namjesti mi date

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
bašja
Spol/rod: žensko
Status: U vezi

namjesti mi date

Post Postao/la bašja » 18 sij 2012 09:04

Potaknuta šizinim uspjesima na temi malo dolje gdje je jednoj korisnici našla već dvije djevojke, odlučih otvoriti temu!

Što mislite o namještanjima spojeva?
Vi koje ste slobodne, tražite li od prijatelja da vam nađu neku potencijalnu curu ili se pak grozite toga?
Koliko ste puta dok ste bile single čule ono: znam nekog baš za tebe?
Ili pak, kad vam se neka svidi, "napadate" li direktno ili molite zajedničke prijatelje da održe desetak tuluma na kojem bi se mogle sresti?
Volite li ljudima namještati spojeve i veze? Ako je odgovor da, a u vezi ste, činite li to još i više baš zato što ste vi spareni?
I još za kraj, jeste li ikad na ovaj način ušli u uspješnu vezu?
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.

takeover

Re: namjesti mi date

Post Postao/la takeover » 18 sij 2012 09:23

Ajme koliko informacija za ovako rano jutro :D

Nemam ništa protiv namještanja dejtova, mislim zašto ne ako se iz toga može (ili ne mora) izroditi nešto dobro. Tebi dobro, njima dobro, svi hepi, sve 5. Dakle, ne ne grozim se toga.

Nikada nisam čula da netko ima nekog baš za mene (hmmmm), zar sam trebala? :D

Rijetko molim nekoga da mi zbari objekt žudnje,..najčešće to pokušam solo, ako sam u mogućnosti, ako nisam ispipavam teren sastrane.
Nije mi bed nekoga spariti, ne zato jer ja sam ja sparena (ova riječ sparena LOL) već zato jer volim pomagat drugima u nevolji :D

I još za kraj, jeste li ikad na ovaj način ušli u uspješnu vezu?

Ne.

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 18 sij 2012 09:33

A dogodi se da iz zezancije počneš snimati nekoga malo više nego bi to učinila inače. Primjerice na dragu sam sama bacila oko ali šizino sprdanje na četu i dobre riječi na obje strane (e slatka ti je ona i simpatična) o ovoj drugoj su malo ubrzale stvari i ohrabrile nas da počnemo više komunicirati. Mada bi se ionako vjerojatno spetljale samo malo sporije :D

Baš sa namještenim spojevima nemam zasad iskustava. Malo bi mi to bilo čudno ići tako na neki blind date. Ali nikad ne znaš. Nema baš pravila u ljubavi...

Biseksualna Lezbijka
Nedojebana
Ja sam: biseksualka

Post Postao/la Biseksualna Lezbijka » 18 sij 2012 09:34

Bila sam "sparivana" i tako završila u 3,5godišnjoj vezi.
To je bio taj jedan puta kad je bila ta izjava "e imam baš pravog za tebe". Ali to da sam sparivana sam tek kasnije saznala. :shrug:
Moj tadašnji dečko se nakon našeg upoznavanja uvijek uspijevao nalaziti u bircu na kavi gdje sam ja. I to s frendicom koju ja nisam mogla izbjeći da ne pričam s njom.
Kod cura sam se nekako uvijek sama snalazila. :)
Namještanje spojeva mi zvuči nekako kontrol frikovski, preferiram izraz: upoznavanje nepoznatih ljudi koji bi mogli imati zajedničke interese a time i biti spareni. :ubergeek:
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... slika

bašja

Post Postao/la bašja » 18 sij 2012 09:43

jednom prijatelju dragom smo ja i tadašnja djevojka namještale frajera. Bile smo uvjerene da se radi o novom paru iz snova. Upoznavanje je bilo katafakingstrofalno. Još uvijek sam uvjerena da bi si oni baš pasali, ali to upoznavanje uz očekivanja kao da je osuđeno na propast.

S obzirom da sam šest sedmina života provela solo, čula sam te "imam nekog za tebe" riječi puno puta i grrrrozim ih se. jako sam vezana uz svoju samostalnost u donošenju loših odluka :D
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.

Gost

Post Postao/la Gost » 18 sij 2012 09:47

LoTuS je napisao/la: Namještanje spojeva mi zvuči nekako kontrol frikovski, preferiram izraz: upoznavanje nepoznatih ljudi koji bi mogli imati zajedničke interese a time i biti spareni. :ubergeek:
Ima to kakvu kraticu? :D

Ne sjećam se, mislim da nije bilo dejtova koje su drugi sredili.
Ni ja se ne volim petljati osim ako me se pita, ne želim biti odgovorna za pot. posljedice. :vampglomp:

Biseksualna Lezbijka
Nedojebana
Ja sam: biseksualka

Post Postao/la Biseksualna Lezbijka » 18 sij 2012 09:54

ReaTM je napisao/la:Ima to kakvu kraticu? :D
Ima. Namještanje spojeva. :ubergeek:
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... slika

JaNNa
XoXo
Status: Solo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 18 sij 2012 10:17

vidih naslov teme i autoricu i pomislih - wtf? a onda otvorim temu i lakše mi bude - to je ta Bašja kreativnost! :D Lajkam! ;)

ot.
- dok sam bila solo (a bio je to, jelte, malo duži period, svako malo bi netko upadao da mi nekog smjesti, nekada im je uspjelo, ali nije bilo dugog vijeka.
- ne vjerujem u takve stvari - namještanja - vjerujem u sudbinu i mislim da svatko kad mu dođe vrijeme upozna svoju srodnu dušu i osobu s kojom treba biti u tom periodu. ako taj period ispadne cijeli život di ćeš bolje.
- alergična sam na osobe koje stalno kukaju i traže da ih se s nekim upozna jer to one same ne mogu..
- ako mi se netko svidi nemam potrebu ići preko drugih ljudi - idem drito u glavu, pa kud puklo da puklo.
- ako mogu o nekome reći koju dobru, reći ću, ali se ne volim previše petljati (zajebancija je nešto drugo LOTO! :D ), to što sam ja u vezi ne mora značiti da cijeli svijet treba biti u vezi niti da su ljudi sretni ako su u vezi.. ne terba forsirati...

- jesam nešto zaboravila???

Fusion

Post Postao/la Fusion » 18 sij 2012 10:25

Iskustvo mi govori da će ljudi koji se spajaju po kompatibilnim karakteristika prije ispasti prijatelji nego partneri jer tu nema kemije ni za lijek.
I ja sam na taj način fejlala s "Ovaj dečko/cura je baš za tebe" i drugi ljudi su fejlali u mom slučaju.

Preferiram slučajnosti i/ili da mi takve stvari padnu s neba. : D

Jadzia Dax
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la Jadzia Dax » 18 sij 2012 10:51

ponekad se sama pobrinem za sebe, a ponekad se šiz pobrine za mene :D :D :D.
ma jednostavno je to ustvari, ponekad ti dobro dođe par riječi ohrabrenja, tipa .... "i ti si njoj zanimljiva".... a onda dalje se sama skrbiš za sebe
ustvari, nije to namještanje koliko špijunaža :D

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 18 sij 2012 10:55

the way i see it, nismo mi krive što nemamo muda :D viša sila...
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Jadzia Dax

Post Postao/la Jadzia Dax » 18 sij 2012 10:58

ludakoslapa je napisao/la:the way i see it, nismo mi krive što nemamo muda :D viša sila...
misliš da bi ih i uzgojili s vremenom :D?

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 18 sij 2012 10:59

ne hvala, ne trebaju mi, imam šiz :gigglenod:

rainbow

Post Postao/la rainbow » 18 sij 2012 11:07

bašja je napisao/la:o) Potaknuta šizinim uspjesima na temi malo dolje gdje je jednoj korisnici našla već dvije djevojke, odlučih otvoriti temu!

1) Što mislite o namještanjima spojeva?
2) Vi koje ste slobodne, tražite li od prijatelja da vam nađu neku potencijalnu curu ili se pak grozite toga?
3) Koliko ste puta dok ste bile single čule ono: znam nekog baš za tebe?
4) Ili pak, kad vam se neka svidi, "napadate" li direktno ili molite zajedničke prijatelje da održe desetak tuluma na kojem bi se mogle sresti?
5) Volite li ljudima namještati spojeve i veze? Ako je odgovor da, a u vezi ste, činite li to još i više baš zato što ste vi spareni?
6)I još za kraj, jeste li ikad na ovaj način ušli u uspješnu vezu?
o) šizo, po kojim kriterijima mečmejkaš? jel radiš oroskope da vidiš su kompatibilne il ti je dovoljno da su obje žeeljne?

1) zaš ne
2) ne tražim
3) ne sjećam se
4) jok
5) imam u glavi kombinacije ljudi koji bi si eventualno pasali, tu i tamo sam na indirektnije učestvovala da se tkogod zbari, ali nikad direktno sa: ti bi trebala bit s ovim/ovom (premda imam celu lezbo bazu astro podataka :hihi: - mogle bi šiza i ja otvoriti biznis - lezbijski arejnđd dejt/meriđ) - no nekako ljudi nađu put do svojih partnera i na cijeli niz drugih načina :D

jedino što mi pade na pamet da ima masu tih samih ljudi koji kukaju jer su sami, pa kojkurac kukate, gle koliko još samih ljud ima, ako se malko izbaci metla iz guzice i okane se "rđavom kurcu i dlaka smeta" softveta - ondak je sve lakše

6) jok

Fusion

Post Postao/la Fusion » 18 sij 2012 11:15

rainbow je napisao/la: jedino što mi pade na pamet da ima masu tih samih ljudi koji kukaju jer su sami, pa kojkurac kukate, gle koliko još samih ljud ima
To mi često prođe glavom kod peder-frendova. Koliko ih ima što se žale da većinu pedera zanima samo sex i da se ne žele vezati.
Mislim si pa što se vas masa koji želite vezu ne povežete.
Al' opet ispadne da među njima nema kemije i da se zaljube baš u ove koji se ne žele vezati.
True story.

rainbow

Post Postao/la rainbow » 18 sij 2012 11:19

i meni je peder bil direktna inspiracija za napisano :D

ma kemija...ne znam, meni se čini da nije sve stvar kemije, nešto je stvar toga da si tražimo razne izgovore samo da se ne bi ponovo nekome otvarali i time riskirali biti (ponovo) povrijeđivani

Fusion

Post Postao/la Fusion » 18 sij 2012 11:26

Može biti splet svačega.
Ja sam isto mislila da je ovo drugo razlog za neke stvari, ali se pokazalo da je ipak samo stvar kemije i da mi nije problem otvoriti se kad je osjetim i produžiti bez nekih velikih posljedica dalje ako nije obostrana. : )

rainbow

Post Postao/la rainbow » 18 sij 2012 11:34

splet da... :)

btw - jajnici su ženska muda, imamo ih, barem većina

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 18 sij 2012 12:00

rainbow je napisao/la:btw - jajnici su ženska muda, imamo ih, barem većina
otvorila si mi oke :wow:

bašja

Post Postao/la bašja » 18 sij 2012 12:01

kao i fusion i ja sam veliki pobornik kemije, pa mi namještanje ubija spontanost.
Jadzia Dax je napisao/la:ponekad se sama pobrinem za sebe, a ponekad se šiz pobrine za mene :D :D :D.
ma jednostavno je to ustvari, ponekad ti dobro dođe par riječi ohrabrenja, tipa .... "i ti si njoj zanimljiva".... a onda dalje se sama skrbiš za sebe
ustvari, nije to namještanje koliko špijunaža :D
da, par riječi ohrabrenja dobro dođu, volim kad me prijatelji potaknu i "blagoslove", iako se (nažalost?) jednako ponašam i kad poticaj i blagoslov izostanu.

rainbow

Post Postao/la rainbow » 18 sij 2012 12:04

ludakoslapa je napisao/la:
al su skriveni, "nevidljivi" oku, pa je i manifestacija "hrabosti" i incijative drugačija :P

ot: oću namišteni dejt s kemijom! može muško, može žensko, štamebrige

shizika

Post Postao/la shizika » 18 sij 2012 12:06

Bašja zar nije jednostavnije da si im rekla da se meni jave na pp ;DD

..drago mi je vidjet sretne parove, koje ja "poguram"...osjećam se ko kupid ;D
...život je lijep... (:

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 18 sij 2012 12:06

rainbow je napisao/la:
ludakoslapa je napisao/la:
al su skriveni, "nevidljivi" oku, pa je i manifestacija "hrabosti" i incijative drugačija :P
i rade u mjesečnim ciklusima pa se, bit će, tako i hrabrost ponaša :D

bašja

Post Postao/la bašja » 18 sij 2012 12:08

zamisli rainbow!! ja imam frendicu kojoj tebe namještam svaki put kad joj je veza s dečkom u krizi!

shizika

Post Postao/la shizika » 18 sij 2012 12:08

rainbow je napisao/la:o) šizo, po kojim kriterijima mečmejkaš? jel radiš oroskope da vidiš su kompatibilne il ti je dovoljno da su obje žeeljne?
pa imam jedan program, ubacim slike od obe korisnice, njihove datume rođenja i dobijem odg.. jesu kompatibilne ...:D a tebe rainbow čuvam za sebe, ti si moja simpatija <3 :touched:
...život je lijep... (:

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 18 sij 2012 12:10

shizika je napisao/la:..drago mi je vidjet sretne parove, koje ja "poguram"...osjećam se ko kupid ;D
slika

shizika

Post Postao/la shizika » 18 sij 2012 12:11

ahahahahhahahhaahahahahahahha to mi je novi avatar!
...život je lijep... (:

shizika

Post Postao/la shizika » 18 sij 2012 12:14

a sad da ozbiljno odgovorim... ne volim ugovorene dejtove, jedino ako mi se netko svidi, a znam da je dobar s nekim mojim frendom/frendicom onda tražim usluge, da se pogura nekako upoznavanje ;)

...a puno sam dejtova namjestila, i ko tinejdjerica uvijek sam spajala neke parove, ne znam kako mi je to uspjevalo :S.. mislim da bi ja trebala otvoriti neku agenciju za spajanja ;D

...a ove što prde o kemiji i o svemu, zato i jesu solo ;D ;D
...život je lijep... (:

rainbow

Post Postao/la rainbow » 18 sij 2012 12:22

bašja je napisao/la:zamisli rainbow!! ja imam frendicu kojoj tebe namještam svaki put kad joj je veza s dečkom u krizi!
a jel? a zaš ja niš o tome ne znam, može i on i ona, pa što već bude ;)

Šiz, stupid Cupid keeps on calling me!... nemoj bre da me za se čuvaš, de neku, nek ima vodeni il zemljani mjesec, da se bar donekle razumemo

( http://www.youtube.com/watch?v=uIrtJ6mtiI4 )

black.cat

Post Postao/la black.cat » 18 sij 2012 13:07

pa, nebi bila bas odusevljena sa idejom da mi netko ide namjestat spojak jer to mogu sama. druga stvar ako netko nekoga pozna pa ti predlozi, tipa - bas je dobra cura, zabavna,..., mislim da bi se dobro slagale.

Odgovorite