Butch/femme/lipstick - pitanje je sad
Re: Butch/femme/lipstick - pitanje je sad
Može, pod uvjetom da prvo na tebi napravimo case study. 
-
backspace
može. nemojte samo napravit prezahtjevan taj study, ono, nema zahtjeva za skidanjem i diranjem.
Sinoć smo prija i ja ustanovile po ovim kategorijama kako ih mi sVaćamo sve naše prije (uključujući i nas) variraju između tombojaka i femica.
Plus, ona je dodala da bi je prije privukla buč neg' lipstača.
...a onda sam pala na ulici i probudila se.
Plus, ona je dodala da bi je prije privukla buč neg' lipstača.
...a onda sam pala na ulici i probudila se.
▲ v o l c a n o ▲
netko je tražio slike!? 
evo gugla:
ButCH

FeMMe

LiPstick

ToMboY

i ćećerić na kraju - Bieber lesbian

evo gugla:
ButCH

FeMMe

LiPstick

ToMboY

like, mhm, totally
Ne pomaže. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ta oštra podjela bi vrijedila i za sav ženski rod neovisno o orijentaciji. 
▲ v o l c a n o ▲
koja je razlika izmedju biber, tomboy i buč
i koja izmedju lipstače i femke, jel bilo već, da ne listam za d_žabe
ukurac su mi te ladice. ukurac
i nekad nisu
i koja izmedju lipstače i femke, jel bilo već, da ne listam za d_žabe
ukurac su mi te ladice. ukurac
i nekad nisu
Men' se čini da se to preozbiljno sve shvaća.
Ladice i podjele su napravljene prema stereotipnom, heteronormativnom modelu.
Meni je npr. lipstick sinonim za kokoš.
Odmah mi je u glavi slika onih djevojaka/žena koje cijeli tjedan žive za subotnju šetnju po špici u najnovijoj oblekici i popratnom asortimanu.
Ladice i podjele su napravljene prema stereotipnom, heteronormativnom modelu.
Meni je npr. lipstick sinonim za kokoš.
Odmah mi je u glavi slika onih djevojaka/žena koje cijeli tjedan žive za subotnju šetnju po špici u najnovijoj oblekici i popratnom asortimanu.

▲ v o l c a n o ▲
Mene nije briga, samo volim zbunjivat ljude. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Zločesto od tebe. 
* * *
Te ladice mi nit kod ženske nit kod muške (muževan, boy next door, femi) "klasifikacije" ne predstavljaju nikakav bauk
sve dok iza toga ne stoji podrugljiv ton ili gađenje. Ne dira me niti smeta dok je na razini potrebe za definicijom kojom bi se nešto lakše izrazilo.
Tek su me ovo ljeto pederi nešto naučili o ovom pojmu:

Do tad nisam imala pojma ni što je to.
A lesbian who has never slept with a man.
~
Silver star lesbian:
A lesbian who has had sex with a man, but knew that she hated it at that moment.
Girl 1: OMG Did you have sex with Joey last night?
Girl 2: Yes. I hated it. I'm a total silver star lesbian.

* * *
Te ladice mi nit kod ženske nit kod muške (muževan, boy next door, femi) "klasifikacije" ne predstavljaju nikakav bauk
sve dok iza toga ne stoji podrugljiv ton ili gađenje. Ne dira me niti smeta dok je na razini potrebe za definicijom kojom bi se nešto lakše izrazilo.

Tek su me ovo ljeto pederi nešto naučili o ovom pojmu:

Do tad nisam imala pojma ni što je to.
A lesbian who has never slept with a man.
~
Silver star lesbian:
A lesbian who has had sex with a man, but knew that she hated it at that moment.
Girl 1: OMG Did you have sex with Joey last night?
Girl 2: Yes. I hated it. I'm a total silver star lesbian.

Zadnja izmjena: Fusion, dana/u 11 vel 2012 14:29, ukupno mijenjano 2 puta.
▲ v o l c a n o ▲
fino si dopunila moju nezgrapnu da su mi ladice ukurcuFusion je napisao/la: Te ladice mi nit kod ženske nit kod muške (muževan, femi) "klasifikacije" ne predstavljaju nikakav bauk sve dok iza toga ne stoji podrugljiv ton ili gađenje.
uglavnom iz ovog, i ostalih ograničavajućih, motiva
uz ladice vežem samo površne fizičke osobine, u kurcu je kad ljudi krenu sa psihološkom karakterizacijom na temelju izgleda. ostanimo na površnom.
:proglašava ladicu Andro miss svih ladica: :stavlja je na pijedestal: :radi skulpturu u kamenu:
:proglašava ladicu Andro miss svih ladica: :stavlja je na pijedestal: :radi skulpturu u kamenu:
-
backspace
u kurcu, ukurcu je misao dana. sinonim je za u ladici, uladici.
Nikad.Fusion je napisao/la:Zločesto od tebe.
- Lil Big Alice
- Spol/rod: žensko
protestirala.
drugi impuls mi je bio nabrajati, argumentirati i slične gluparije, al kanila ih se. :učim od indijanaca:
drugi impuls mi je bio nabrajati, argumentirati i slične gluparije, al kanila ih se. :učim od indijanaca:
to see a world in a grain of sand...
o pi. oooooooo pi. ali dobro kazes ovo za estrogen : ).Pi je napisao/la:Cccc.... tko su ti ljudi koji pišu te gluposti da ih se uopće može čitati, imaju li oni ikakvu formalnu edukaciju? Kemija, kemija, kemija, i onda samo mrvicu biologije.Daisy je napisao/la: uuu, ne sviđa mi se to, čitam da je aceton jako otrovan.
Aceton jest otrovan, ali u tolikim količinama da ga moraš popiti da se otruješ nešto manje nego moraš vode popiti da se otruješ vodom. Negdje 5 litara. Isto tako, otprilike toliko ti se mora apsorbirati kroz kožu u vrlo kratkom vremenu da te otruje.
Aceton je jednostavni keton. Aceton i drugi ketoni nastaju u našem tijelu u metaboličkim reakcijama stalno. Itko ima dijabetičara u obitelji pa čudo za ketoacidozu? Kad dijabetičarima iz usta smrdi na aceton? Smrdi na aceton jer zaista isparava aceton, pošto ga ima u ogromnim količinama. Zapravo nije opasan aceton, nego H+ ioni koji nastaju posljedično. Ukratko, kad vam od skidanja laka za nokte počne smrditi dah na aceton, prestanite skidati njime nokte. Do tada, ožeži. To se neće dogoditi nikad, pošto je aceton topljiv u vodi, a tvari topljive u vodi ne prolaze kroz kožu, kao ni voda. Tvari topljive u masti prolaze kroz kožu, pa bih ja recimo više bila zabrinuta zbog ovih estrogena koje stavljaju u losiončiće da vam koža bude mekša, pa estrogeni prođu kroz kožu, mogu butch lezbe od toga postati femme, majke mi.
Re: Buth/femme/lipstick - pitanje je sad
mislim da sam vidjela/upoznala preko dvadeset cura s foruma i vrlo su raznolike.ReaTM je napisao/la: Pa ona slika lezbijke koja većini padne prvo na pamet. Long story short, CroL je dobio taj epitet zbog toga jer se voli generalizirati, moje iskustvo je to da su me pederi plašili ovim sajtom na gay.hru. Bilo bi zanimljivo prodiskutirati jednom otkuda to neslaganje, ponekad čak gađenje, pedera vulgaris prema svemu što nije tipična fag haguša, izgledom i ponašanjem.Enivej, kad sam došla... shvatila sam da to nema veze s istinom. Zanima me, vi koje se međusobno družite, kakvo je stanje na terenu?
J.fe, anketa ti je bezveze, pol toga fali.
Kad sam odjevena (u opuštenom kućnom izdanju) onda vučem na malog dečka. Kad se skinem, naglo se oženstvenim - nažalost zbog celulita, ne zbog bujnih grudi
Kad smo kod bujnih grudi:
jel od toga rastu sise i ako da, koji točno losion?Pi je napisao/la:Tvari topljive u masti prolaze kroz kožu, pa bih ja recimo više bila zabrinuta zbog ovih estrogena koje stavljaju u losiončiće da vam koža bude mekša, pa estrogeni prođu kroz kožu, mogu butch lezbe od toga postati femme
I još što se kategorija tiče... Dugogodišnjim ladičarenjem iz hobija došla sam do zaključka da su ove kategorije prevaziđene i u procesu sam osmišljvanja novih. Nemaju veze s frizurama. Preview: "očajna", "blizanke", "manipulatorica", "stara iskusna lezba", "igračica", "zavodnica".......
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
-
Gost
Preview.bašja je napisao/la:Preview: "očajna", "blizanke", "manipulatorica", "stara iskusna lezba", "igračica", "zavodnica".......
Znam da ću ja ostati tuned. Otvori temu, kad zgotoviš.
E to će biti zanimljiva temabašja je napisao/la:Preview: "očajna", "blizanke", "manipulatorica", "stara iskusna lezba", "igračica", "zavodnica".......
-
Sleepaway
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Dodaj kategoriju bolje izgubit, nego nacReaTM je napisao/la:Preview.bašja je napisao/la:Preview: "očajna", "blizanke", "manipulatorica", "stara iskusna lezba", "igračica", "zavodnica".......
Znam da ću ja ostati tuned. Otvori temu, kad zgotoviš.
No I am not single. I am in a long distance relationship because my girlfriend lives in the future.
to bi već bila vrijednosna procjena
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
dakle gugl saks!...onak di je neka razlika izmedju butch i tomboya i ove lipstikuše i femme...J.Fe je napisao/la:netko je tražio slike!?
evo gugla:
ButCH
FeMMe
LiPstick
ToMboY
i super mi je to se tu jos nitko nije posvadao
...i nemam problema s tim nekim podjelama al meni to ide isikljucivo na fizicki izgled jel...i totalno se bacam u bajber lezbe! ši so kjuuuut...bejbe bejbe beeejbe oooo...I said...
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----
kako nitko ne vidi razliku između lipstick i femme???
pa halo?
lipstick nose majicu na kojima piše lipstick....
btw. Bašja - jedva čekam anketicu!
pa halo?
lipstick nose majicu na kojima piše lipstick....
btw. Bašja - jedva čekam anketicu!
Mislim da sam nedavno na nekom portalu pročitala sličan članak ali sad se ne mogu sjetiti što je bilo ni da se na trepavice postavim. Možda će mi sinuti kasnije. 
- Temperance
- Status: U vezi
sve je relativno...
Some music needs air. Roll down your window.