Opet, činjenica je da TGWTDT može egzistirati i sam za sebe (bez nastavaka).

no no no, ima jos BRip i BDrip do Bluraya i steta je ne pogledat film opet u vecoj rezoluciji, zamisli onaj intro na 1080p, ZAMISLI!ariadne je napisao/la:Kako misliš "žnj"? Ovo je DVD rip, jedina bolja kvaliteta je Blu-ray a to neće tako skoro izaći.Fusion je napisao/la:^ Sram te bilo takav film gledati u nekoj žnj kvaliteti.![]()
Bash je napisao/la:no no no, ima jos BRip i BDrip do Bluraya i steta je ne pogledat film opet u vecoj rezoluciji, zamisli onaj intro na 1080p, ZAMISLI!ariadne je napisao/la:Kako misliš "žnj"? Ovo je DVD rip, jedina bolja kvaliteta je Blu-ray a to neće tako skoro izaći.Fusion je napisao/la:^ Sram te bilo takav film gledati u nekoj žnj kvaliteti.![]()
:trese je za kragnu:
okej...
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

nisam gledala ali budem, tnx. mozda. :pickica:Fusion je napisao/la:u "Match Point" kao film koji im se sviđa jer je atipičan za njega.
...što me podsjetilo da ga još nisam pogledala. *drama*
Mene je ovaj dotukao. Još je k tome baziran na istinitoj priči.invalid_user je napisao/la:mene je taknuo emocionalno
Poslije njega sam danima nosila u sebi nakupinu potisnute agresije. Strašna priča. :'(
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Ona je rock zvijezda, "film" je glazbeni spot, a ostali glumci dečki iz benda. 

Fusion je napisao/la: "Daj me nemoj jebat."
Dadada.Moram i ja opet.tamara3 je napisao/la:Manhattan, opet, i nije mi žao. Prekrasna oda New Yorku i jedan od ponajboljih Allenovih filmova.

meni je tu bio žešći "wtf", kao: "i to je to?!?!" ,pogotvo ta dva lasera i sad se oni tu kefaju (dobre stare kataneFusion je napisao/la:Posebno duela. :/
Upravo to. : D Specijalni efekti me uopće ne tangiraju jer naravno da treba uzeti u obzir vrijeme kad je nastao film. Koreografija ne štima.rainbow je napisao/la:(dobre stare katane)