Što ste zadnje sanjali?
- pluto
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
Re: Što ste zadnje sanjali?
da ću svirati u staračkom domu

Da živim u nekoj staroj kući u centru. U kući do moje je živio moj bliski prijatelj ali se odselio i uselila se neka cura koja je bila mlađa od mene (ja sam se iz nekog razloga osjećala dosta starije nego što jesam, ali o tome kasnije) i gej, po svemu sudeći. Stalkala sam ju kroz prozor dok se useljavala, naravno.
Onda sam krenula na posao i morala sam proći pored nje. Ona je skužila da izlazim iz susjedne kuće i pozdravila me. Bila je skroz ljubazna i malo smo popričale ali sam ja onda morala ići. Sljedeća scena je bila kako se ja navečer vraćam s posla i vidim kako ona vani dočekuje neku svoju frendicu, valjda da joj pokaže novu kuću. Vidjela je kako se približavam, pozdravila me i pozvala unutra na piće, da se upoznamo i tako to. Ja sam pristala najviše jer me zanimalo kako sad izgleda ta kuća u kojoj sam provela toliko vremena. Ušla ja unutra, a ono izgleda kao da je pala atomska bomba. Strašan nered, kao da u najmanju ruku živi ovdje već nekoliko godina. Skužila sam da je studentica, pričala sam malo s njenom frendicom dok je ova bila u kuhinji. Vidjela sam da ima kolekciju starih stripova iz osamdesetih, gramofonske ploče itd. Indie ženska
Oblačila se kao Ellen Page, samo je bila viša od nje i imala svjetliju i kratku kosu. Vratila se nazad i počela očito tjerati svoju frendicu doma pa sam se uspaničarila jer niti ju znam niti išta a sad bih trebala ostati sama s njom. Kao da nisam dovoljno awkward i ovako. Nije pomoglo ni što mi se onda počela očito upucavati. Nisam znala što da radim ni kako da pobjegnem pa sam joj iskreno rekla da stvarno nisam dugo bila ni sa kim i da mislim da ovo nije dobra ideja s obzirom na našu razliku u godinama i sve. Ona je bila puna razumijevanja i ispričala se. Sljedeća scena je bila kako se ja budim u njenoj kući (?), ona žuri na faks i govori mi da je ostavila doručak na stolu. Otišla je prije nego sam se uspjela i okrenuti. Onda sam pogledala oko sebe i stan je bio besprijekorno čist, kao da se sve sredilo preko noći. Otišla sam u kupaonicu i drugu dnevnu sobu (?) ali sam onda čula ulazna vrata i brzo se vratila nazad da ona ne bi mislila da joj cunjam po kući (iako sam to i radila
). To je bio neki njezin frend koji je došao po nešto što mu je ostavila. Ja sam stajala usred dnevne sobe u pidžami kao deer in the headlights. On me samo pogledao, nasmiješio se i pitao "A vas dvije hodate?". Ja sam i dalje izgledala isplašeno i počela zijevat ko riba na suhom što je on valjda protumačio kao da ni sama ne znam što nas dvije jesmo iako ja tu stojim u pidžami i rekao "Uh, gej ljudi i drame oko dejtanja", nasmijao se i otišao.
Onda sam nekako, ne znam kako, izašla van sebe i gledala ostatak sna iz trećeg lica. Ispalo je da sam lik u filmu kojeg glumi Jodie Foster. O nekoj middle-aged novinarki koja je bila u razočaravajućim vezama prije i zato nije dugo bila ni sa kim ali sad se kao zaljubila u puno mlađu curu i ne zna što će sa sobom. Može li biti veći filmski klišej.
Anyway, vidjela sam i uvodnu špicu i sve i onda sam se probudila.
Svašta. BTW film se zvao "Primme". Veze s vezom nema.
Onda sam nekako, ne znam kako, izašla van sebe i gledala ostatak sna iz trećeg lica. Ispalo je da sam lik u filmu kojeg glumi Jodie Foster. O nekoj middle-aged novinarki koja je bila u razočaravajućim vezama prije i zato nije dugo bila ni sa kim ali sad se kao zaljubila u puno mlađu curu i ne zna što će sa sobom. Može li biti veći filmski klišej.
Svašta. BTW film se zvao "Primme". Veze s vezom nema.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Sexual intercourse s trojicom mladića koji su čak bili i privlačni. Bezobrazni alarm za posao je zvonio baš u ključnom trenutku. 
Očekujem noćas kompenzaciju za tu nepravdu u obliku minimalno 3 žene.

Očekujem noćas kompenzaciju za tu nepravdu u obliku minimalno 3 žene.

▲ v o l c a n o ▲
^ Kako zavidim tebi na takvim snovim. I na onim s onom korisnicom isto
.jal.
OT: nema blage, mislim da su zadnje bili neki kukci koje sam lovila. Danas mi se čini da sam nešto lijepo sanjala, jedino me mob smetnuo i tako da sam imala nekakvo ubrzano i ugodno buđenje.
OT: nema blage, mislim da su zadnje bili neki kukci koje sam lovila. Danas mi se čini da sam nešto lijepo sanjala, jedino me mob smetnuo i tako da sam imala nekakvo ubrzano i ugodno buđenje.
Jedan dan sam razmišljala o snovima i skužila da sam sanjala apsolutno SVE svoje prijateljice u sličnom kontekstu.Fuga je napisao/la:^ Kako zavidim tebi na takvim snovim. I na onim s onom korisnicom isto.jal.
S tobom sam bila pristojna, samo smo se poljubile.
Sve me strah kad bi mi netko mogao otvoriti i vizualizirati podsvijest što bi sve tu našli i vidjeli.

▲ v o l c a n o ▲
Awww, nisam znala za ovo da smo se ljubile.
To je bilo jedno vrijeme aktualno, fakat ne znam radi čega je zamrlo.
OT: budna sanjam.
OT: budna sanjam.
Pa zato što sam sanjala.Fuga je napisao/la:To je bilo jedno vrijeme aktualno, fakat ne znam radi čega je zamrlo.
Morat ćeš pronaći nekog drugog za tu igru.

▲ v o l c a n o ▲
Sad si mi pala u očima.
I rekla sam ti da ja ne sanjam takve snove, tako da ako niš drugo, onda radi drugarske solidarnosti. :/
Između ostalih gluposti, da je Lady Gaga pripremala novi show koji je uključivao divlje životinje pa su ju rastrgali bijesni majmuni. Nisam vidjela ništa od toga na svu sreću ali pročulo se. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Da sam se s prijateljicom verala po nekim stijenama. Lijep i sunčan dan, sve divno i krasno.
I tako se mi pentramo po 30 metarskim stijenama, kad se pojavi njena prijateljica kraj nas i odluči skočiti u more, ali nije se odrazila kako treba i bilo je očito da će se polomiti. I tako smo nas dvije stale na tim stijenama i gledale kako se ona prevrće dok pada i udara o bočne stijene, prvo nogom pa glavom i rukama. Na kraju je pala na stijenu kraj mora i val ju je pokupio. Plutala je u nekom izobličenom položaju i onda potonula kao kamen.
U međuvremenu, ja sam se derala: ˝Skoči za njom!˝ i tada sam se sjetila da se ja zapravo bojim visine i pentranja po stijenama i samo sam nepomično ostala tamo.
Zatim sam se probudila cijela ustresena i taj me osjećaj držao još neko vrijeme. Grozno.
I tako se mi pentramo po 30 metarskim stijenama, kad se pojavi njena prijateljica kraj nas i odluči skočiti u more, ali nije se odrazila kako treba i bilo je očito da će se polomiti. I tako smo nas dvije stale na tim stijenama i gledale kako se ona prevrće dok pada i udara o bočne stijene, prvo nogom pa glavom i rukama. Na kraju je pala na stijenu kraj mora i val ju je pokupio. Plutala je u nekom izobličenom položaju i onda potonula kao kamen.
U međuvremenu, ja sam se derala: ˝Skoči za njom!˝ i tada sam se sjetila da se ja zapravo bojim visine i pentranja po stijenama i samo sam nepomično ostala tamo.
Zatim sam se probudila cijela ustresena i taj me osjećaj držao još neko vrijeme. Grozno.
Bilo ih je nekoliko mučnih jer sam spavala na rate. :/
Dva su mi ostala u sjećanju.
1.
Razgovarala sam preko GTalka s jednom osobom s kojom sam u RL prekinula kontakt i rekla joj neke nelijepe stvari, nakon toga je bez riječi otišla offline i nije se više javila da se opravda.
Odjednom se u istoj prostoriji stvorila pedagoginja iz osnovne škole koja je prisluškivala cijeli razgovor. Inače, ta žena je uz još 2-3 nešto najgore na što sam naišla tijekom svog obrazovanja i nitko je ne voli. Probudila sam se s užasnom glavoboljom.
2.
Tuga, čemer i jad. Bila sam u nekoj prostoriji s omanjim društvom, a među nama je bio i Jon Kortajarena. Pričali smo o svojim talentima, a on je rekao kako je njegov da kad čuje samo početne taktove pjesme i glasa da odmah može procijeniti kvalitetu pjevača. Pitala sam ga hoće li mi dati svoj mail da mu pošaljem koju svoju pjesmu. Pitao me s nevoljkim izrazom na licu: "Zašto?" Rekoh: "Pa neobavezno, čisto da čuješ kad si već rekao da ti je to talent." Napisao je preko volje mail na papirić i ravnodušno odgovorio: "A, dobro onda." I otišao...
Kako možeš biti tako nezainteresiran?

Maknut ću te s avatara nakon 2 godine. :/
Dva su mi ostala u sjećanju.
1.
Razgovarala sam preko GTalka s jednom osobom s kojom sam u RL prekinula kontakt i rekla joj neke nelijepe stvari, nakon toga je bez riječi otišla offline i nije se više javila da se opravda.
Odjednom se u istoj prostoriji stvorila pedagoginja iz osnovne škole koja je prisluškivala cijeli razgovor. Inače, ta žena je uz još 2-3 nešto najgore na što sam naišla tijekom svog obrazovanja i nitko je ne voli. Probudila sam se s užasnom glavoboljom.
2.
Tuga, čemer i jad. Bila sam u nekoj prostoriji s omanjim društvom, a među nama je bio i Jon Kortajarena. Pričali smo o svojim talentima, a on je rekao kako je njegov da kad čuje samo početne taktove pjesme i glasa da odmah može procijeniti kvalitetu pjevača. Pitala sam ga hoće li mi dati svoj mail da mu pošaljem koju svoju pjesmu. Pitao me s nevoljkim izrazom na licu: "Zašto?" Rekoh: "Pa neobavezno, čisto da čuješ kad si već rekao da ti je to talent." Napisao je preko volje mail na papirić i ravnodušno odgovorio: "A, dobro onda." I otišao...
Kako možeš biti tako nezainteresiran?

Maknut ću te s avatara nakon 2 godine. :/
▲ v o l c a n o ▲
I sta bi ti covIjek reko' sadaFusion je napisao/la:Fuga je napisao/la:Nedavno me odiseya u snu tražila da je senzualno izmasiram, a meni je bilo bad i neugodno.
OT: ne sjećam se
lucidni san, nakon dugo vremena. <3
samo šta mom mozgu uspijeva izgenerirat samo lica ružnih pedesetogodišnjakinja. nikakav celebrity, niko zanimljiv za maltretiranje. malo sam bila čitala neku knjigu i bio je isti poredak riječi koliko god se puta vratila na tu stranicu. to je bilo baš zanimljivo jer brojke na satu ne mogu vidit, a slova u knjizi mogu. i bilo mi je žao da nemam fotografsko pamćenje jer je sve pisalo random na latinskom pa nisam mogla logički zapamtit. a dok sam se sjetila da bi mogla i poletit, već sam se počela budit. koji waste of opportunity
samo šta mom mozgu uspijeva izgenerirat samo lica ružnih pedesetogodišnjakinja. nikakav celebrity, niko zanimljiv za maltretiranje. malo sam bila čitala neku knjigu i bio je isti poredak riječi koliko god se puta vratila na tu stranicu. to je bilo baš zanimljivo jer brojke na satu ne mogu vidit, a slova u knjizi mogu. i bilo mi je žao da nemam fotografsko pamćenje jer je sve pisalo random na latinskom pa nisam mogla logički zapamtit. a dok sam se sjetila da bi mogla i poletit, već sam se počela budit. koji waste of opportunity
sanjala sam da mi roditelji govore da se razvode, bila sam ljuuuta, povrijeđena, ko malo dijete.. poslije sam srela nekog dečka u gradu i smotao nam je joint, a ja sam nam kupila pivo 
- Capt. Kirk
Da igram TF2. I sucked, as usual :')
Bila sam u moru u sklopu neke kuće koju su dijelili veliki stakleni prozori/vrata od otvorenog mora.
Na otvorenom moru sam gledala u tri ronioca oko kojih su plivali delfini, a oni su komentirali kako je to pravi dar jer rijetko imaju prilike vidjeti delfine u tom dijelu mora.
Odjednom sam osjetila da me nešto gurka u rame, spustila sam pogled i vidjela delfina koji je ušao ispod staklenih vrata u kuću.
Gurao me da plivam za njim kroz kanal nakon kojeg je slijedila platforma na kojoj je neka žena objašnjavala nešto na ploči.
S delfinom sam komunicara samo putem misli i pitala ga zašto nije više u doticaju s ljudima.
Odgovorio mi je kako su na njemu vršili znanstvene pokuse i pokušavali putem njegove inteligencije saznati brojeve koji će biti izvučeni na svakom sljedećem izvlačenju
Lota.: o Pomislila sam kako je tužan svijet u kojem živimo kad se svako živo biće iskorištava na ovaj ili onaj način za zgrtanje novaca.
Na otvorenom moru sam gledala u tri ronioca oko kojih su plivali delfini, a oni su komentirali kako je to pravi dar jer rijetko imaju prilike vidjeti delfine u tom dijelu mora.
Odjednom sam osjetila da me nešto gurka u rame, spustila sam pogled i vidjela delfina koji je ušao ispod staklenih vrata u kuću.
Gurao me da plivam za njim kroz kanal nakon kojeg je slijedila platforma na kojoj je neka žena objašnjavala nešto na ploči.
S delfinom sam komunicara samo putem misli i pitala ga zašto nije više u doticaju s ljudima.
Odgovorio mi je kako su na njemu vršili znanstvene pokuse i pokušavali putem njegove inteligencije saznati brojeve koji će biti izvučeni na svakom sljedećem izvlačenju
Lota.: o Pomislila sam kako je tužan svijet u kojem živimo kad se svako živo biće iskorištava na ovaj ili onaj način za zgrtanje novaca.
▲ v o l c a n o ▲
Jedan od onih snova koje sanjam svako nekoliko.
Bilo je jako čudno, dovezla sam se do nekog mjesta (u snu sam zaključila da je to bio Metković, kako, ne znam) gdje je bilo puno ljudi, a ja sam morala skupiti što je više moguće oraha s tla.
Poslije sam gledala prema moru i bilo je sunce i ljeto i u snu sam zaključila da ne bih smjela toliko spavati.
Bilo je jako čudno, dovezla sam se do nekog mjesta (u snu sam zaključila da je to bio Metković, kako, ne znam) gdje je bilo puno ljudi, a ja sam morala skupiti što je više moguće oraha s tla.
Poslije sam gledala prema moru i bilo je sunce i ljeto i u snu sam zaključila da ne bih smjela toliko spavati.
-
Plague
bila sam na večeri sa desetak ljudi. jeo se pečeni pingvin. svi su oni strahovito grebali nožem i vilicom po tanjuru, nožem o vilicu, zubima po vilici, grizli taj prokleti metal ko da nema sutra i zvuk je postajao sve jači i brži. trpila sam ih neko vrijeme, na rubu sloma, nisam mogla jest, nisam ih mogla slušat. u jednom trenutku sam se ustala i zavrištala, nakon čega sam se rasplakala i počela povlačit prema izlazu dok su me oni gledali kao da nisam normalna i bezbrižno nastavili sa svim tim odvratnostima that made my skin crawl. probudila sam se u suzama.
sada znam što znači doživjeti psihički slom.
Opet čudnovati celeb snovi i to komada dva 
U prvom sam sanjala kako s Madonnom ulazim u neki teatar. Sjele smo pored dva klinca koji su nam dali karte za koncert Britney.
Madonna je imala kratku frizuru i majicu s prorezom do pola leđa. Nosila je neki hipnotizirajući parfem koji me privukao da je ljubim
po vratu i još malo niže u ravnini kralježnice. Kratko je trajalo, a ona je proizvodila neke zvukove ugode.

U drugom snu sam sanjala Susan Sarandon. Kao glumile smo zajedno u nekoj lez predstavi
(to nisam sanjala, to mi je samo bilo u mislima). Ona je krenula ulicom prema podzemnoj, a ja sam trčala za njom,
zaustavila je i rekla joj kako moramo u hotelu iznajmiti neku sobu i napraviti "closure" na predstavu jer smo se u njoj
samo ljubile.
Što nisam mogla nekog još starijeg sanjati?!
Ne moram ni napominjati da mi niti jedna od njih nije seksualno privlačna, mada mi je Susan jedna od najdražih glumica.
Još manje od toga bih otišla na koncert Britney Spears. :/ Moji snovi su no good. :/

U prvom sam sanjala kako s Madonnom ulazim u neki teatar. Sjele smo pored dva klinca koji su nam dali karte za koncert Britney.
Madonna je imala kratku frizuru i majicu s prorezom do pola leđa. Nosila je neki hipnotizirajući parfem koji me privukao da je ljubim
po vratu i još malo niže u ravnini kralježnice. Kratko je trajalo, a ona je proizvodila neke zvukove ugode.

U drugom snu sam sanjala Susan Sarandon. Kao glumile smo zajedno u nekoj lez predstavi
(to nisam sanjala, to mi je samo bilo u mislima). Ona je krenula ulicom prema podzemnoj, a ja sam trčala za njom,
zaustavila je i rekla joj kako moramo u hotelu iznajmiti neku sobu i napraviti "closure" na predstavu jer smo se u njoj
samo ljubile.
Što nisam mogla nekog još starijeg sanjati?!

Ne moram ni napominjati da mi niti jedna od njih nije seksualno privlačna, mada mi je Susan jedna od najdražih glumica.
Još manje od toga bih otišla na koncert Britney Spears. :/ Moji snovi su no good. :/
▲ v o l c a n o ▲
Ja ne bih imala ništa protiv Madonne. 
Ima li koji junak iz grčkih tragedija poput Edipa, ali koji je bio zaljubljen u baku pa da to ime dodamo ispred riječi "kompleks"? 
Usput, jedan od ljepših snova što se tiče tih celeb milfača mi je bio s Kim Cattrall.
Usput, jedan od ljepših snova što se tiče tih celeb milfača mi je bio s Kim Cattrall.

Zadnja izmjena: Fusion, dana/u 09 vel 2012 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
▲ v o l c a n o ▲
Mama ti je baka.
Što je najbolje, Madonna je starija jednu godinu od moje mame. 
▲ v o l c a n o ▲
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Imala sam noćnu moru sa zubima... da su mi svi gornji istrulili i ispali
i ja sam ih pokušavala vratiti, ali bezuspješno... koji fucking užas... i sad se bojim pomaknuti jer mi se čini da će mi se dogodit nešto grozno
.
Cidade de Deus. Ubojstva, pljačke i djecu s pištoljima. 

▲ v o l c a n o ▲
- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
Sanjala sam jutros da je Bash napisala da ne zna kako se zove jedan znak i njegove karakteristike. Samo dvije od tri je napisala. Imam traume.
Moram se maknuti s ovog foruma.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
krasne snove vi imate.
sulka taj san samo znači da biste se trebale naći na kavi ili čaju negdje bash i ti i prodebatirat. i to danas još. tak piše u sanjarici.
sulka taj san samo znači da biste se trebale naći na kavi ili čaju negdje bash i ti i prodebatirat. i to danas još. tak piše u sanjarici.
- Pi
Ne, to samo znači da stavljam nemoguće uvjete pred ljude da spriječim da me razočaraju tako što im i ne dam priliku 
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
ne muljaj bezveze. lajkaš bash
lajkaju i drugi, bash je superlajkljiva djevojka. lajkam to
lajkaju i drugi, bash je superlajkljiva djevojka. lajkam to
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
Pi je napisao/la:
tell me about it :/ danas doduse nisam sanjala tebe.
danas sam sanjala da sam andrej pejic :S gledam se u ogledalo i imam jebenu plavu kosu i razmisljam koju pituru cu kupiti da to maknem s glave. a prije toga da sam dosla na kavu u neki lezbo birc u osnovnoj skoli (wtf?) i prisle su mi odmah neke lesinarke ali bile su drage pa sam bila pristojna i objasnila da ne mogu nista s njima jer imam curu. i na kraju ja i picajzla (koja je bila butch stvor u mom snu
i na kraju sanjam da sam zarobljena negdje u snijegu i ne mogu se maknut i dolazi BEKSPEJS to the rescue, i metoda spasavanja bila je bacanje tarantele na mene
ex invalid_user