Tražim

Podforum dobrodošlice, u kojem se možete predstaviti curama, idealno mjesto za vaš prvi post i oslobađanje od treme :)
Pariz za Sandru

Tražim

Post Postao/la Pariz za Sandru » 16 pro 2011 15:36

Postoji li dobra žena s kojom se može dijeliti lijepe trenutke, otkrivati i voljeti. Tražim i želim, ne čekam da se dogodi, a nekad ne znam zašto je sve kao da lutam pustinjom ili oceanom. Pa, ne znači da vas nema jer se nisam susrela još, na pp (ima i mail).

Alexa2511
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: Tražim

Post Postao/la Alexa2511 » 17 pro 2011 22:09

Naravno da ima :touched: :giveflower:

vanita93

Post Postao/la vanita93 » 08 sij 2012 18:15

Ima :) Ima :) Evo sve solo cure koje trazite nekog javite se na pp

mystera76

Post Postao/la mystera76 » 08 sij 2012 18:30

ima nas ko u priči.... :veryhappydance:

najtezi je taj prvi korak.... :sramise:

Gost

Post Postao/la Gost » 08 sij 2012 20:29

mystera76 je napisao/la:ima nas ko u priči.... :veryhappydance:

najtezi je taj prvi korak.... :sramise:

potpisujem :sramise:

Afrodita
Status: U vezi

Post Postao/la Afrodita » 08 sij 2012 20:37

Ponekad je bolje naći prave prijatelje a ostalo će doći s vremenom. :)
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

Gost

Post Postao/la Gost » 08 sij 2012 21:33

Afrodita je napisao/la:Ponekad je bolje naći prave prijatelje a ostalo će doći s vremenom. :)

i ovo potpisujem

al mislim da je mystera76 mislila na nešto drugo...

moja filozofija je da ne treba ni tražit ciljano, al kažu da treba upravo to...ciljano tražit, a onda je neizbježno to što piše mystera76 ili nije :gigglenod:

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 08 sij 2012 22:00

Da ali nekako kad stalno razmišljaš da li će ili neće netko naići previše to postane važno kao neka opsesija i stvari su samo gore ...kad jednostavno prestaneš tražiti i tako razmišljati opušteniji si i puno lakše možeš komunicirati s ljudima. Osim toga važno je jako dobro upoznati ljude oko sebe jer nikad ne znaš tko te može iznenaditi u pozitivnom smislu ili razočarati u negativnom smislu.
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

Gost

Post Postao/la Gost » 08 sij 2012 22:18

upravo to....slažem se djelomično :cool2: :coffeedance:

Pariz za Sandru

Post Postao/la Pariz za Sandru » 08 sij 2012 22:52

Kako je to lijepo pročitati... :) A, pomislila sam s nekom tugom, da nema baš. Da tražim nestvarno i ne baš moguće... a nije.

Pariz za Sandru

Post Postao/la Pariz za Sandru » 08 sij 2012 22:53

Afrodita je napisao/la:Da ali nekako kad stalno razmišljaš da li će ili neće netko naići previše to postane važno kao neka opsesija i stvari su samo gore ...kad jednostavno prestaneš tražiti i tako razmišljati opušteniji si i puno lakše možeš komunicirati s ljudima. Osim toga važno je jako dobro upoznati ljude oko sebe jer nikad ne znaš tko te može iznenaditi u pozitivnom smislu ili razočarati u negativnom smislu.
To je vjerojatno istina velika.

Pariz za Sandru

Post Postao/la Pariz za Sandru » 08 sij 2012 23:04

Afrodita je napisao/la:Ponekad je bolje naći prave prijatelje a ostalo će doći s vremenom. :)
Prijatelji i prijateljstvo su posebni i osobiti, možda baš da. :)

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 09 sij 2012 09:37

Ponekad mislim da tražim previše a nitko nije savršen pa tako ni ja ali se istovremeno ne želim zadovoljiti bilo čime. Danas je ponekad teško naći ono što tražimo ali nemojte zato odustati curke moje. Treba biti uporan i vjeran sam sebi i svojim kako to god glupo zvučalo idealima i principima. Jer biti s nekim samo da nisi sam ili biti s nekim radi samo fizičkih potreba nije ono što bilo kome treba. Dođu trenuci kako to reče pjesnik Miroslav Antić kad treba izdržati taj baš taj trenutak samoće i biti velik i ostvariti ono što želiš.

Angela07

Post Postao/la Angela07 » 09 sij 2012 09:48

Afrodita je napisao/la: Dođu trenuci kako to reče pjesnik Miroslav Antić kad treba izdržati taj baš taj trenutak samoće i biti velik i ostvariti ono što želiš.
:cool2: lijepo i istinito

Pariz za Sandru

Post Postao/la Pariz za Sandru » 09 sij 2012 22:59

Ooooo je napisao/la:ako trazis nadji :) sretno...

ovo mi se rimuje s tvojim postom nekako :)

http://www.crol.hr/portal/forum/viewtop ... =13&t=8875
Pa, da, hvala :)

Pariz za Sandru

Post Postao/la Pariz za Sandru » 09 sij 2012 23:03

Angela07 je napisao/la:
Afrodita je napisao/la: Dođu trenuci kako to reče pjesnik Miroslav Antić kad treba izdržati taj baš taj trenutak samoće i biti velik i ostvariti ono što želiš.
Možda je istinito, ali nije lijepo. Samoća nije lijepa, koliko istinita, i koliko god pjesnik kaže. Što manje, ne produhovljuje kao ni patnja.

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 10 sij 2012 00:01

Pariz za Sandru je napisao/la:
Angela07 je napisao/la:
Možda je istinito, ali nije lijepo. Samoća nije lijepa, koliko istinita, i koliko god pjesnik kaže. Što manje, ne produhovljuje kao ni patnja.
Pjesnik je htio reći da treba biti hrabar i izdržati ne samoću zauvijek nego ne odustati u ostvarenju svojih snova i želja koliko god je u nekom trenutku teško biti sam. Uvijek iza teških i loših trenutaka dolaze lijepi i sretni jer život kao i cijeli svemir ne stoji sve se mijenja tako i naš život. Sve je ciklus pa tako i naš život i mi smo samo dio prirode i kretanja. I Sandra i sve mi ćemo naći one koje će nas učinit sretnima. Samo treba biti uporan i vjerovati. Cijeli život to radim i moja Sandra bilo je teških i nesretnih trenutaka u mom životu ali nikad me nije ništa pokolebalo u kretanju ka onome što želim ali potrebno je puno hrabrosti za neke stvari u životu i nažalost ili na sreću ponekad je dugo to čekanje. Vjerujem da sve dođe na svoje onda kad smo spremni za to i nekad je potrebno i patiti da bi shvatili koliko je ono što smo dobili vrijedno i da bismo to još više cijenili. Probaj ne misliti o tome koliko si sama probaj se družiti i upoznavati nove ljude i iznenaditi ćeš se koliko te to može učinit sretnom kad vidiš da se širi krug prijatelja i mogućnosti. Ljubav je najljepša stvar na svijetu i slažem se samoća nimalo nije lijepa ali kad smo očajni onda se to osjeti i naša negativna energija odbija ljude od nas. Sve sam to prolazila i ja i rekla sam sama sebi u Novoj godini toga više neće biti. I kad riješiš to sam sa sobom onda se sve počne mijenjati. I Nova je doista počela na najljepši mogući način upoznavanjem puno novih ljudi, izlascima, zabavljanjem. Ali doista se moramo promijeniti kao ovaj naš planet okrenuti.

Pariz za Sandru

Post Postao/la Pariz za Sandru » 10 sij 2012 07:00

Afrodita je napisao/la:
Pariz za Sandru je napisao/la:
Angela07 je napisao/la:
Pjesnik je htio reći da treba biti hrabar i izdržati ne samoću zauvijek nego ne odustati u ostvarenju svojih snova i želja koliko god je u nekom trenutku teško biti sam. Uvijek iza teških i loših trenutaka dolaze lijepi i sretni jer život kao i cijeli svemir ne stoji sve se mijenja tako i naš život. Sve je ciklus pa tako i naš život i mi smo samo dio prirode i kretanja. I Sandra i sve mi ćemo naći one koje će nas učinit sretnima. Samo treba biti uporan i vjerovati. Cijeli život to radim i moja Sandra bilo je teških i nesretnih trenutaka u mom životu ali nikad me nije ništa pokolebalo u kretanju ka onome što želim ali potrebno je puno hrabrosti za neke stvari u životu i nažalost ili na sreću ponekad je dugo to čekanje. Vjerujem da sve dođe na svoje onda kad smo spremni za to i nekad je potrebno i patiti da bi shvatili koliko je ono što smo dobili vrijedno i da bismo to još više cijenili. Probaj ne misliti o tome koliko si sama probaj se družiti i upoznavati nove ljude i iznenaditi ćeš se koliko te to može učinit sretnom kad vidiš da se širi krug prijatelja i mogućnosti. Ljubav je najljepša stvar na svijetu i slažem se samoća nimalo nije lijepa ali kad smo očajni onda se to osjeti i naša negativna energija odbija ljude od nas. Sve sam to prolazila i ja i rekla sam sama sebi u Novoj godini toga više neće biti. I kad riješiš to sam sa sobom onda se sve počne mijenjati. I Nova je doista počela na najljepši mogući način upoznavanjem puno novih ljudi, izlascima, zabavljanjem. Ali doista se moramo promijeniti kao ovaj naš planet okrenuti.

Možda je tako, a možda i nije, ni samoće ni patnje...

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 10 sij 2012 13:48

curke curke, toliko ste se raspisale da bi bilo skoro najbolje da ste si to uz kavicu uživo prodiskutirale :coffeedance:
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 10 sij 2012 13:52

ludakoslapa je napisao/la:curke curke, toliko ste se raspisale da bi bilo skoro najbolje da ste si to uz kavicu uživo prodiskutirale :coffeedance:
:thumbup: You're right like always my friend :)

Pariz za Sandru

Post Postao/la Pariz za Sandru » 10 sij 2012 22:03

ludakoslapa je napisao/la:curke curke, toliko ste se raspisale da bi bilo skoro najbolje da ste si to uz kavicu uživo prodiskutirale :coffeedance:
Ja sam za uvijek, za razgovor i druženje :) :lol:

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 10 sij 2012 22:05

So let's get the party started :)

Pariz za Sandru

Post Postao/la Pariz za Sandru » 11 sij 2012 07:30

Afrodita je napisao/la:So let's get the party started :)
Pa, što se onda čeka :coffeedance: :)

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 11 sij 2012 11:45

reakcija :D

takeover

Post Postao/la takeover » 11 sij 2012 11:46

lako tako kad ste u radiusu :)

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 11 sij 2012 11:54

pa nijedna destinacija nije na kraj svijeta ako se ljudi žele družiti :mase:

Gost

Post Postao/la Gost » 11 sij 2012 12:08

:dada: a možemo odletit i do Pariza...samo da rezerviram karte :telefon :twisted: :D :sramise: ;)

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 11 sij 2012 12:10

A može i u Zagrebu na rivi :haha:

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 11 sij 2012 12:48

ako vam treba držati svijeću eto me slika
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Afrodita

Post Postao/la Afrodita » 11 sij 2012 13:02

ludakoslapa je napisao/la:ako vam treba držati svijeću eto me slika
A što bi mi bez tebe :haha: :haha:

Odgovorite