Zadnji odgledani film - ocijenite
-
backspace
Re: zadnji odgledani film-ocjenite
ej, nemoj mi to radit, netko se dakle mora predomislit...
ajde da čujem tvoju analizu. analitičarko. analitička. daj 
evo sto slavenka drakulic kaze o paradi:
http://www.tportal.hr/komentari/komenta ... ljudi.html
http://www.tportal.hr/komentari/komenta ... ljudi.html
-
backspace
ma lako za slavenku, mene zanima kaj će fuška reć i tko će se predomislit. ja ne bi
:*
backspace je napisao/la:ej, nemoj mi to radit, netko se dakle mora predomislit...ajde da čujem tvoju analizu. analitičarko. analitička. daj
Dobro. Potrudit ću se za tebe.
Prvo da povučem onu ocjenu 5.5/10. Sad kad se potpuno slegao dojam dajem mu 3.5/10.
Emocije i tema na stranu - dramaturgija, scenarij i gluma mi spadaju među najgora ostvarenja s ovih prostora. Trenutno se ne mogu sjetiti lošije komedije/drame.
Kao takav može kratkoročno funkcionirati samo kod skupine koja je po kvaliteti kritičkog razmišljanja na istom nivou kao i film (vrlo nisko), a kojoj je isti namjenjen.
Znači serviraj im četiri stereotipna ridikula, ratna druga, koji će se priglupim forama loptati s dva pedera koji će pak ispaliti nekoliko patetičnih poruka i u većini slučajeva se
i dalje da bi dobili ono što žele ponašati konformistički, plasiraj kroz scenarij poruke A niste ni vi loši i očekuj rezultate kod širokih masa.
Bio bi nekakav uspjeh kad bi se kod te skupine zadržao niste ni vi loši/vi ste isti kao i mi stav (bljak), ali ta skupina je podložna mijenjati mišljenje od danas do sutra (od filma do filma), ovisno o tome kako vjetar zapuše.
Da su drugi dan pogledali film koji je antagonistički usmjeren na LGB prava vratili bi se u roku „keks“ na staro. To je problem.
Tako da i na tom nivou „aktivizma“ film ostaje samo još jedno (loše) filmsko ostvarenje u nizu.
Što više razmišljam o njemu u kontekstu LGBTIQ prizme izgleda mi sve više degradirajuće i prepuno kompromisa da bi se došlo do svijesti onih koji meni osobno već odavno nisu interesna skupina za bilo kakav trud.
Zanimaju me samo u okviru funkcioniranja pravne države kojoj je zadatak da ih dovede u red kad se otrgnu s lanca.
▲ v o l c a n o ▲
-
backspace
vidi je. šta se uzjogunila
ovo s kritičkim mišljenjem ti definitivno ne stoji (jer onda ulazim u tu kategoriju i ja, a moguće i ti
). naime, koliko god se činilo na teorijskoj razini banalno postojanje bilo kakve lgtbq i razne druge diskriminacije, ona postoji. dominantan postotak ljudi još uvijek upada u neke od oblika diskriminacije ili predrasuda (a da ne bi bilo zabune, toga ima jako puno među homoekipom). razlog je inertnost i nezainteresiranost po pitanju edukacije vezane za nešto što te se direktno ne tiče. takva je većina (da razjasnimo, jako mali postotak će bacati kamenje na nekog i slično, oni nisu reprezentativan uzorak i na takve ni ovakav film neće ostaviti dojam drugačiji od 'ubij pedera'), a ta većina inače nema neku ozbiljniju averziju prema lgtbq, ali moguće neće htjeti da djecu odgajaju 2 tate ili 2 mame, i nije ni da će se boriti za prava gejeva. e sad, na tu većinu ovaj film je djelovao jako pozitivno i to je neupitno. oni su sada počeli makar o tome razmišljati, prodebatirali su nakon filma, imaju neku bazu pa se s njima može o tome sada, pa ih se može eventualno i popuniti informacijama koje sami sigurno po netu neće tražiti. zato ti ne vrijedi ni ova da je napravljen antigej film da bi se oni tome priklonili. odnosno, djelovao bi na njih nekako, moguće loše, ali svejedno bi opet poslije bili za laprdanje o tome što su vidjeli. i opet im se mogu servirati informacije i argumenti. dakle, čak je i to bolje od ničega. jer ništa je 0.
na stranu ta perspektiva filma, meni se on zaista i svidio. tu mi se može spočitat da padam na jeftine, priglupe fore (ako ih ti ili netko drugi vidi takvima), ali to nije bed. svaki bedak ima svoje veselje
ovo s kritičkim mišljenjem ti definitivno ne stoji (jer onda ulazim u tu kategoriju i ja, a moguće i ti
na stranu ta perspektiva filma, meni se on zaista i svidio. tu mi se može spočitat da padam na jeftine, priglupe fore (ako ih ti ili netko drugi vidi takvima), ali to nije bed. svaki bedak ima svoje veselje
-
backspace
Fusion je napisao/la:Dobro. Potrudit ću se za tebe.
Vrlo vjerojatno će svaka LGBTIQ (i ako ima još koje slovo
) osoba gledati na poruku, realizaciju poruke i taj oblik aktivizma s vlastite pozicije/iskustva/djelovanja u društvu.
Kao što sam napisala, takav pristup mi je degradirajući i ne podržavam nikako inferiornost kroz konformizam i cirkusiranje da bi se približilo nečijoj svijesti,
uspostavio dijalog i ostvarila prava. Ponavljam, to je moj dojam takvog pristupa. : )
Čak bi način na koji je postavljen film bio ok da živimo u civiliziranom društvu s jednakim pravima pa se slobodno sprdamo sa svim i svačim,
no budući je film najavljen kao svojevrsni "politički angažman", definitivno nije nešto na što bih stavila svoj potpis.
Eventualno onda možemo razmijeniti dojmove o filmu per se, a oni su izgleda dijametralno suprotni.
Znači, opet smo na početku. 
:*
Kao što sam napisala, takav pristup mi je degradirajući i ne podržavam nikako inferiornost kroz konformizam i cirkusiranje da bi se približilo nečijoj svijesti,
uspostavio dijalog i ostvarila prava. Ponavljam, to je moj dojam takvog pristupa. : )
Čak bi način na koji je postavljen film bio ok da živimo u civiliziranom društvu s jednakim pravima pa se slobodno sprdamo sa svim i svačim,
no budući je film najavljen kao svojevrsni "politički angažman", definitivno nije nešto na što bih stavila svoj potpis.
Eventualno onda možemo razmijeniti dojmove o filmu per se, a oni su izgleda dijametralno suprotni.
ovo lajkam :*
▲ v o l c a n o ▲
-
backspace
što ti je degradirajuće? tako nekom može biti degradirajuće paradirat na prideu uz nekog polugolog u nekom smiješnom glupavom kostimu po gradu koji radi svakakve neukusne pokrete i ne znam što sve. jel to ta razina? a zapravo je sve sprd. nije li?
je li to taština fusion?
moram ići sada, ja sam ipak jedna ozbiljna kuma koja se maloprije sjetila da sutra moram na ceremoniju nečega u korelaciji, a neam poklon. bože, kako mrzim šoping i degradirano se osjećam u šoping centru majkemi
je li to taština fusion?
moram ići sada, ja sam ipak jedna ozbiljna kuma koja se maloprije sjetila da sutra moram na ceremoniju nečega u korelaciji, a neam poklon. bože, kako mrzim šoping i degradirano se osjećam u šoping centru majkemi
Nije.backspace je napisao/la:što ti je degradirajuće? tako nekom može biti degradirajuće paradirat na prideu uz nekog polugolog u nekom smiješnom glupavom kostimu po gradu koji radi svakakve neukusne pokrete i ne znam što sve. jel to ta razina? a zapravo je sve sprd. nije li?

Degradirajuće mi je da mi neki ratni zločinac (ili bilo tko drugi od str8 ekipe) nakon što mi se danima/godinama izrugivao mora reći "TI SI OK" i učiti kako da držim prst da bi me prihvatile široke mase.
Da 'prostiš, jebe mi se jesam li im ok. Imam im svako pravo i ne biti ok, ali me oni nemaju pravo mlatiti zato jer sam drugačija od njih. Ili točnije - zato što nisam str8.

Ali hej, Limun mi je reko da sam OK, sad će sigurno i sused Janko. YAY!

Bilo mi je i to na umu kad sam pisala, ali sam uzela u obzir da su ovu drugu skupinu ljudi preplavile emocijebackspace je napisao/la:ovo s kritičkim mišljenjem ti definitivno ne stoji (jer onda ulazim u tu kategoriju i ja, a moguće i ti)
(i stavile "kritičko mišljenje" sa strane) zbog teme koju doživljavaju osobnom.
Pogledajmo samo za primjer kako lezbijke doživljaju zaista loše filmove s lezbijskom tematikom.
Zadnja izmjena: Fusion, dana/u 18 vel 2012 18:19, ukupno mijenjano 3 puta.
▲ v o l c a n o ▲
Nemoj me više povlačiti za jezik tj. prste. Umorna sam, a ova tema mi je zanimljiva.
Da sam mobitel sad bih pištala da će mi se uskoro isprazniti baterija. 
Idem gledat neki lezbijski film.
Idem gledat neki lezbijski film.
▲ v o l c a n o ▲
-
backspace
tjoj fuška, što ti mene veseliš 
nema te pravo nitko mlatit.
stvar je u tome da se u toj većini ne nalaze ratni zločinci, ili bar ne samo oni, nije to uopće point, point je da se u toj većini krije masu ekipe koja nam je bliska, tipa mame, tate, sestre, braća, prijatelji, kolege, poznanici, ono.. široka populacija je tu, ne skinjare i ovi što biju i ti koji nam u životu ništa ne predstavljaju. gle, da se razumijemo, ne mislim da je ovaj tvoj 'odjebite hejteri' gard loš.. to je ok, ali gotovo sam sigurna da nisi mami ili bilokom od bliskih ljudi kojima je to bilo teško prihvatiti (a koji se isto s time moraju nositi), tim gardom to obznanila i od tog trena se na taj način postavljala. za njih si imala strpljenja i takta, pojasniti ako treba, pričati koliko treba i sve ostalo, sigurna sam
slijedom toga, recimo, susjed limun i janko i ostala ekipa su tebi nebitna stavka u životu, ali možda nisu tvojima u familiji, a oni opet nisu toliko kul, kao ti u svojim 20-tima ili 30-tima, da sve hejtere nonšalantno odjebu u svojim 50-tima ili 60-tima.
ima nešto u tome da se emotivno više involviraš u film vezan za temu koja te osobno dotiče, ali to samo ako si amater (kao što ja jesam
) inače, ne mogu reći da zbog lezbijske/gej tematike ne skužim da je film kao takav totalno nezanimljiv, ali da je meni zanimljiv eto zbog scena interakcije 
ali dobro, obzirom da si me molila da te ne davim više, a ja ipak jesam
evo :*
nema te pravo nitko mlatit.
stvar je u tome da se u toj većini ne nalaze ratni zločinci, ili bar ne samo oni, nije to uopće point, point je da se u toj većini krije masu ekipe koja nam je bliska, tipa mame, tate, sestre, braća, prijatelji, kolege, poznanici, ono.. široka populacija je tu, ne skinjare i ovi što biju i ti koji nam u životu ništa ne predstavljaju. gle, da se razumijemo, ne mislim da je ovaj tvoj 'odjebite hejteri' gard loš.. to je ok, ali gotovo sam sigurna da nisi mami ili bilokom od bliskih ljudi kojima je to bilo teško prihvatiti (a koji se isto s time moraju nositi), tim gardom to obznanila i od tog trena se na taj način postavljala. za njih si imala strpljenja i takta, pojasniti ako treba, pričati koliko treba i sve ostalo, sigurna sam
slijedom toga, recimo, susjed limun i janko i ostala ekipa su tebi nebitna stavka u životu, ali možda nisu tvojima u familiji, a oni opet nisu toliko kul, kao ti u svojim 20-tima ili 30-tima, da sve hejtere nonšalantno odjebu u svojim 50-tima ili 60-tima.
ima nešto u tome da se emotivno više involviraš u film vezan za temu koja te osobno dotiče, ali to samo ako si amater (kao što ja jesam
ali dobro, obzirom da si me molila da te ne davim više, a ja ipak jesam
backspace je napisao/la:sigurna sam![]()
, da si se kladila izgubila bi.▲ v o l c a n o ▲
pomalo osjećam kao da ulijećem usred rasprave o paradi, ali mislim da ste gotove
(ja sam valjda zadnja osoba na balkanu koja ga nije još pogledala pa ne mogu iznijeti svoje mišljenje).
Nego ja sam bila na premijeri U zemlji krvi i meda! Na pulskoj premijeri doduše, ali i tu sam jedva ubola kartu.
Uh uh uh, što reći.... Moji prvi strahovi kada sam saznala da angie snima film su se ostvarili. Moglo je biti puno bolje.
Prvi dio filma se još i prilično dobro držao, ali je u cca zadnjih sat vremena sve otišlo u nepovrat...
Dobre strane, ponekad čak i izvrsne: prikaz strahota rata. Loša strana: likovi, likovi, likovi. Ljubavna priča je neuvjerljiva i nerazrađena, a motivacija tih dvaju gl. likova je jedan veliki upitnik. Možda je ipak preveliki redateljski zalogaj bio snimati na redateljici stranom jeziku pa nije ni mogla do tek poslije montaže uočiti da ti svi odnosi ne štimaju. Onda opet, ona je napisala i scenarij i tu vidim najveću grešku - angie je redateljski dio obavila sasvim solidno za prvi put, ali scenaristički dio je jednostavno loš.
Srbi se donekle imaju pravo ljutiti. Samo donekle. Zločini prikazani u filmu su se događali i tu leži najveća vrijednost filma - njegova angažiranost. Al da nije uspjela puno pobjeći od crno bijele karakterizacije, to je isto istina: srbi su loši dečki, muslimani žrtve, a međunarodna zajednica kasni. Sve živa istina, ali nedovoljno da me dotakne ona dublja poruka o vrtlogu ratne mržnje koja rađa novu mržnju tamo gdje je prije nije bilo.
Sve u svemu, po mojem mišljenju dobar prvi pokušaj, ali i dalje prije svega prvi pokušaj.
Nego ja sam bila na premijeri U zemlji krvi i meda! Na pulskoj premijeri doduše, ali i tu sam jedva ubola kartu.
Uh uh uh, što reći.... Moji prvi strahovi kada sam saznala da angie snima film su se ostvarili. Moglo je biti puno bolje.
Prvi dio filma se još i prilično dobro držao, ali je u cca zadnjih sat vremena sve otišlo u nepovrat...
Dobre strane, ponekad čak i izvrsne: prikaz strahota rata. Loša strana: likovi, likovi, likovi. Ljubavna priča je neuvjerljiva i nerazrađena, a motivacija tih dvaju gl. likova je jedan veliki upitnik. Možda je ipak preveliki redateljski zalogaj bio snimati na redateljici stranom jeziku pa nije ni mogla do tek poslije montaže uočiti da ti svi odnosi ne štimaju. Onda opet, ona je napisala i scenarij i tu vidim najveću grešku - angie je redateljski dio obavila sasvim solidno za prvi put, ali scenaristički dio je jednostavno loš.
Srbi se donekle imaju pravo ljutiti. Samo donekle. Zločini prikazani u filmu su se događali i tu leži najveća vrijednost filma - njegova angažiranost. Al da nije uspjela puno pobjeći od crno bijele karakterizacije, to je isto istina: srbi su loši dečki, muslimani žrtve, a međunarodna zajednica kasni. Sve živa istina, ali nedovoljno da me dotakne ona dublja poruka o vrtlogu ratne mržnje koja rađa novu mržnju tamo gdje je prije nije bilo.
Sve u svemu, po mojem mišljenju dobar prvi pokušaj, ali i dalje prije svega prvi pokušaj.
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
- Jadzia Dax
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
@fus
Dragojević je izjavio jednom da nije radio film za istmišljenjike (nas, jel), nego za one druge. Baš s tom forom da ideja jednakosti se prikazuje kroz humor, klišeje itd., (jer film je stvaran za mase, a ne za LGBT populaciju), pa do nacističkih mozgova dolazi na backdoor, to je i najbolja stvar filma. Manipulacija je uvijek lakša subliminarnim porukama nego direktnim putem. Jedini način da se proizvod, ideja, nešto, dobro prodna je dobar omot... abeceda marketnga.
Kroz cijeli film se povlači homoseksulanost kao sveprisutan light motiv. Ako se sjećaš one scene Limun i Radmilo u hotelu a kraj njih ona dva polugola dečka koji se ručnicima "igraju". Limun njih ni ne primječuje, kao što i je većina strejtera totalno clueless na naše opće postojanje a itekako smo svuda oko njih. Primjećuju nas samo na Pride-u i kroz aktivizam, a kad koekzistiramo s njima, niš ne kuže, to pitanje, koliko smo uopće vidljivi kao subkultara mi se posebno svidilo.
Ima masu stvari s kojima se ne slažem u filmu pa čak i nekih usađenih mišljenja Srbske politike od kojih ni sam redatelj nije mogao pobjeći. Kad Limun kaže Radmilu, nešto tipa, tko god radi nečega u što vjeruje stane na prvu crtu bojišnice....
Ja sam uvijek mislila da Balkanski ratovi su bili pljačkaški pohodi, neznam u što se tada trebalo vjerovati...
ah well....
Dragojević je izjavio jednom da nije radio film za istmišljenjike (nas, jel), nego za one druge. Baš s tom forom da ideja jednakosti se prikazuje kroz humor, klišeje itd., (jer film je stvaran za mase, a ne za LGBT populaciju), pa do nacističkih mozgova dolazi na backdoor, to je i najbolja stvar filma. Manipulacija je uvijek lakša subliminarnim porukama nego direktnim putem. Jedini način da se proizvod, ideja, nešto, dobro prodna je dobar omot... abeceda marketnga.
Kroz cijeli film se povlači homoseksulanost kao sveprisutan light motiv. Ako se sjećaš one scene Limun i Radmilo u hotelu a kraj njih ona dva polugola dečka koji se ručnicima "igraju". Limun njih ni ne primječuje, kao što i je većina strejtera totalno clueless na naše opće postojanje a itekako smo svuda oko njih. Primjećuju nas samo na Pride-u i kroz aktivizam, a kad koekzistiramo s njima, niš ne kuže, to pitanje, koliko smo uopće vidljivi kao subkultara mi se posebno svidilo.
Ima masu stvari s kojima se ne slažem u filmu pa čak i nekih usađenih mišljenja Srbske politike od kojih ni sam redatelj nije mogao pobjeći. Kad Limun kaže Radmilu, nešto tipa, tko god radi nečega u što vjeruje stane na prvu crtu bojišnice....
Ja sam uvijek mislila da Balkanski ratovi su bili pljačkaški pohodi, neznam u što se tada trebalo vjerovati...
ah well....
Upoznata sam s idejom i većinom toga vezanim uz film, a i prije nego je backspace napisala svoj dojam bilo mi je jasno što će napisati jer su i mnogi prije nje napisali isto. : )Jadzia Dax je napisao/la:Dragojević je izjavio jednom da nije radio film za istmišljenjike (nas, jel), nego za one druge. Baš s tom forom da ideja jednakosti se prikazuje kroz humor, klišeje itd., (jer film je stvaran za mase, a ne za LGBT populaciju), pa do nacističkih mozgova dolazi na backdoor
Taj stav gledajući s pozicije nekog drugog je sasvim legitiman i razumijem ga, sa svoje mogu samo ponoviti da ne bih stala iza takvog angažmana.
Doduše, ne smatram ga sasvim pogrešnim ili lošim već samo nečim čemu se ne bih priklonila jer mi osvješćivanje "nacističkih mozgova"
i imput bilo kakve ideje koja bi kasnije poslužila kao plodno tlo za neke druge nije u interesu. Možda bi se moglo reći da mjestimično koketiram s radikalizmom. : )
Ne dolazim na Pride zbog osvješćivanja širokih masa, već zbog druga tri razloga:
1. Probijanje granica vlastitog straha, 2. Izražavanja nezadovoljstva načinom na koji RH štiti slobodu i jednakost svojih građana i 3. Zbog onih koji još uvijek negdje strahuju živjeti ono što jesu.
Sjećam se onih godina kad nisam sudjelovala i kad bih gledala na Dnevniku prilog o Prideu koliko mi je srce brže zakucalo i oči se napunile suzama.
Tada sam sama sebi rekla da pod bilo kojom cijenom želim biti dio toga.
Prihvaćanje me unazad par godina ne zanima jer ga sve više smatram utopijskom idejom. Ljudi ne prihvaćaju jedni druge u masu drugih stvari, homoseksualnost je samo jedna od njih.
Iako, jasna mi je ljudska potreba za prihvaćanjem, ali ista je lanac oko vrata, kao i po meni u jednome najbolja i najgora skupina koju je bs nabrojala: mame, tate, sestre, braća, prijatelji, kolege, poznanici.
Kao što mogu biti najbliži "saveznici" tako mogu biti i najveći neprijatelji za slobodu pojedinca jer su u posjedu najmoćnijeg "oružja" za njeno uništenje, a to je - emotivna ucjena/perfidno nabijanje grižnje savjesti.
Najgora stvar na svijetu.
Kad se sjetim nekih bliskih ljudi koji se ne mogu otrgnuti od toga i žrtvuju vlastiti identitet zbog onih koji bi ih trebali voljeti upravo takvima kakvi jesu dođe mi da plačem.
Zaključno, pozdravljam sve vidove aktivizma, ali za mnoge programe ne bih dala financijski prilog ni osobni angažman. Ovaj film je jedan od takvih "programa".
To što sam u stanju nešto razumijeti ne znači da isto osjećam bliskim. : )
Možda se u nečijem rječniku takav stav nalazi pod terminom taština ili sl. - i to prihvaćam. : ) U mojem stoji pod terminom - elementarno dostojanstvo.
▲ v o l c a n o ▲
The Gymnast (2006)
Director: Ned Farr
5/10

Fascinantne su mogućnosti ljudskog tijela i predivno je kad se na nekoj meta-razini ujedini s drugim tijelom.
Film kao film je standardno lezbijski : D, ali ga iz prosjeka izdvaja nekoliko zaista lijepih art momenata.
Director: Ned Farr
5/10

Fascinantne su mogućnosti ljudskog tijela i predivno je kad se na nekoj meta-razini ujedini s drugim tijelom.

Film kao film je standardno lezbijski : D, ali ga iz prosjeka izdvaja nekoliko zaista lijepih art momenata.
▲ v o l c a n o ▲
Incendies - 7/10
Visoka ocjena radi zaista neobične teške priče. Glavna glumica mi je odlično odglumila... Vrijedi pogledati.
Visoka ocjena radi zaista neobične teške priče. Glavna glumica mi je odlično odglumila... Vrijedi pogledati.
- Capt. Kirk
The Ides of March
njah/10
Očekivala sam puno više. Clooney je bio naporan as usual, Gosling spašava film.
Bonus je Marisa Tomei sa tom frizuricom i naočalama.

njah/10
Bonus je Marisa Tomei sa tom frizuricom i naočalama.

Cracks (2009)
Director: Jordan Scott
6.8/10

Svidio mi se suprotno svim očekivanjima. Posebno simbioza režije i glazbe.
Podsjetio me na "Notes On a Scandal" s divnom glazbom Javiera Navarretea (glazbu za NOAS je radio Philip Glass) koja krasno prati priču do posljednje scene
zadnjom odsviranom notom na klaviru. I ovdje imamo poremećenu/opsesivnu učiteljicu lezbijskih sklonosti, jedino što je bitno mlađa od Judi Dench. : D
Eva Green ima nekakav čudan oblik glave u predjelu lubanje. Malo mi baca na one aliene iz Burtonovog "Mars Attacks".
Director: Jordan Scott
6.8/10

Svidio mi se suprotno svim očekivanjima. Posebno simbioza režije i glazbe.
Podsjetio me na "Notes On a Scandal" s divnom glazbom Javiera Navarretea (glazbu za NOAS je radio Philip Glass) koja krasno prati priču do posljednje scene
zadnjom odsviranom notom na klaviru. I ovdje imamo poremećenu/opsesivnu učiteljicu lezbijskih sklonosti, jedino što je bitno mlađa od Judi Dench. : D
Eva Green ima nekakav čudan oblik glave u predjelu lubanje. Malo mi baca na one aliene iz Burtonovog "Mars Attacks".

▲ v o l c a n o ▲
meni je goslinga već dosta... Ali da! Marisa je meni bila najdraži dio filmaCapt. Kirk je napisao/la:The Ides of March
njah/10
Bonus je Marisa Tomei sa tom frizuricom i naočalama.![]()
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
- stevo_karapandža
Youth in Revolt.
5.5/10
ne znan, za film sa Michaleon Ceron mi je razočaravajuć. posebno ako se usporedi sa Scott Pilgrimom
5.5/10
ne znan, za film sa Michaleon Ceron mi je razočaravajuć. posebno ako se usporedi sa Scott Pilgrimom
Nobody cares unless you're pretty or dying.
Slava kurvi.
http://www.imdb.com/title/tt1327628/
Tajlandske kurve odlično startaju film ali indijske i meksičke bacaju u depresiju.
6/10
http://www.imdb.com/title/tt1327628/
Tajlandske kurve odlično startaju film ali indijske i meksičke bacaju u depresiju.
6/10
- Afrodita
- Ja sam: lezbijka
Gladiator po tko zna koji put.
10/10
Obožavam scenu sa elizejskim poljanama. Nešto slično tome je vjerovatno bilo u Solinu. Tamošnje arheološko nalazište je na sličnom položaju. Vjerojatno je bilo prekrasno starim Rimljanima u našim krajevima.
Russel Crowe genijalac.
10/10
Obožavam scenu sa elizejskim poljanama. Nešto slično tome je vjerovatno bilo u Solinu. Tamošnje arheološko nalazište je na sličnom položaju. Vjerojatno je bilo prekrasno starim Rimljanima u našim krajevima.
Russel Crowe genijalac.
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
viš, meni je uvijek s meksičkima zabavno bilo.... ček malo, u kojem sam podforumu?Ivanaaa je napisao/la:Tajlandske kurve odlično startaju film ali indijske i meksičke bacaju u depresiju.
Hugo (2011)
Director: Martin Scorsese
7/10

Hugo Cabret:
I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know.
They always come with the exact amount they need. So I figured, if the entire world was one big machine, I couldn't be an extra part.
I had to be here for some reason. And that means you have to be here for some reason too.
Director: Martin Scorsese
7/10

Hugo Cabret:
I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know.
They always come with the exact amount they need. So I figured, if the entire world was one big machine, I couldn't be an extra part.
I had to be here for some reason. And that means you have to be here for some reason too.
▲ v o l c a n o ▲
Habitación en Roma (2010)
Director: Julio Medem
6.5/10

Volim kad me film od kojeg ništa ne očekujem ugodno iznenadi.
Scenarij je osrednji, ali je zato režija jako, jako dobra. Sjajno iskorišten interijer kroz fluidno prelijevanje slika za radnju koja se odvija u samo dvije prostorije.
Albu glumi Elena Anaya, protagonistica posljednjeg Almodóvarovog filma "La piel que habito" (meni jednog od najboljih filmova prošle godine).
Navodno je Elena lesbian IRL.
Director: Julio Medem
6.5/10

Volim kad me film od kojeg ništa ne očekujem ugodno iznenadi.
Scenarij je osrednji, ali je zato režija jako, jako dobra. Sjajno iskorišten interijer kroz fluidno prelijevanje slika za radnju koja se odvija u samo dvije prostorije.
Albu glumi Elena Anaya, protagonistica posljednjeg Almodóvarovog filma "La piel que habito" (meni jednog od najboljih filmova prošle godine).
Navodno je Elena lesbian IRL.
▲ v o l c a n o ▲
- Capt. Kirk
Joj, meni je on krasan. I treba ga stalno oblačiti u ta odijela. ^^bašja je napisao/la:meni je goslinga već dosta... Ali da! Marisa je meni bila najdraži dio filmasexy bezobrazna štreberska novinarka
Silk
pointless/10
Michael Pitt. Seriously? Ma daj.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
The dark knihgt
8.9/10 IMDB? really?
ne bih pljunula ni 7 za to sranje, ali to je vjerojatno zato jer hejtam betmena. ledger je jedina lijepa stvar u tom filmu. a sve sto je lijepo kratko traje.
fak kako sam jedva cekala da zavrsi to sranje. da mi nije bilo slatko kako mi cura spava pored mene, odavno bih se makla i prebacila film.
8.9/10 IMDB? really?
ne bih pljunula ni 7 za to sranje, ali to je vjerojatno zato jer hejtam betmena. ledger je jedina lijepa stvar u tom filmu. a sve sto je lijepo kratko traje.
fak kako sam jedva cekala da zavrsi to sranje. da mi nije bilo slatko kako mi cura spava pored mene, odavno bih se makla i prebacila film.
ex invalid_user
- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
Plavuša s Harvarda - 8/10
Dobio bi od mene bod više da se u ključnom trenutku suđenja pojavila u rozom odijelu, a ne crnom, bila bi bar dosljednija.
Dobio bi od mene bod više da se u ključnom trenutku suđenja pojavila u rozom odijelu, a ne crnom, bila bi bar dosljednija.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want