- Soopertrack
apokalispsu.. padale su užarene kugle i sve. 
The drum is the first thing you hear.. your mothers heartbeat..
trazila sam neke mrtvace po sumi s dvoje nepoznatih ljudi. dalje, macku koju sam imala kao dijete, imala je 7 macica i odmah sam odlucila uzeti jednog ili dvoje. najgori dio noci je bio san u kojem su mi neka tri lika krala robu sa susila unatoc mojim prijetnjama. jos su me i zajebavali.
bring your mind into my head...
Opet noćne more. :/
Nakon što mi je jedan od antipatičnijih članova familije želio učiniti nešto ružno, bježim u nekakvim kolima koja su puna ljudi s plavokosim dječakom od godinu-dvije u naručju.
Ispostavlja se da je dječak moj sin. Pita me kako ću ga zvati, odgovaram: "Saša" (iako razmišljam kako sam to ime namjenila djevojčici).
On mi odgovara da zašto inzistiram na tom imenu i kako on želi da ga zovem Rim. Sva sam u dilemi, kako ću dijete zvati "Rim", a opet to mu je želja. :/
Dolazimo u neku svečanu dvoranu u kojoj se vjenčavaju jedan moj stariji kum i moja sestrična. Uz tu svečanost je sve pripremljeno i za krštenje tog mog djeteta.
Kažem svojim roditeljima da sam rekla kako ne želim krstiti dijete i pri tome ostajem. Moja majka se ljuti, a otac nekako prihvaća i uzima unuka u naručje.
Tu je stao san. :/
Nakon što mi je jedan od antipatičnijih članova familije želio učiniti nešto ružno, bježim u nekakvim kolima koja su puna ljudi s plavokosim dječakom od godinu-dvije u naručju.
Ispostavlja se da je dječak moj sin. Pita me kako ću ga zvati, odgovaram: "Saša" (iako razmišljam kako sam to ime namjenila djevojčici).
On mi odgovara da zašto inzistiram na tom imenu i kako on želi da ga zovem Rim. Sva sam u dilemi, kako ću dijete zvati "Rim", a opet to mu je želja. :/
Dolazimo u neku svečanu dvoranu u kojoj se vjenčavaju jedan moj stariji kum i moja sestrična. Uz tu svečanost je sve pripremljeno i za krštenje tog mog djeteta.
Kažem svojim roditeljima da sam rekla kako ne želim krstiti dijete i pri tome ostajem. Moja majka se ljuti, a otac nekako prihvaća i uzima unuka u naručje.
Tu je stao san. :/
▲ v o l c a n o ▲
- miss_misty
sasvim neplanirano svratih na koncert cranberriesa
ne postoje granice...
ne postoje granice...
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
- samo ja
- Ja sam: biseksualka
zašto ja uik imam neke simbolične snove koji najavljuju neko sranje i sranje se dogodi naredni dan... 
hm hmm već drugi put prekrasno jezero usred planina....
osim toga da sam mijenjala svoj stan za neki jeftiniji. nisam bila sretna
osim toga da sam mijenjala svoj stan za neki jeftiniji. nisam bila sretna
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
U cijelom snu tražila brata i sestru jer su pobjegli kad su nam provalili u kuću , ali gdje su otišli nisam znala.
Jedina vizija je bila polje kukuruza kuća mjesečna, šta god to značilo, nisam skopčala do kraja sna ...
Na kraju sam ih našla kroz to polje kukuruza i trčim prema njima na 10 metara uhvati me srčani i srušim se na zemlju!
Jedina vizija je bila polje kukuruza kuća mjesečna, šta god to značilo, nisam skopčala do kraja sna ...
Na kraju sam ih našla kroz to polje kukuruza i trčim prema njima na 10 metara uhvati me srčani i srušim se na zemlju!
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
Raščetvoreni kaki kako hoda hodnikom.
-
Plague
frendicu kako sjedi jadna i čemerna, pognute glave, sama na klupi. 
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Kontakt:
Sanjam nekad da mogu letjeti.
Defying gravity
(Al istoimena pjesma mi je mantra)
Šteta što nemam taj osjećaj na utrkama, hahahahahh
Defying gravity
(Al istoimena pjesma mi je mantra)
Šteta što nemam taj osjećaj na utrkama, hahahahahh
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
...sanjala sam sex.. i za vrijeme sex-a da me uhvatio grč..i to me probudilo - grč!:S svašta..
...život je lijep... (:
Da je mrka noć i da pada snijeg. Bio baš neki ugodan osjećaj.
Kad sam joj to danas rekla, odgovorila mi je: Dobro sam i napravila. Postala sam zločesta. 
Fakat sam još super ispala kakva sam mogla biti.

Fakat sam još super ispala kakva sam mogla biti.
▲ v o l c a n o ▲
puna kuća pasića, nekoliko ih je ona dovela, a jedan je bio moj, pa sam skužila da ga ništa nisam šetala...
opet mi se aktiviro pseći tik-tak
sad je i mačju uz njega
opet mi se aktiviro pseći tik-tak
sad je i mačju uz njega
Sad se vec pomalo i panicno bojim vlaka , ne samo autobusa vec i vlaka .
Ukrcala sam se na vlak , prvo sam sestru strpala u vlak i ostavila kufer na stanici i vrata su se zatvorila na pola mog tjela van , pola unutra , samo sam gledala svoj crveni kufer na stanici , razmisljajuci kako moram doci do njega , jer kad ti cijeli jebeni zivot stane u taj kufer ne ostavljaš ga , vlak je krenuo ... i dalje sam na pola vrata i nemogu se maknit , gledam crvenu kočnicu i uhvatim ju ....
Ukrcala sam se na vlak , prvo sam sestru strpala u vlak i ostavila kufer na stanici i vrata su se zatvorila na pola mog tjela van , pola unutra , samo sam gledala svoj crveni kufer na stanici , razmisljajuci kako moram doci do njega , jer kad ti cijeli jebeni zivot stane u taj kufer ne ostavljaš ga , vlak je krenuo ... i dalje sam na pola vrata i nemogu se maknit , gledam crvenu kočnicu i uhvatim ju ....
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
Takvu hrpu pizdarija da ni samoj sebi nisam mogla vjerovati kad sam se probudila. Nažalost, zaboravila sam gotovo sve osim seksa sa mladim Kevinom Baconom gdje ja njega nisam uopće mogla osjetiti što god mi napravio a on mene je. Nisam osjećala njegovu težinu, nisam osjetila kad bih ga dodirnula ni kad je on mene. Apsolutno ništa. Ali on je reagirao na moje dodire pa je barem jedno od nas bilo koliko-toliko zadovoljno. Valjda. Nisam ga pitala. Stenjao je. To valjda znači nešto. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- coppa
- Status: Solo
Hrpa kolegica iz srednje škole su išle u kazalište sa mnom, glumac je bio Kristijan Ugrina i povukao je nas nekoliko na pozornicu s njim......morale smo pjevati operu i formirati zbor na licu mjesta

-
Plague
napad divovske hobotnice na grad. dec rajt, izašla je iz mora. 
- Jadzia Dax
tip me pokušava silovati u autu za vrijem vožnje, povukla sam ručnu i probudila se
bar sam se snašla
bar sam se snašla
prvi put da curu sanjam , đizs
al ona stvarno zna kuhat , al ja to još nisam okusilia!
al ona stvarno zna kuhat , al ja to još nisam okusilia!

obiteljski izlet na obali mora s ovim autom
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.