Je sam ti rekla da ideš gledati prvi... vjeruj onima koji imaju djecu i dan danas i kad su velika gledaju crtićepluto je napisao/la:alvin i vjeverice 3 1,5/10
ovo je bilo nešto strašno. ne znam da li su mi bili gori njihovi kreštavi helij glasovi, pjevanje uspješnica (s posebnim gađenjem bih izdvojila lady gagu) ili male ženske vjeverice (kakti djeca) s grudnjacima, kraaaaatkim haljinicama i onim fuj who-you-callin-bith-bith manirima. brrrrr.
drugi put istražiti kino ponudu i to dobro.
Zadnji odgledani film - ocijenite
- Afrodita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: zadnji odgledani film-ocjenite
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
- pluto
Afrodita je napisao/la:Je sam ti rekla da ideš gledati prvi... vjeruj onima koji imaju djecu i dan danas i kad su velika gledaju crtićepluto je napisao/la:alvin i vjeverice 3 1,5/10
ovo je bilo nešto strašno. ne znam da li su mi bili gori njihovi kreštavi helij glasovi, pjevanje uspješnica (s posebnim gađenjem bih izdvojila lady gagu) ili male ženske vjeverice (kakti djeca) s grudnjacima, kraaaaatkim haljinicama i onim fuj who-you-callin-bith-bith manirima. brrrrr.
drugi put istražiti kino ponudu i to dobro.
i htjela sam, ali sam im dala da odaberu i izabrali su to. drugi put cu pametnije
Beginners (2010)
Director: Mike Mills
6.5/10

Prvih 20-ak minuta mi se činilo da gledajući ga gubim vrijeme.
Onda mi se počeo sve više sviđati kad sam ga počela promatrati kroz prizmu atmosfere dominatnog osjećaja tuge koju nose neka sjećanja i pokušaja da se krene od početka. Beginners.
Mélanie
6.5/10

Onda mi se počeo sve više sviđati kad sam ga počela promatrati kroz prizmu atmosfere dominatnog osjećaja tuge koju nose neka sjećanja i pokušaja da se krene od početka. Beginners.
Mélanie
▲ v o l c a n o ▲
Larry Crowne (2011)
moja julija i drag je film
moja julija i drag je film
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
ex invalid_user
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
Pogledana cijela Larssonova tiologija.
Mnogo dobri filmovi.
Nakon "Djevojke koja se igrala vatrom" sam ostala
i pola sata nakon filma, a to se rijetko događa. Ali nećemo spoilat
"Kule u zraku" (koji debilni prijevod od "The Girl Who Kicked the Hornets' Nest" ) mi je onak, mlak nekako.
Nema baš velikih iznenađenja. I hepi end narano
Ali skrooooz bezveze zadnji susret Lisbeth i Mikaela. Blago rečeno : retardirano. Znat ćete o čemu pričam kad odgledate film.
Ali sve u svemu, cijela priča 9/10.
Mnogo dobri filmovi.
Nakon "Djevojke koja se igrala vatrom" sam ostala
"Kule u zraku" (koji debilni prijevod od "The Girl Who Kicked the Hornets' Nest" ) mi je onak, mlak nekako.
Nema baš velikih iznenađenja. I hepi end narano
Ali sve u svemu, cijela priča 9/10.
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

- Hidden_soul
- Devil in details
Johnny English reborn 5/10
Ha joj, ovo je ona vrsta filmova koju bas ne volim, sa presmotanim ljudima, toliko smotanim da bi to trebalo bit smijesno ali ti zapravo cupa zivce. Ipak sam se nasmijala na par scena i da nije Rowan Atkinson u toj ulozi i da nije bilo british accenta, dala bih manju ocjenu, ovako bih rekla da je dobro za pustit mozak na pasu i da nije lose.
Ipak, ni blizu mom Austinu Powersu, najvecoj debilani ikad, toliko debilnoj da je savrseno
Ha joj, ovo je ona vrsta filmova koju bas ne volim, sa presmotanim ljudima, toliko smotanim da bi to trebalo bit smijesno ali ti zapravo cupa zivce. Ipak sam se nasmijala na par scena i da nije Rowan Atkinson u toj ulozi i da nije bilo british accenta, dala bih manju ocjenu, ovako bih rekla da je dobro za pustit mozak na pasu i da nije lose.
Ipak, ni blizu mom Austinu Powersu, najvecoj debilani ikad, toliko debilnoj da je savrseno
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
La doppia ora - 7.5/10
Skroz mi se svidio ovaj talijanski. Mračan i atmosferičan a opet i nekako romantičan. Zanimljiv zaplet...
Los abrazos rotos - 5.5/10
Meni jedno od bezveznijih Almodovarevih ostvarenja. Navikla sam na bolje i upečatljivije od njega...
Skroz mi se svidio ovaj talijanski. Mračan i atmosferičan a opet i nekako romantičan. Zanimljiv zaplet...
Los abrazos rotos - 5.5/10
Meni jedno od bezveznijih Almodovarevih ostvarenja. Navikla sam na bolje i upečatljivije od njega...
skinuh ga zbog ovog tvog lijepog predstavljanja. Film mi se svidio jer mi je ewanov lik sjeo ko brat blizanac. Jedino što je meni anna grozna. Al mama je zato prejaka.Fusion je napisao/la:Beginners (2010)
6.5/10
Mélanie
"Crazy, Stupid, Love." sam pogledala. Romantična komedija koja me baš i nije nasmijala, ali je puno inteligentnija od ostalih filmova žanra. I drago mi kad se Steve Carell uspješno pretvori u frajera. Juliane Moore što starija, to zgodnija. A Emma Stone i šašavi lik Hannah koju glumi su diiivne.
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
Australia
ma bože mili, Kidmanica mi je bila ko neka gumena patka
razvučeno - predugo, preveć mi je vuklo na motive iz Out of Africa
iako imam soft spot za aboriđinske prikaze
doduše ni Hugh J. nije bio u lošem izdanju :mrvicu druula na uske majice s "ruskom" kragnom, bradu:
5/10
ma bože mili, Kidmanica mi je bila ko neka gumena patka
razvučeno - predugo, preveć mi je vuklo na motive iz Out of Africa
iako imam soft spot za aboriđinske prikaze
doduše ni Hugh J. nije bio u lošem izdanju :mrvicu druula na uske majice s "ruskom" kragnom, bradu:
5/10
LOL! Bome su tu prećerali s plastikom.rainbow je napisao/la:ma bože mili, Kidmanica mi je bila ko neka gumena patka

▲ v o l c a n o ▲
uf, jadna žena, ako je razlog onim šlagiranim poljupcima u filmu bila estecka kirurgija, a možda se i samo šugavo ljubi 
sve skup i bez tih kiselih polubaca mi je bila bezvezna
sve skup i bez tih kiselih polubaca mi je bila bezvezna
- melted_sun
Beyond borders
6/10
zdrma vidit te sve situacije, pa je iz te perspektive bilo dobro odgledat
*Angelina Jolie mi je isto bevezna, nemrem ju baš provariti
nije ni "orangutan" bil puno bolji
6/10
zdrma vidit te sve situacije, pa je iz te perspektive bilo dobro odgledat
*Angelina Jolie mi je isto bevezna, nemrem ju baš provariti
nije ni "orangutan" bil puno bolji
...život je lijep... (:
Parada
Presubjektivna sam da bi se išta suvislo moglo reći, čak je i suza pala.
Film je dobar, da je moglo bolje- moglo je. Recimo ona scena na sprovodu, mogli su to malo dostojanstvenije postaviti.
Navijam za neki udarni termin na nacionalnoj televiziji.
I za kraj: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ltdK8fHJhlM[/youtube]

I Biba je mrak
Presubjektivna sam da bi se išta suvislo moglo reći, čak je i suza pala.
Film je dobar, da je moglo bolje- moglo je. Recimo ona scena na sprovodu, mogli su to malo dostojanstvenije postaviti.
Navijam za neki udarni termin na nacionalnoj televiziji.
I za kraj: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ltdK8fHJhlM[/youtube]
I Biba je mrak
Parada (2011)
Redatelj: Srđan Dragojević

Ne volim puno promišljati o kvaliteti filma koji se bavi tematikom koju doživljavam toliko osobnom.
Napravljen je jezikom koji svatko može razumijeti - nije bitno obrazovanje niti ne znam kakav nivo inteligencije,
potrebno je samo malo dobre volje da bi se shvatila poruka filma koja je i prekonekoliko puta servirana pred gledatelja.
Najdojmljivija rečenica: Kad si za nekoga ili nešto spreman stati na prvu crtu...e, to se broji.
Redatelj: Srđan Dragojević

Ne volim puno promišljati o kvaliteti filma koji se bavi tematikom koju doživljavam toliko osobnom.
Napravljen je jezikom koji svatko može razumijeti - nije bitno obrazovanje niti ne znam kakav nivo inteligencije,
potrebno je samo malo dobre volje da bi se shvatila poruka filma koja je i prekonekoliko puta servirana pred gledatelja.
Najdojmljivija rečenica: Kad si za nekoga ili nešto spreman stati na prvu crtu...e, to se broji.
▲ v o l c a n o ▲
- pluto
odlično, čini mi se da vas je dosta pogledalo paradu pa da vas pitam - koja je fora s krajem filma gej tematike i stepenicama?
- pluto
*referiram se na fine mrtve djevojke 
Zbilja mi ne pada nikakvo objašnjenje na pamet.pluto je napisao/la:odlično, čini mi se da vas je dosta pogledalo paradu pa da vas pitam - koja je fora s krajem filma gej tematike i stepenicama?
"Parada" mi je i više nego ok kad je gledam u okviru još jednog od pravca aktivizma i buđenja svijesti kod onih koji ili nemaju kapaciteta ili su lijeni za shvatiti.
Neovisno o tome, sad kad se dojam slegao, sam film kao film i gluma kao gluma su kvalitativno otprilike na razini onih filmića koje rade učenici srednjih škola afirmacijskih i negacijskih ekipa u sklopu emisije Parlaonica. Sumirano 5.5/10 : D
▲ v o l c a n o ▲
Martian child http://www.imdb.com/title/tt0415965/
sweet na momente, dite s "problemima"
6/10
(Cusack mi izgleda ko Kevin Spacey, ni baš lipo krenijo starit )
sweet na momente, dite s "problemima"
6/10
(Cusack mi izgleda ko Kevin Spacey, ni baš lipo krenijo starit )
-
Gost
1. Parada.
Za naše podneblje, jasna poruka, životni (naž.) likovi, sveukupan dojam pozitivan.
Kraj me dotukao, naravno.
2. The girl w/ the dragon tattoo.
Uznemirujuće/ 10.
Za naše podneblje, jasna poruka, životni (naž.) likovi, sveukupan dojam pozitivan.
Kraj me dotukao, naravno.
2. The girl w/ the dragon tattoo.
Uznemirujuće/ 10.
Kiss Kiss Bang Bang - 6/10
A ono ništa posebno. Malo isforsiran. Al nisam bila naročito ni raspoložena za gledanje filma dok sam ga gledala...
A ono ništa posebno. Malo isforsiran. Al nisam bila naročito ni raspoložena za gledanje filma dok sam ga gledala...
Prayers for Bobby - 8/10
eh, naplakala sam se gledajući ovo. dobar i bitan TV film... drago mi je da sam pogledala.
eh, naplakala sam se gledajući ovo. dobar i bitan TV film... drago mi je da sam pogledala.
The Social Network (2010)
Director: David Fincher
7.5/10

Drugo gledanje. :F5: Puno mi je bolje sjeo nego prvi put kad sam pretprošle godine povodom rođendana prekonekoliko frendica vodila u kino.
Plejada talentiranih mladih glumaca pod Fincherovom palicom + Trent Reznor & Atticus Ross zaduženi za soundtrack (kao i u TGWTDT). Ne može biti loše sve i da se trude.
Preživjela sam Eisenberga i zapravo ne vidim tko bi bio bolji izbor za ovu ulogu.
Rooney Mara je ovdje so kjut i tako slatko priča.
Što se tematike tiče - Facebook mi je bio očajan i prije saznanja o motivaciji i detaljima nastanka, ne koristim ga, Zuckenberg je ljiga i sociopat, ali mu priznajem argument kojim kaže da jebeš ideju ako nisi sposoban s njom ništa napraviti.
Director: David Fincher
7.5/10

Drugo gledanje. :F5: Puno mi je bolje sjeo nego prvi put kad sam pretprošle godine povodom rođendana prekonekoliko frendica vodila u kino.

Plejada talentiranih mladih glumaca pod Fincherovom palicom + Trent Reznor & Atticus Ross zaduženi za soundtrack (kao i u TGWTDT). Ne može biti loše sve i da se trude.
Preživjela sam Eisenberga i zapravo ne vidim tko bi bio bolji izbor za ovu ulogu.
Rooney Mara je ovdje so kjut i tako slatko priča.

Što se tematike tiče - Facebook mi je bio očajan i prije saznanja o motivaciji i detaljima nastanka, ne koristim ga, Zuckenberg je ljiga i sociopat, ali mu priznajem argument kojim kaže da jebeš ideju ako nisi sposoban s njom ništa napraviti.
▲ v o l c a n o ▲
- pluto
The girl with the dragon tattoo, ajoj. Možda bi mi bio ok da odmah pri uvođenju lika nije jasno tko je bad guy, a Larssonu nisam ni primirisala nikad.
-
backspace
tu sam malo po portalu se vrtila, pa vidjela ove neke navedene filmove i odlučila pogledat Circumstance.. zbog slike. viš ti to, kak skroz jeftin marketing kod mene pali
uglavnom, film me nije dojmio. priča.. ma naživcirale su me samo. NEMA NI OCJENE KAD SU GLUPE
uglavnom, film me nije dojmio. priča.. ma naživcirale su me samo. NEMA NI OCJENE KAD SU GLUPE
^ Ali, ali, to nije bio blockbuster. Kud si to išla gledati. 
OnTop.;
Boy A je na redu.
OnTop.;
Boy A je na redu.
Zadnja izmjena: Fusion, dana/u 22 sij 2012 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
▲ v o l c a n o ▲
-
Plague
ja sam negdje na pola knjige i još mi ništa nije jasno. počinjem razvijati teoriju da je stari podvojena ličnost i da ju je on koknuo, ali to se ja samo nadam nekom dubljem psihološkom raspletu.pluto je napisao/la:The girl with the dragon tattoo, ajoj. Možda bi mi bio ok da odmah pri uvođenju lika nije jasno tko je bad guy, a Larssonu nisam ni primirisala nikad.
ot. zaspala sam na pola social networka, ali ne zato jer je dosadan, nego jer sam bila krepana. javim se s dojmom kad ga završim.
-
backspace
crol me zajebao, napenali mi sliku dvije zgodne žene i onda ja uvijek poletim.Fusion je napisao/la:^ Ali, ali, to nije bio blockbuster. Kud si to išla gledati.
a kaj, tebi je film dobar?