Ona je skroz pukla

I psihijatra.Pi je napisao/la:Otpusti stilista, Jadranka

Povrati (još) koji put, možda ti bude lakše.Pi je napisao/la:Gadi mi se, je li.

Da baš tužno. Kakav je to samo NAPAD bioPi je napisao/la: napada na ženu zbog broša (i drugih gluposti). Napadi koji pokazuju jad komentatora - tužno.

N da.Pi je napisao/la:Curi u bež suknji i tenisicama - nije ok nositi tenisice na suknju. Napravila sam to jednom na Terraneu, iz praktičnih razloga. Debakl. Curi u suknji sa sobovima - slatko je prije 20. godine. Not in your age. Tri cure s istom H&M haljinom - omg.Ima još toga na listi, to ću protračati s ekipom.

Pi je napisao/la:U isto vrijeme bismo se zgražali, recimo, da netko predstavniku gej populacije koji gostuje na televiziji kaže da treba psihijatra jer ima ružnu košlju.

1) ponešto vjerojatno hoće, ne mislim da će se previše proslaviti, nije još narod zreo da bude iziJ.Fe je napisao/la: - što mislite: da li će provesti obećani program?
- očekujete li teža ili bolja vremena?
Zanima me koja to tvoja (moralna) pozicija s koje polaziš kad procjenjuješ što su drugi forumaši "zaslužili", a što "nisu" pa ćeš ti uznemirena takvim ponašanjem "kretati po postovima" i svakoga staviti na pravo mjesto?Pi je napisao/la: ima i drugih koji su zaslužili
Opet fail.Pi je napisao/la:S druge strane, svi su ovdje više-manje na SDP strani, pod utjecajem tog općeg slaganja imaju hrabrosti i dobivaju pohvale za ove prljave i neljudske napade na integritet te osobe (ne njenu politiku). Gangbang efekt.
Nije SDP, al' je dio kukuriku koalicije.Fusion je napisao/la:Čačićev odnos s novinarima je upravo "predivan" kao i onaj prethodne vladajuće strukture. Nije prošlo ni 3 dana već bahatost frca na sve strane.

Kao što rekoh u prvom postu, postoji vrlo dobra razlika između zajebancije i malicioznog proglašavanja nekoga ludim. Ali neke stvari treba ponoviti više puta. Ljudi zaborave, ne treba to uzeti za zloFusion je napisao/la: To što je smijanje nečijem brošu, frizuri ili bilo čemu (kao što si ti vrlo hipokritički primjetno propustila vidjeti da si se ismijavala djevojkama iz Tvornice i "još ćeš ih protračati s prijateljima") za nekoga ili ovdje konkretno za tebe "prljavi i neljudski napad na integritet te osobe" i ako me to u nečijim očima čini neetičnom i pokvarenom osobom, stvarno ne smatram svojim problemom.
Ukratko, o tome je li ispravno proglasiti nekoga ludim bez kvalifikacija, odnosno, je li u redu da se političare diskreditira na osobnoj razini (zato što nam se ne sviđa), a ne samo na temelju njihove politike.J.Fe je napisao/la:e, a oko čega se vas dvije točno raspravljate tu?
Oko toga da me čini malicioznom, tužnom i jadnom moje ismijavanje Jacinom nakaradnom hdz brošu i što je zaista smatram mentalno oštećenom osobom budući je u 16 godina suradnje sa svojim politički partnerima dovela zemlju do propasti, a i dalje besramno izvikuje parole poput: „Najbolji kad je najteže“, ne pitajući se zašto su nas uopće doveli u poziciju da nam bude najteže + parole poput „HDZ je pobjednička stranka“.J.Fe je napisao/la:e, a oko čega se vas dvije točno raspravljate tu?
izgleda da ne ispunjavam zelje te vrste.Pi je napisao/la:
Gdje si popaye? Ja ovo pišem samo zato što sam se zaželila neke dobre rasprave s tobom.
ne bi se puno štel mešat, al ovo mi je zapelo za oko... a kad ih mogu početi diskreditirati na osobnoj razini? jel moram za to čekati bolji primjer: keruma kad zasjedne sad tamo među njih pa zaista budem imala jedan očit i opravdan razlog? ili ne uopće? ili možda da opet pogledam snimku njegove pjesme jaci, pa malo preispitam sebe jel ok da tako opako diskreditiram?Pi je napisao/la:Ukratko, o tome je li ispravno proglasiti nekoga ludim bez kvalifikacija, odnosno, je li u redu da se političare diskreditira na osobnoj razini (zato što nam se ne sviđa), a ne samo na temelju njihove politike.J.Fe je napisao/la:e, a oko čega se vas dvije točno raspravljate tu?
Nikad.štrudla je napisao/la:a kad ih mogu početi diskreditirati na osobnoj razini?
S jedne strane, moji su prigovori apsurdni (jer se radi o osobi koju općenito javnost ne voli), ali se od toga istoga branimo svi. Pod garancijom kaznenog zakona. Samo što u ovom slučaju, to je sasvim ok, jer se krijemo iza nadimaka i općenito nemamo nikakvog utjecaja, pa nas ne moraju tužiti. Što ne znači da se moramo ponašati kao necivilizirana stoka. Isto kao i homofobi.Pod verbalnim nasiljem podrazumjevamo svaki oblik ponašanja koji je
usmjeren prema povređivanju dostojanstva osobe, što se može sastojati od
upućivanja različitih uvreda, ismijavanja, ogovaranja, prijetnji pa čak i ucjena.
shizika je napisao/la:slatke ste
pa to je ok. pls, sjeti se toga i sljedeci put kad se mene bude provlacilo kroz blato. ozbiljno kazem.Pi je napisao/la: Ali kako želiš, ja sam uvijek na strani dostojanstva i integriteta bilo koje osobe, makar to bili i političari. I uvijek ću stati protiv ugrožavanja dostojanstva bilo koga.