želim..
- Caroline I
- Spol/rod: žensko
Re: želim..
neke tabletice za opuštanje. ili nešto u tom smislu, jer stvarno ne volim tablete.
- Zita
- Status: U životnom partnerstvu
damn woman, dala si mi za mislit
ja bi stalno prebivaliste sredila malo udobnije, toplije sa svom mogucom tehnikom (to je po defoltu) al stan mi je, zasad, jos uvijek sterilno namjesten. malo sam pretjerala sa kombinacijom bez i crne boje i trebam zensku ruku da to uredi jer sama ocito nisam sposobna. jedan zid bi stavila u cigle i razmisljala sam o tome da ugradim kamin al jednostavno se nemrem odlucit gdje (muski mozak kad se radi o uredenju).
zelim drvenu kucicu za zimovanje ili vikende u proljece. sa kaminom, fala lepa. da izgleda toplo kad i nije.
viksa na moru moze biti (isto) uredjena po zeljama zene, ionako mi je samo bitna velicina terase
ja bi stalno prebivaliste sredila malo udobnije, toplije sa svom mogucom tehnikom (to je po defoltu) al stan mi je, zasad, jos uvijek sterilno namjesten. malo sam pretjerala sa kombinacijom bez i crne boje i trebam zensku ruku da to uredi jer sama ocito nisam sposobna. jedan zid bi stavila u cigle i razmisljala sam o tome da ugradim kamin al jednostavno se nemrem odlucit gdje (muski mozak kad se radi o uredenju).
zelim drvenu kucicu za zimovanje ili vikende u proljece. sa kaminom, fala lepa. da izgleda toplo kad i nije.
viksa na moru moze biti (isto) uredjena po zeljama zene, ionako mi je samo bitna velicina terase
Measure of a woman is her sense of humor
Evo nekih kombinacija ove dvije (moje) krajnosti:

Srećom pa imam pri ruci i arhitekticu i dizajnericu interijera tak' da mi jedino fale pare

Srećom pa imam pri ruci i arhitekticu i dizajnericu interijera tak' da mi jedino fale pare
Zadnja izmjena: Fusion, dana/u 14 sij 2012 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
▲ v o l c a n o ▲
- Afrodita
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Blago tebi Fusion a da igraš Loto ili neku igru na sreću?
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
- Zita
vidim se u 2. i 3. slici. lajkam
zadnja je vise za restice
jesi pocela igrat loto?
zadnja je vise za restice
jesi pocela igrat loto?
Odgovorila sam iznad Afroditi za Lotto. 
Ova zadnja je neki kafić. Bome bih i tamo provodila dane i dane (obožavam tu staru ciglu i lukove *hypno*)
Evo više slika: http://www.increaseroom.com/unique-joha ... gn-studio/
Ova zadnja je neki kafić. Bome bih i tamo provodila dane i dane (obožavam tu staru ciglu i lukove *hypno*)
Evo više slika: http://www.increaseroom.com/unique-joha ... gn-studio/
▲ v o l c a n o ▲
- Afrodita
Igrala sam i maksimalno dobila 23 kune. Bogu za plakat. :'(
A Ništa onda ćemo organizirati neku dobrotvornu akciju za novu kućicu sa pjevanjem i plesom
A Ništa onda ćemo organizirati neku dobrotvornu akciju za novu kućicu sa pjevanjem i plesom
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
- Zita
e hebemu fusion-budi onda DIY
sjeti se onih ratnih filmova i dokumentaraca gdje ljudi ciste stare cigle da ih opet koriste il pitaj starije kako su oni pekli ciglu i pocni uredjivat dom
red cigle red pjevanja

sjeti se onih ratnih filmova i dokumentaraca gdje ljudi ciste stare cigle da ih opet koriste il pitaj starije kako su oni pekli ciglu i pocni uredjivat dom
red cigle red pjevanja
- Afrodita
A da nađemo sponzora ili sponzoricu? Kažu da u dijaspori ima puno slobodnih i fertilnih Hrvatica i Hrvata koji žele uložiti u Hrvatsku. To su zadnje provjerene informacije 
- Zita
tako jeAfrodita je napisao/la:A da nađemo sponzora ili sponzoricu? Kažu da u dijaspori ima puno slobodnih i fertilnih Hrvatica i Hrvata koji žele uložiti u Hrvatsku. To su zadnje provjerene informacije
zrtvuj se Fusion za sve nas i pokazi da se moze
- Afrodita
I onda priredi party za sve da i mi nađemo neku sponzoricuZita je napisao/la:tako jeAfrodita je napisao/la:A da nađemo sponzora ili sponzoricu? Kažu da u dijaspori ima puno slobodnih i fertilnih Hrvatica i Hrvata koji žele uložiti u Hrvatsku. To su zadnje provjerene informacije
zrtvuj se Fusion za sve nas i pokazi da se moze
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aFlOX3TsVhY[/youtube]Zita je napisao/la:red cigle red pjevanja![]()
Zidam kucu trokatnicu
mjesam malter, motam zicu
da nam zivi, zivi rad
svaku vecer alat spremam
ali dzabe snage nemam
da nam zivi, zivi rad
▲ v o l c a n o ▲
- Zita
eto vidis da znas a i mozes 
ot: zelim pivo. idem na pivo
cheers
ot: zelim pivo. idem na pivo
cheers
Pa kud prije smo od Lotta došli na "Ako je ne možeš unovčit - zašij je!" 

* * *
@ Zita

* * *
@ Zita

Zadnja izmjena: Fusion, dana/u 14 sij 2012 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
▲ v o l c a n o ▲
- Afrodita
hehehehehhee, pa ono vidiš nemaš sreće u lottu, baciš se na drugu opciju ...stari se, a pica postaje obješenija i opuštenija... treba na vrijeme reagirat.. hehehehehee
...život je lijep... (:
neznam je li sam preskromna ili mi ide predobro u životu, no samo bih htjela da baka živi gdje i ja, prečesto mi i previše fali :dreamy:
Don't talk about life, live it.
- Afrodita
Nekog s kim mogu gledati prastare filmove, šetati uz more, putovati u nepoznate i poznate zemlje, plesati do zore i gledati zalazak sunca na obali.
-
Sleepaway
- Status: Solo
U Ljubljanu za ValentinoVo
No I am not single. I am in a long distance relationship because my girlfriend lives in the future.
Jos uvik samo zelim prestat kasljat ko da iman tbc 
Afrodita je napisao/la:Nekog s kim mogu gledati prastare filmove, šetati uz more, putovati u nepoznate i poznate zemlje, plesati do zore i gledati zalazak sunca na obali.
Evo. I ne trebam zahvalnost.Zita je napisao/la:da me netko doceka doma kad dodem sa posla, da radimo veceru, gledamo film, citamo knjigu, da imam vise obitelj, djecu, pesa.
krajnje je vrijeme za to. ne zelim vise cekati
Yoor loving pimp.
"for me it is more about seduction than just a pretty face"
-
Plague
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xbFSyBgDkoE[/youtube]Zita je napisao/la:da me netko doceka doma kad dodem sa posla, da radimo veceru, gledamo film, citamo knjigu, da imam vise obitelj, djecu, pesa.
krajnje je vrijeme za to. ne zelim vise cekati
ot. nešto za skidanje mamurluka i da mi nisu usne crvene i natečene.
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
Još da obje napišu da vole igrat bilijar, idealan par :kurifrku:fakatja je napisao/la:Afrodita je napisao/la:Nekog s kim mogu gledati prastare filmove, šetati uz more, putovati u nepoznate i poznate zemlje, plesati do zore i gledati zalazak sunca na obali.Evo. I ne trebam zahvalnost.Zita je napisao/la:da me netko doceka doma kad dodem sa posla, da radimo veceru, gledamo film, citamo knjigu, da imam vise obitelj, djecu, pesa.
krajnje je vrijeme za to. ne zelim vise cekati![]()
Yoor loving pimp.
OT: Želim da me prođu svi bolovi. Lagano više nije smiješno. Taman jedan prođe, drugi dođe....
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison...