Anketa o vjernosti u vezama
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Re: Anketa o vjernosti u vezama
Pa moš ako emociju daješ nekom drugom. Koja je razlika zapravo jes' dala onu stvar, da prostiš, ili pola srca? Precjenjujete tjelesnost, a podcjenjujete emocije
.
ali emocije ne možeš kontrolirat. dok fizičke interakcije možeš. ne mogu krivit osobu koja je zaljubljena u nekog drugog, ali mogu onu koja je s nekim drugim, a rekli smo da ćemo bit monogamni. zato mi ovo prvo nije prevara jer je prevara nešto namjerno i svjesno.
nemam nimalo razumijevanja i opravdanja za prevaru. ljubav ne zna za prevaru.
tko vara taj ne ljubi, ni sebe, ni druge, on ide za interesom.
ne pušim podjelu na fizičku i emocinalnu prevaru.
tko vara taj ne ljubi, ni sebe, ni druge, on ide za interesom.
ne pušim podjelu na fizičku i emocinalnu prevaru.
da nadodam, i da je zaljubljena ili da me fizički vara, svejedno znači da nešto nije u redu s nama i nije za ignoriranje. prvo da saznam bi vjerojatno bio prekid, a drugo ovisi o kontekstu. ali za prvo se nemam šta ljutit, dok za drugo imam.
- Afrodita
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Emocije su jako bitne jer kad ti počneš svaki dan razmišljati o nekoj drugoj osobi znači da više ne voliš dovoljno osobu s kojom jesi. I to je kraj nema seks sa jednom misli sa drugom.
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
Nema neke bitne podjele. Prevara je prevara u bilo kojem obliku.freja je napisao/la:ne pušim podjelu na fizičku i emocinalnu prevaru.
Nepoštivanje dogovora (uvjetno rečeno) prema osobi koja nam vjeruje i bezrezervno daje sebe temeljem tog povjerenja.
Emocionalnom prevarom bih nazvala situaciju u kojoj osoba s kojom sam u odnosu razvija osjećaje prema nekoj drugoj osobi,
a pritom meni ništa o tome ne govori i ostavlja me da živim u iluziji kako je sve u redu i postojimo samo nas dvije.
Budući ne smatram da je bilo tko moje vlasništvo, jedino što tražim je da mi se kaže kad dođe do te promjene kako bih mogla dalje odlučiti što je najbolje za mene.
Znači, nije problem u novonastalim osjećajima već u tome što se meni servira neka druga stvarnost.
Fizička prevara se isto tako ne razlikuje od toga – dogovorno smo monogamne jer smo obje zaključile da je to oblik odnosa koji najviše odgovara našim karakterima,
ona se "troši" okolo, a ja nemam pojma o tome.
So, bitno je želje i potrebe jasno i transparetno postaviti na početku, poštivati ih te eventualno zajednički modelirati vremenom.
Btw, "kontrola" mi je strašno bezvezna u svemu tome. Ne želim da se itko radi mene kontrolira i potiskuje. Kad se to počne događati, znam da to više nije to. :/
Ako je stvar emocionalne prirode, nemamo što više raditi zajedno, ako je samo fizičke, o tome bi se dalo porazgovarati, najviše radi one moje "sex je precijenjen" hipoteze. : D
▲ v o l c a n o ▲
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Daisy je napisao/la:ja sam mislila da oni koji vole i obozavaju, nemaju potrebu za varanjem.J.Fe je napisao/la:ne bi nastavila vezu da znaš da je ta osoba dobra općenito, da je dobra prema tebi (izuzev te prevare tipa ONS), da te voli i obožava i da vam je dobro zajedno?
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- Zita
ove razgovore smo toliko puta vodile da mi je lose kad otvorim slicnu temu.
super mi je moraliziranje, bezgresnost i savrsenost aktera i treba se pogledat u ogledalo nakon silnog licemjerja.
fala, bok
super mi je moraliziranje, bezgresnost i savrsenost aktera i treba se pogledat u ogledalo nakon silnog licemjerja.
fala, bok
Measure of a woman is her sense of humor
men se neda pisat al bi sam lajkala neke postove...nhm da...vecinom od ariadne...eto 
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----
-
Plague
postoji razlika između lažnog moraliziranja i principa kojih se neki od nas drže kroz cca šest godina stažiranja u ozbiljnim vezama. 
-
backspace
prema nekim statistikama (kategorija: priče iz naroda) ljudi su rijetko dugoročno vjerni. jedan moj rođak mi je čak rekao da on smatra da je to dobro jer ga drži u kondiciji i ne zapušta se kao.. pa otada svaki put kad ga vidim da je smršavio, da se brine za svoje tijelo uvijek mislim da vara svoju ženu. pa si mislim da je kompletan debil ako to radi.
cijenila bih samo da je druga strana potpuno britko iskrena. sa sobom, pa onda i sa mnom. i ne samo u ljubavnim nego i inače u odnosima. sve ostalo... me zbunjuje, da.
cijenila bih samo da je druga strana potpuno britko iskrena. sa sobom, pa onda i sa mnom. i ne samo u ljubavnim nego i inače u odnosima. sve ostalo... me zbunjuje, da.
-
Gost
To je taj pokemon.PicajzLa je napisao/la:postoji razlika između lažnog moraliziranja i principa kojih se neki od nas drže kroz cca šest godina stažiranja u ozbiljnim vezama.
Iskrenost. U bilo kojoj situaciji koje spominjete (emocionalna/fizička prevara) ću najviše cijeniti iskrenost. Hoću li oprostiti, prijeći preko toga, nastaviti vezu ili prekinuti, sve ovisi o situaciji i trenutku, ali znam da ću iskreno reći što mislim o svemu tome, koji je moj stav, razgovarati, vjerojatno analizirati, pitati 'zašto i zbog čega?' i onda posluhnuti srce...no ako će mi misli (predugo) biti preglasne, onda to očito više nije to, s moje strane.
Prevara, kakva god da bila - boli.
Prevara, kakva god da bila - boli.
ja bih još dodala da ako se do principa u koji se čvrsto vjeruje dođe kroz raznolika iskustva, pa i sagledavanja vlastitih postupaka, to ne mora biti lažno moraliziranje. Ali se slažem sa Zitom da je u slučaju vjernosti teorija i praksa kod mnogih različita.ReaTM je napisao/la:To je taj pokemon.PicajzLa je napisao/la:postoji razlika između lažnog moraliziranja i principa kojih se neki od nas drže kroz cca šest godina stažiranja u ozbiljnim vezama.
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
ja ne znam zasto svi gledaju ka na vjernost u vezi na nesto nemoguce, nisan nikakvi idealista ni nista, al smatran da ako nekog volis, slažeš se sa ton osobon i super van je sex da je ustvari lako bit vjeran...i u neku mi je ruku tuzno sta tako malo ljudi viruje u to ...
mislin na opcetino danas ne samo na ljude tu na forumu....ko da je sve to skupa neko proslo vrijeme...al lipo je znat da ipak postoje ljudi koji biliv in lav
- tamara3
- Kontakt:
Brzo se živi, pa je općenito mišljenje da se i ljudi mogu trošiti i da su zamjenjivi kao na primjer... Appleovi proizvodi.
bas bi me zanimalo vidit i proucit rezultate ove ankete...onako koji su odg bili najcesci za pojedine segmente ljudi
- tamara3
- Kontakt:
Imaš na linku adrese od kojih možeš zatražiti rezultate.
Jebote, a toga je bilo?JaNNa je napisao/la:A. iz dana mudrosti i slave!![]()
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Gost
potpisuyem opcenito sve sto mango pise u vezi ove tememango je napisao/la:mozda ti koji tako misle jos samo nisu naletili na nekog koga ne bi minjali kako se kaze za sve na svitu..istima zelin sricu u pronalazenju