SD Stjepan Radic
SD Stjepan Radic
kad vec postoje razni topici za lokalna udruzivanja... ima koga sa save? 
Re: SD Stjepan Radic
nema zato ih je gro na lašćini
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
no da, nevermind me, samo ti nastavi.
bring your mind into my head...
onda sam fulala dom.Faithmina je napisao/la:nema zato ih je gro na lašćini
hahaha a jebiga pozz s lašćine haahaha
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
- ticklebook
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Prije 10 godina je bilo 
Cvjetno mi je ipak ostalo u najboljem sjećanju... (Stari paviljoni, s kuhinjom i svojim wc-om).
Cvjetno mi je ipak ostalo u najboljem sjećanju... (Stari paviljoni, s kuhinjom i svojim wc-om).
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
-
Gost
Ne znam koliko ih ima na forumu, tj. hoće li se oglasiti ; ), ali u Savi je uvijek bilo puno naših cura.
Zgodnih, k tome. Ako si tek došla, daj si vremena... sigurna sam da ćeš vrlo brzo otkrit čari domskog (su)života.
PS Laščina nema šarma, dobro si izabrala.
Zgodnih, k tome. Ako si tek došla, daj si vremena... sigurna sam da ćeš vrlo brzo otkrit čari domskog (su)života.
napokon dobra vijest!ReaTM je napisao/la:Ne znam koliko ih ima na forumu, tj. hoće li se oglasiti ; ), ali u Savi je uvijek bilo puno naših cura.
da, ovo mi je prva godina ovdje. ima dosta zgodnih cura i stvarno mi je teško povjerovati da su sve redom hetero.
nisam u domu,al zalazim na Savu svakodnevno za ručak,takodjer prva godina
...
i u pravu ste.. ima tamo zgodnih cura
btw,pozdrav svima, "nova" sam ovdje
i da... ako ima koja za kolač na Savi neka se javi, bilo bi mi predrago,grizem samo kolač

i u pravu ste.. ima tamo zgodnih cura
btw,pozdrav svima, "nova" sam ovdje
i da... ako ima koja za kolač na Savi neka se javi, bilo bi mi predrago,grizem samo kolač
nisu sve hetero
ja stalno vidam cure koje izgledaju poprilicno gay...mozda se neke i jave pa dogovorimo neko upoznavanje 
hope so.cloe je napisao/la:nisu sve heteroja stalno vidam cure koje izgledaju poprilicno gay...mozda se neke i jave pa dogovorimo neko upoznavanje
a tek jednokrevetne sobe u paviljonu gdje je posta....ticklebook je napisao/la:Prije 10 godina je bilo
-
Nestala
Ja vrlo često prolazim kraj tog doma. Morat ću počet obraćat pažnju 
- ticklebook
- Kontakt:
U moje vrijeme je za te sobe trebala liječnička potvrda o psihičkim problemima.Daisy je napisao/la:a tek jednokrevetne sobe u paviljonu gdje je posta....ticklebook je napisao/la:Prije 10 godina je bilo
Tako da nisam bila tamo
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- inani
ticklebook je napisao/la:U moje vrijeme je za te sobe trebala liječnička potvrda o psihičkim problemima.Daisy je napisao/la:a tek jednokrevetne sobe u paviljonu gdje je posta....ticklebook je napisao/la:Prije 10 godina je bilo
Tako da nisam bila tamo
Ja sam bila u jednokrevetnoj sobi.
... 
gerijatrijo, bila je dovoljna i potvrda o osjetljivoj kozi.ticklebook je napisao/la:U moje vrijeme je za te sobe trebala liječnička potvrda o psihičkim problemima.Daisy je napisao/la:a tek jednokrevetne sobe u paviljonu gdje je posta....ticklebook je napisao/la:Prije 10 godina je bilo
Tako da nisam bila tamo
-
dreamtheater21
- Ja sam: biseksualka
A Šaru nitko ne spominje? 
-
dreamtheater21
- Ja sam: biseksualka
a jesu ove studentice po domovima zamrle...