ako neko ima, placham mu pivo
80te-90te hrvatski hitovi
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
80te-90te hrvatski hitovi
trazhim hrvatske hitove iz 80tih i devetesetih na cd-mp3..
ex invalid_user
-
jasamocitam
-
mayflower!
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
mayflower! je napisao/la: još se sjećam onih plastika za cd-ove
ja sam prodavala kutijice ili nesto..ne znam
ajd iskreno. treba mi da se zatvorim u iznajmljenu sobu sa svojim ludim komsinicama s faksa i da glumimo, presvlacimo se u sve i svasta i pjevamo
a i sama to radim cesto
ex invalid_user
-
vision-zlavjestica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
a ona rotwajlerica...ella..tako neshto..spot sa dva dobermana.."iza ponochi ja bit chu tu...."
moja stara je izzzvrsno skidala njezin plesni korak..tj. raskorak...
ili nikita " zvooonii..zvoooniii mii teeleeefooon u glaaaviii..zvooonii...zvoooniii mi teeleeefoon u glaaavi..a nikad nitko da se jaaaviii...."
p.m...
moja stara je izzzvrsno skidala njezin plesni korak..tj. raskorak...
ili nikita " zvooonii..zvoooniii mii teeleeefooon u glaaaviii..zvooonii...zvoooniii mi teeleeefoon u glaaavi..a nikad nitko da se jaaaviii...."
p.m...
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
xenia..tak nekak se zvala ta koja je izvodila "troje"..ja miiislim...
uma ..ne kuzim..sto dali se ima?
btw. ja imam yu disco stvari...denis&denis..tu xeniu-xenu..kako vech.. a ovo..kasandra,ella,ema,eleonora ( ma..eliminishi...)*to imam po par stvari na svakoj kazeti..a recimo 10-tak kaseta..( negdje..ne znam ni ja gdje bi mogle biti..) ..jer..u to vrjeme smo snimali kasete..sa kombinacijama...za feshte..jer...ekipa je slushala raznovrsnu glazbu..od okorjelih sminkera-oni su slushali taj cro dance..prek rockera..do metalaca & punkera..
...ajde hani..pliz pliz..daj mi jedan dobar liz liz..ma nakon ovakvog dana...bio bi red..ma hajde kupi mi sladoled..."
*brijem da je to iz " mi nismo andjeli " 1.deo...( bre )
uma ..ne kuzim..sto dali se ima?
btw. ja imam yu disco stvari...denis&denis..tu xeniu-xenu..kako vech.. a ovo..kasandra,ella,ema,eleonora ( ma..eliminishi...)*to imam po par stvari na svakoj kazeti..a recimo 10-tak kaseta..( negdje..ne znam ni ja gdje bi mogle biti..) ..jer..u to vrjeme smo snimali kasete..sa kombinacijama...za feshte..jer...ekipa je slushala raznovrsnu glazbu..od okorjelih sminkera-oni su slushali taj cro dance..prek rockera..do metalaca & punkera..
...ajde hani..pliz pliz..daj mi jedan dobar liz liz..ma nakon ovakvog dana...bio bi red..ma hajde kupi mi sladoled..."
*brijem da je to iz " mi nismo andjeli " 1.deo...( bre )
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
- sedma_od_devet
-
call_me_not
a senna M
ne sjecam se niceg iz te pjesme osim "tuc-tuc-tuc-tuc-tuc..."
i opcenito, prate me slike hrvatskih dance 90ih. zena sama ispod plahte. taj vlakic.. kapaljka apsolutno. i nekakav krov vidim...jel bila neka pjesma u kojoj se spominjao krov?
i opcenito, prate me slike hrvatskih dance 90ih. zena sama ispod plahte. taj vlakic.. kapaljka apsolutno. i nekakav krov vidim...jel bila neka pjesma u kojoj se spominjao krov?
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
netko trazi muziku? Pa zar ste sumnjali?
Sve pjesme koje ste nabrojali imam
Prije godinu dana sam skupljala takve stvari za jednu curku, a i sama volim nesto od te muzike. Jos i danas su mi super od Mandi - Nisi me bio vrijedan i Zbog tebe 
Sve pjesme koje ste nabrojali imam
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit