Imam jednu frendicu koja je toliko opsjednuta feminizmom, seksizmom, rasizmom, šovinizmom i ostalim sličnim -izmima da ne može pogledati više nijedan film, seriju ili bilo što drugo da ne počne pizditi o tome. Jednom sam se složila s njom da je prikaz ženskog lika u nekom filmu bio pomalo seksistički i o tome je htjela pričati a kad sam počela pričati o radnji izignorirala me kao da sam zadnja glupača jer kako mogu pričati o radnji filma DOK POSTOJI NEPRAVDA NA SVIJETU
Svaka vijest koju komentira ima direktne ili indirektne veze s time. Ako nema, ona ju nađe. Ne smiješ se ni našaliti jer skoči na tebe da to ne shvaćaš ozbiljno i počne te terorizirat svojom besprijekornom pravičnošću. Bljuv. Prvo mi je nevjerojatno išlo na živce i čekala sam da ju prođe (nije) ali sad mi je zabavno jer sam ju počela trolat tako da joj namjerno spomenem nešto što bi se moglo okrenuti na tu temu i gledam ju kako se pjeni dok joj glava ne eksplodira.
Ako znate takve ljude, kako se nosite s njima? Meni je u neku ruku žalosno što su tako strašno predvidljivi.
Primijeti li se da moram čistit stan? :prokrastinacija: