molim neke prijedloge, kakvi god da bili
karte za gradski prijevoz
karte za gradski prijevoz
dakle, ima li tko od vas kakvih saznanja i ideja kako doc do nekog pokaza nakon sto si prestao biti student, ne placa ti se normalni pokaz, nisi umirovljenik niti dijete poginulog branitelja, a nisi ni prijavljen u zagrebu na burzi?
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
ja se ne volim svercati, ali se u zadnje vrijeme ako idem tramvajem svercam.
ovako, Zakono o osobnoj iskaznici, članak 15 kaze "Osoba je duzna imati kod sebe osobnu iskaznicu i dati je na uvid zakonom ovlastenim osobama". ZET-ovi kondukteri to nisu
Doduse, kazu da ako im ne zelis dati osobnu, da te mogu zadrzati dok ne pozovu policajca, ali ja zaista ne znam kako bi mene zadrzali protiv moje volje
ovako, Zakono o osobnoj iskaznici, članak 15 kaze "Osoba je duzna imati kod sebe osobnu iskaznicu i dati je na uvid zakonom ovlastenim osobama". ZET-ovi kondukteri to nisu
Doduse, kazu da ako im ne zelis dati osobnu, da te mogu zadrzati dok ne pozovu policajca, ali ja zaista ne znam kako bi mene zadrzali protiv moje volje
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit
- rijetka ptica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
hm...da...a dok dodje taj novi tramvaj...ode voz... 
ne da se meni svadjat s njima, ima ih svakakvih...radje bi ih varala a da oni to ne znaju
dakle...treba mi neka studentica koja lici na mene..to nije losa ideja...pa si zvadim godisnji pokaz na nju i furam se ko da sam to ja... hehee
sitnica...
ne da se meni svadjat s njima, ima ih svakakvih...radje bi ih varala a da oni to ne znaju
dakle...treba mi neka studentica koja lici na mene..to nije losa ideja...pa si zvadim godisnji pokaz na nju i furam se ko da sam to ja... hehee
sitnica...
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
-
jasamocitam
ja uvijek platim kartu. ili secem. neugodno mi je da me sa kojih cca 30 godina svinjari kakav kontrolor ko da sam nekakva klinka.
da ubacim jednu malu anegdoticu. cure koje su iz zagreba vjerojatno znaju onog tipa koji kruzi po bircevima u centru grada sa maketicama/igrackama malih brodova i zica lovu. tu i tam mu dam koju kunu, a nakon 3 brodica sam odustala od kolekcije pa mu sada samo uvalim lovu. interesantno je da se zadnja dva puta bas lijepo potrefilo da sam mu dala par kuna, krenula na bus bez karte i kad sam ju htjela kupiti vozac mi je rekao da je u redu, pa sam se lijepo vozila besplatno.
s obzirom da sam se i jucer vozila besplatno jer je u busu riknuo aparat za ponistavanje karata osjecam se duznom dati tipu nesto novaca sljedeci put kad ga vidim.
da ubacim jednu malu anegdoticu. cure koje su iz zagreba vjerojatno znaju onog tipa koji kruzi po bircevima u centru grada sa maketicama/igrackama malih brodova i zica lovu. tu i tam mu dam koju kunu, a nakon 3 brodica sam odustala od kolekcije pa mu sada samo uvalim lovu. interesantno je da se zadnja dva puta bas lijepo potrefilo da sam mu dala par kuna, krenula na bus bez karte i kad sam ju htjela kupiti vozac mi je rekao da je u redu, pa sam se lijepo vozila besplatno.
s obzirom da sam se i jucer vozila besplatno jer je u busu riknuo aparat za ponistavanje karata osjecam se duznom dati tipu nesto novaca sljedeci put kad ga vidim.
-
ow
- necu se registrirati
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
- Kontakt:
ja sam bivsi kondor (kontrolor) 
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
call_me_not
kozmicka pravdajasamocitam je napisao/la:ja uvijek platim kartu. ili secem. neugodno mi je da me sa kojih cca 30 godina svinjari kakav kontrolor ko da sam nekakva klinka.
zvir i bestimja.
-
call_me_not
-
call_me_not