Zaljubljivanje u pogrešnu osobu ili...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
being_alive
Spol/rod: žensko
Status: Solo

Zaljubljivanje u pogrešnu osobu ili...

Post Postao/la being_alive » 20 stu 2011 00:21

...tako to. bljak.

U biti, jako sam "confused". Postoje li ikakve šanse?
Ne poznajem te ni malo. Sve što znam o tebi je da si neopisivo lijepa. i zgodna, i sexi, kao i tvoja sestra blizanka
(identične ste pa stoga nikad neznam s kojom od vas razgovaram a još manje u koju sam od vas točno zaljubljena- valjda u obje :nezna: )

i da mi oduzimaš dah kad god te ugledam. i mislim si bože pomozi. srce mi lupa sto na sat. ali doslovno. grlo mi se osuši, a trbuh radi gluposti od sebe.

I oči traže tvoje oči, i govore im, "želim te". A ti se onda usuđuješ uzvratiti taj isti pogled, i s tim pogledom grliš moje srce a ja osjećam da dodirujem tvoju dušu.

Iskreno se nadam da nemaš pojma zašto te moje oči gledaju s tolikom požudom, nadam se da ne osjećaš, da ti ne pada na pamet ništa poput LGB i tako to. jer ono ne želim da se isprepadaš i pobjegneš od mene. A toliko te želim upoznati. Dotaknuti tvoj svijet.

neznam koji mi je klinac da pišem ovakve srcedrapajuće romantične gluposti ovdje ali... ljudi..... Ja sam se zaljubijo :srce:

eto tak. i volim svih vas, tak da znate. SPREAD LOVE.

a pitanje bi trebalo biti: dogodi li vam se da se zaljubite u pogrešnu osobu, i što s tim činite? :D

:pivo: :duga:
"When you touch me, I feel so alive."

ejla

Re: Zaljubljivanje u pogrešnu osobu ili...

Post Postao/la ejla » 20 stu 2011 03:03

Jooj ovo mi je tako simpa!!! :)
Ajde skupi hrabrosti i pozovi ju na cugu
ispipaj situaciju, držim fige!!

Angela07
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la Angela07 » 20 stu 2011 09:08

:nezna: ja sam zaljubljena u pogrešnu i nikako da je izbacim iz sistema

being_alive

Post Postao/la being_alive » 20 stu 2011 10:15

pa nije da bi me odbila, jedna kava nikom niš.... ili....

zvat cu je. valjda. jednom. :P

:hidden2: :shock2: :ruza: :kiss3:

being_alive

Post Postao/la being_alive » 20 stu 2011 10:23

Angela07 je napisao/la::nezna: ja sam zaljubljena u pogrešnu i nikako da je izbacim iz sistema
sigurna si da je pogrešna? ja npr. nisam. i pitam se, vrijedi li riskirati? u smislu, outati se, i reći joj osjećaje, ili se samo outati, ili.... nikad ne znaš kakva reakcija može biti. to mene muči :hmmm: well... we'll see, what will time bring up.

sretno tebi sa tvojom btw. drži se :tjesi:

štrudla

Post Postao/la štrudla » 20 stu 2011 10:31

zapravo, šanse su ti dvostruke. ako ne uspije s njom, uvijek ostaje sestra blizanka :D

srećno :mase:
slika

divlja.ruza

Post Postao/la divlja.ruza » 20 stu 2011 11:25

ne biramo u koga se zaljubljujemo.

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 20 stu 2011 11:33

being_alive je napisao/la:Ne poznajem te ni malo. Sve što znam o tebi je da si neopisivo lijepa. i zgodna, i sexi, kao i tvoja sestra blizanka (identične ste pa stoga nikad neznam s kojom od vas razgovaram a još manje u koju sam od vas točno zaljubljena- valjda u obje :nezna: )
ovu sam priču već tri puta čula... ja bi upoznala te blizanke! :D

ot. joj.. bila sam zaljubljena u pogrešnu osobu, samo to nisam vidjela! sad sam zaljubljena u pravu osobu i jako dobro vidim razliku! a ova tvoja priča... hm... mislim da je to više neka zatreskanost, nego zaljubljenost - jer mislim da s nekim moraš biti ili bar ostvariti neki odnos više od kave, da se možeš zaljubiti...

being_alive

Post Postao/la being_alive » 20 stu 2011 14:09

J.Fe je napisao/la:
being_alive je napisao/la:Ne poznajem te ni malo. Sve što znam o tebi je da si neopisivo lijepa. i zgodna, i sexi, kao i tvoja sestra blizanka (identične ste pa stoga nikad neznam s kojom od vas razgovaram a još manje u koju sam od vas točno zaljubljena- valjda u obje :nezna: )
ovu sam priču već tri puta čula... ja bi upoznala te blizanke! :D

ot. joj.. bila sam zaljubljena u pogrešnu osobu, samo to nisam vidjela! sad sam zaljubljena u pravu osobu i jako dobro vidim razliku! a ova tvoja priča... hm... mislim da je to više neka zatreskanost, nego zaljubljenost - jer mislim da s nekim moraš biti ili bar ostvariti neki odnos više od kave, da se možeš zaljubiti...
dada, točno, definitivno nije zaljubljenost, ne još. ali kako god okreneš, cura mi oduzima dah, a to mi se nikada u životu dosad nije dogodilo, da mi netko doslovno oduzme dah.

a ovo pitanje je nekako postavljeno, čisto radi pitanja koja mi prolaze kroz glavu dok razmišljam o teorijama zaljubljenosti... zato jer, recimo da upoznam tu curu i zaljubim se, a ona ispadne potpuno pogrešna, sa svim kontra-stavovima i sl. a kao što je netko rekao gore, ne biramo u koga se zaljubljujemo.

uf, a upravo mi je došla poruka od te fatalne..... :duga:

being_alive

Post Postao/la being_alive » 20 stu 2011 14:23

divlja.ruza je napisao/la:ne biramo u koga se zaljubljujemo.
s tim se slažem potpuno, definitivno istina.

it's just... that they both look so identical. and that kills me XD

ah, te blizanke.
štrudla je napisao/la:zapravo, šanse su ti dvostruke. ako ne uspije s njom, uvijek ostaje sestra blizanka :D

srećno :mase:
hhahahahaha cheers to that :pivo: :mase:

OFT: ekipi admina s Crol-a, ako čitate ovo, predobri su vam smajlići...ispadam ko neko ogromno dijete dok stavljam te smajliće nakon svake druge riječi al eto... većina foruma ima neke najobičnije, a vi ste baš originalni, i sve pohvale zbog toga!! :cestitam:

bašja
Status: U vezi

Post Postao/la bašja » 20 stu 2011 15:39

being_alive je napisao/la: Ne poznajem te ni malo. Sve što znam o tebi je da si neopisivo lijepa. i zgodna, i sexi, kao i tvoja sestra blizanka
(identične ste pa stoga nikad neznam s kojom od vas razgovaram a još manje u koju sam od vas točno zaljubljena- valjda u obje :nezna: )
ne zvučiš zaljubljeno u nju (nijednu). Koliko god identični, blizanci se uvijek dovoljno razlikuju da ih relativno bliske osobe bez problema razlikuju (osim ako se blizanci baš ne zainate). Tako da, kad ih budeš bez problema razlikovala i znala reći u koju si zaljubljena, onda ćeš biti zaljubljena u osobu. sad valjda samo uživaš u iluziji jer zaljubljenost je drogastičnog efekta pa je često izmislimo.

zaljubljivala sam se u krive osobe, ugl. zbog drogastičnog efekta :D zaljubljenost je fora
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.

rainbow

Post Postao/la rainbow » 20 stu 2011 15:49

being_alive je napisao/la:.

a pitanje bi trebalo biti: dogodi li vam se da se zaljubite u pogrešnu osobu, i što s tim činite? :D

:pivo: :duga:
"triput dnevno"
što činim- jebem ježa u leđa

nego koje su to blizanke, zaš ja ne znam za neke lijepe blizanke

Fusion

Post Postao/la Fusion » 20 stu 2011 15:57

Najprije, kao što je kolegica J.Fe primijetila, valja razlučiti pojmove "zaluđenost" i "zaljubljenost". :nerd:
Zaluđenost je slijepa, iluzorna i sklona pridavanju nepostojećih atributa/kvaliteta osobi koja je objekt te zaljubljenosti.
Često se to dogodi kad nam je netko izrazito fizički privlačan (lijep/zgodan).

Zaljubljenost, osim leptirića, podrazumijeva poznavanje i prihvaćanje osobe sa svim njenim manama i kvalitetama.

Što napraviti? Ovisi kakva si osoba. Ukoliko si sklona živjeti u iluziji i snovima, brij i dalje to što već briješ.
U suprotnom porazgovaraj s djevojkom (ili djevojkama slika) da vidiš kako ona/e "diše/u" po tom pitanju.

slika

Popeye

Post Postao/la Popeye » 20 stu 2011 16:25

kad se netko zaljubi u osobu koja to ne reciprocira, onda je to zaljubljivanje u pogresnu osobu.
kad se netko zaljubi u osobu koja to reciprocira, onda je to zaljubljivanje u pravu osobu.

ili? :pardon:

divlja.ruza

Post Postao/la divlja.ruza » 20 stu 2011 17:24

Popeye je napisao/la:kad se netko zaljubi u osobu koja to ne reciprocira, onda je to zaljubljivanje u pogresnu osobu.
kad se netko zaljubi u osobu koja to reciprocira, onda je to zaljubljivanje u pravu osobu.

ili? :pardon:
upravo tako kolega ;)

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 21 stu 2011 09:06

being_alive je napisao/la: dada, točno, definitivno nije zaljubljenost, ne još. ali kako god okreneš, cura mi oduzima dah, a to mi se nikada u životu dosad nije dogodilo, da mi netko doslovno oduzme dah.

jel ti ona oduzima dah ili tvoja iluzija o njoj? to se zapravo trebaš zapitat...
i? kaj veli? :D
Fusion je napisao/la:Najprije, kao što je kolegica J.Fe primijetila, valja razlučiti pojmove "zaluđenost" i "zaljubljenost". :nerd:
tako je kolegice! :haha: :haha:
divlja.ruza je napisao/la:
Popeye je napisao/la:kad se netko zaljubi u osobu koja to ne reciprocira, onda je to zaljubljivanje u pogresnu osobu.
upravo tako kolega ;)
vidim, krenulo nam s tim kolega-ice, jel? :D
je, to je tako, ali isto tako možeš se zaljubiti u neku osobu koja je zaljubljena u tebe, ali ti ne vidiš tu osobu kakva ona zaista je, jer si previše zaluđen tom prividnom slikom, jel.. i mislim da kad se tek zaljubiš vidiš da ipak to nije to..

do I make point here? :nezna:

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 21 stu 2011 09:11

J.Fe je napisao/la:do I make point here? :nezna:
it's a touchdown :)

držim fige da ispadne da mu nestaje daha s dobrim razlogom :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Angela07

Post Postao/la Angela07 » 21 stu 2011 12:51

:cool2: hbemti ja sam po svim ovim objašnjenjima i definicijama kreten! zaljubljena sam u nju iako nemam nikakvih iluzija o njoj i nama... :histerija:

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 21 stu 2011 12:59

Angela07 je napisao/la::cool2: hbemti ja sam po svim ovim objašnjenjima i definicijama kreten! zaljubljena sam u nju iako nemam nikakvih iluzija o njoj i nama... :histerija:
valjda si malo zrelija od nas blesavih :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

dee
Ja sam: biseksualka

Post Postao/la dee » 21 stu 2011 14:43

kemija u mozgu čuda radi :) super je kad se možeš prepustit kemiji i popratnim iluzijama, a pritom bit svjestan da si u tom stanju i da je pitanje vremena kad će balončić prsnuti :) ali je gušt ... prirodni trip :) :wacko:
"I feel so much a part of every living thing that I am not in the least concerned with where the individual begins and ends." Albert Einstein

Fusion

Post Postao/la Fusion » 21 stu 2011 15:30

dee

Post Postao/la dee » 21 stu 2011 16:06

@ Fusion - lajk :)
"I feel so much a part of every living thing that I am not in the least concerned with where the individual begins and ends." Albert Einstein

divlja.ruza

Post Postao/la divlja.ruza » 21 stu 2011 16:11

evo sad recimo nesto drugo. upoznas nekoga i :duga: joj to je ona prava/i. budete 10god. zajedno i onda shvatis da je pogresan/a. tipa, neki ljudi su tako dobri glumci da nakon duzeg vremena shvatis sa kime si zivio.

dee

Post Postao/la dee » 21 stu 2011 16:33

divlja.ruza je napisao/la:evo sad recimo nesto drugo. upoznas nekoga i :duga: joj to je ona prava/i. budete 10god. zajedno i onda shvatis da je pogresan/a. tipa, neki ljudi su tako dobri glumci da nakon duzeg vremena shvatis sa kime si zivio.
..ma ja mislim da nitko nije pogrešan ni pravi...nego smatram da je svaki odnos prilika za učenje i spoznavanje...nekad jednostavno nemožemo dalje s jednom osobom i nema pomaka...a nekad moramo naučit i lekciju da gluma ne donosi dobro :)))

Gost

Post Postao/la Gost » 21 stu 2011 18:35

Zaljubljivanje u str8 cure?
Nikad dobro. :/ Osim ako nije zbilja, ustvari, zapravo str8 (male su šanse, ali dok ne provjeriš ne znaš).

Sleepaway

Post Postao/la Sleepaway » 21 stu 2011 18:45

divlja.ruza je napisao/la:evo sad recimo nesto drugo. upoznas nekoga i :duga: joj to je ona prava/i. budete 10god. zajedno i onda shvatis da je pogresan/a. tipa, neki ljudi su tako dobri glumci da nakon duzeg vremena shvatis sa kime si zivio.
Curice smanji dnevnu dozu filmova u svom zivotu i prebaci se na svijet živih!
No I am not single. I am in a long distance relationship because my girlfriend lives in the future.

being_alive

Post Postao/la being_alive » 21 stu 2011 18:47

u ovom zatucanom svijetu u kojem živimo za mene je osobno pogrešna osoba pod broj jedan homofob.
takve zatucane ljude jedva podnosim :) br. 2 ako je straight, al to je već manji problem jel, there's still hope for friendship.
e sad da li je ta o kojoj sam pričala homofob ili nije to će vrijeme pokazati, jer npr. ako je onda i eventualno prijateljstvo s njom otpada, jelte.

nego, vidim da ste se raspričale što se tiće zaljubljenosti i iluzije i svega toga... ja to svrstavam u dvije kategorije, jedna je zaljubljenost/zatreskanost, druga je ljubav.
kad ti se netko počne sviđat u smislu da to ne možeš kontrolirati onda si na putu zaljubljivanja, i zaljubljuješ se to više što više saznaješ o osobi.
naravno da tu ima i iluzija i viđenja krive slike o osobi i tako to... upravo tu počinje ljubav po meni, kad naučiš voljeti i prihvaćati osobu kad ju upoznaš kakva ona jest, unatoč pogrešnim slikama koje si imao/la o njoj.

I da, shvatila sam da ih mogu razlikovati, koliko god da su identične, i ljudi često griješe jer ne znaju s kojom pričaju.... ali neka njihova energija je tu, ili po intuiciji, neznam ni sama. :-D blizanke :inlove:

neznam dal netko voli ovaj đir, elemental, al totalno pronalazim taj neki naš odnos u nekim riječima(npr. refrenu) ove pjesme.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=juIvQxDK ... lf=mh_lolz[/youtube]

enjoy girls! :duga: :duga: :duga:

being_alive

Post Postao/la being_alive » 21 stu 2011 19:04

J.Fe je napisao/la:
being_alive je napisao/la: dada, točno, definitivno nije zaljubljenost, ne još. ali kako god okreneš, cura mi oduzima dah, a to mi se nikada u životu dosad nije dogodilo, da mi netko doslovno oduzme dah.

jel ti ona oduzima dah ili tvoja iluzija o njoj? to se zapravo trebaš zapitat...
i? kaj veli? :D
- veli da smo jako slične i da imamo puno zajedničkih tema i da će biti još puno prilika za druženje i sve to i da ju to veseli.... i srce mi je čak napisala. (ne ne, nisam u oblacima zbog toga, haha)... oduzima mi dah 1. njeno tijelo, 2. njene oči, 3. osmijeh, 4. duboki pogled koji mi gotovo svaki put uzvraća. kažu da su oči ogledalo duše...aj vidit ćemo i to. dakle to je šta se tiće izgleda. (nije meni izgled bitan al jebiga kad cura predobro izgleda, šta je je.)
J.Fe je napisao/la: je, to je tako, ali isto tako možeš se zaljubiti u neku osobu koja je zaljubljena u tebe, ali ti ne vidiš tu osobu kakva ona zaista je, jer si previše zaluđen tom prividnom slikom, jel.. i mislim da kad se tek zaljubiš vidiš da ipak to nije to..
do I make point here? :nezna:
....i još što mi oduzima dah su stavovi i mišljenja koja zasad dijelimo, bar ovo o čemu smo razgovarale. čini se dosta liberalna, i tako to. ali ovdje može bit puno privida, pa sam na to spremna. however girl, you DO make point ;)

i da, mislim da je straight. ali to nije problem, dok nije homofob. uostalom, ima teorija da nitko nije 100 % straight ni gay, šta vi kažete na to? :nezna:

štrudla

Post Postao/la štrudla » 21 stu 2011 20:32

kažem da teorija stoji, al bi se osvrnula na ovo:
being_alive je napisao/la:there's still hope for friendship.
način na koji si to napisala ima prizvuk nade za nekakvom iluzijom. nemoj si priuštit nešto u čemu ona vidi prijateljstvo, a ti guzice i sise. nezdravo. mnogomnogo nezdravo.
slika

being_alive

Post Postao/la being_alive » 21 stu 2011 22:52

štrudla je napisao/la:kažem da teorija stoji, al bi se osvrnula na ovo:
being_alive je napisao/la:there's still hope for friendship.
način na koji si to napisala ima prizvuk nade za nekakvom iluzijom. nemoj si priuštit nešto u čemu ona vidi prijateljstvo, a ti guzice i sise. nezdravo. mnogomnogo nezdravo.
oh, yess. me like this tip very much :)
nego... u nijednom odnosu prema nikome ja ne gledam samo guzice i sise, i ne bih nikada, jer mislim da bi to bila uvreda za drugu stranu. i sve što ja trenutno želim s njom je prijateljstvo. iskreno, i pravo prijateljstvo, koje bi moglo,a i ne mora, prerasti u nešto više. sad, za izgradnju toga je potrebna hrpa vremena, kojeg imamo :) ali ipak, savjet stoji. to jest nezdravo. mnogo nezdravo, i stvarno se moram složiti, premda to uvijek imam na pameti i ne bih takvo što sebi nikad dopustila.

Odgovorite