U biti, jako sam "confused". Postoje li ikakve šanse?
Ne poznajem te ni malo. Sve što znam o tebi je da si neopisivo lijepa. i zgodna, i sexi, kao i tvoja sestra blizanka
(identične ste pa stoga nikad neznam s kojom od vas razgovaram a još manje u koju sam od vas točno zaljubljena- valjda u obje
i da mi oduzimaš dah kad god te ugledam. i mislim si bože pomozi. srce mi lupa sto na sat. ali doslovno. grlo mi se osuši, a trbuh radi gluposti od sebe.
I oči traže tvoje oči, i govore im, "želim te". A ti se onda usuđuješ uzvratiti taj isti pogled, i s tim pogledom grliš moje srce a ja osjećam da dodirujem tvoju dušu.
Iskreno se nadam da nemaš pojma zašto te moje oči gledaju s tolikom požudom, nadam se da ne osjećaš, da ti ne pada na pamet ništa poput LGB i tako to. jer ono ne želim da se isprepadaš i pobjegneš od mene. A toliko te želim upoznati. Dotaknuti tvoj svijet.
neznam koji mi je klinac da pišem ovakve srcedrapajuće romantične gluposti ovdje ali... ljudi..... Ja sam se zaljubijo
eto tak. i volim svih vas, tak da znate. SPREAD LOVE.
a pitanje bi trebalo biti: dogodi li vam se da se zaljubite u pogrešnu osobu, i što s tim činite?

) da vidiš kako ona/e "diše/u" po tom pitanju.