karte za gradski prijevoz
ne znam kak je sad sa zetom, al znam da je prije palila fora duplikata. nadjes nekoga tko ti iole slici a ima godisnji pokaz, on ode, veli da je izgubil pokaz, nekad ga traze racun pokaza, nekad ga samo vrijedjaju da kak je glup, nekad mora pisati molbu, i daju mi duplic! jedan tebi, jedan njemu...
btw, jucer me paranoja oprala zbog ovog topika,prvi put u tramvaju u par mjeseci, i nisam prestala zvjerat u ljude koji su ulazili! not funny...
btw, jucer me paranoja oprala zbog ovog topika,prvi put u tramvaju u par mjeseci, i nisam prestala zvjerat u ljude koji su ulazili! not funny...
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
i ja isto. izvucem se na "lipe oci" ili glumim jadno i siromasno dijete. al nikad ne dam osobnu (jer je nikad i ne nosim, jer je uglavnom i nemam).nexus 6 je napisao/la:ja se švercam oduvijek
uhvatili su me jednom i vodili na policiju, jednom sam se vozila noseci krivotvoren pokaz, a nedavno su me uhvatili i morala sam ipak platit 50kn
švercanje je adrenalin i radije bih se u svakom slucaju svercala nego dala za jebenu kartu ili pokaz. svercanje je jako dobar izazov, iscekivanje, opasnost, snalazenje....mmm...
ex invalid_user
meni to samo ide na zivce u zadnje vrijeme...svercala sam se i ja nekad naveliko, al sam triput i platila kaznu. uvijek su me uvatili tad nespremnu i bez price.
sad bi rado sjedila ko vreca i citala neki vrag a ne da zvjeram ko sumanuta ko ulazi i da li mi izgledaju ko kontrolori
i da...nemam sestru koja mi je identicna, nika...osim...babyface
koja vec od davnih dana nije studentica

sad bi rado sjedila ko vreca i citala neki vrag a ne da zvjeram ko sumanuta ko ulazi i da li mi izgledaju ko kontrolori
i da...nemam sestru koja mi je identicna, nika...osim...babyface
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
-
call_me_not
- nimfomanka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- nimfomanka
-
call_me_not
- nimfomanka
-
Tam F
Draga Malena, evo par savjeta pa biraj:
1) nabavi superglu (kila-dvije) i 30-tak pari starih rukavica u C. križu- kad naleti tramvaj namaži ih ljepilom i baci se na stražnji prozor- voziš se do kud hoćeš, izvana, besplatno, a kad dodješ do cilja spuzneš iz rukavica i ideš dalje...
2) nabaviš luđačku košulju, razbarušiš kosicu i tako uletiš u tramvaj-tko će odbjeglog Vrapčanskog pacijenta pitati kartu? i opet izađeš gdje hoćeš, skineš luđačku košulju, počešljaš se i tutanj - mali dodatak dok si u tramvaju- zavijaj, rokči, pusti da ti kaplje slina iz usta i sigurno ćeš uspjeti i sjesti...
3) odjeneš se kao mlada afganistanka, poljepiš po sebi 50 komada razno raznih petardi (sad je sezona!), praskavaca i raketica, u ruku uzmi i jedan kanistar sa benzinom i uđi u tramvaj recitirajući neke dječje pjesmice na arapskom- imati ćeš garantirano vožnju vlastitim tramvajem do kud ti srce hoće...
ponestaje mi ideja, ali sam ti dala smjernice...a obično "adrenalinsko" lari-fari švercanje ostavi amaterima
ja?
ako idem plavim govnom nekuda-uvijek platim kartu...ipak sam ja osvještena jedinka jednog naprednog i civiliziranog društva (živio balkan!) 
1) nabavi superglu (kila-dvije) i 30-tak pari starih rukavica u C. križu- kad naleti tramvaj namaži ih ljepilom i baci se na stražnji prozor- voziš se do kud hoćeš, izvana, besplatno, a kad dodješ do cilja spuzneš iz rukavica i ideš dalje...
2) nabaviš luđačku košulju, razbarušiš kosicu i tako uletiš u tramvaj-tko će odbjeglog Vrapčanskog pacijenta pitati kartu? i opet izađeš gdje hoćeš, skineš luđačku košulju, počešljaš se i tutanj - mali dodatak dok si u tramvaju- zavijaj, rokči, pusti da ti kaplje slina iz usta i sigurno ćeš uspjeti i sjesti...
3) odjeneš se kao mlada afganistanka, poljepiš po sebi 50 komada razno raznih petardi (sad je sezona!), praskavaca i raketica, u ruku uzmi i jedan kanistar sa benzinom i uđi u tramvaj recitirajući neke dječje pjesmice na arapskom- imati ćeš garantirano vožnju vlastitim tramvajem do kud ti srce hoće...
ponestaje mi ideja, ali sam ti dala smjernice...a obično "adrenalinsko" lari-fari švercanje ostavi amaterima
ja?
mazohist & truba
Nije li ovo za sjedenje u tramvaju?Tam F je napisao/la:3) odjeneš se kao mlada afganistanka, poljepiš po sebi 50 komada razno raznih petardi (sad je sezona!), praskavaca i raketica, u ruku uzmi i jedan kanistar sa benzinom i uđi u tramvaj recitirajući neke dječje pjesmice na arapskom- imati ćeš garantirano vožnju vlastitim tramvajem do kud ti srce hoće...![]()
![]()
![]()
kaj opce imas razmisljati...ovo s ludjackom kosuljom!! frizuru vec imas...Malena je napisao/la:ooo ke ideje....jako dobro, razradit cu onu koja najvise pashe mom raspojasanom karakteru
hvalaaaa
iako moram priznati da mi je ideja s rukavicama veri herzlich!!
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."
- nimfomanka
- nimfomanka
fuj!!!!! Znaš kaj si ja uvijek mislim!? Uvijek,ali baš uvijek gledam ljudima u zube. I sada, ak vidim da je osoba črbava i da joj smrdi iz usta, automatski zaključim kak joj niti osobna, a onda niti intimna higijena nije baš važna.Tam F je napisao/la:polizala je??mislim da se baba primiri,ne...
Ova žena je imala doslovce svaki treći zub.
U početku sam bila smirena i pristoojna i pokušavala teti objasniti kak mi je zima, kak se vraćam doma, kak sam prehlađena i kak mi se ne da ići pješke. Onda me ženska tražila osobnu, a ja pametna ostavila sve doma. Već je pomalo bila neugodna i ja sam se sjetila kak na ideksu iza piše da imaš popis. Pokazala ja teti indeks i teta promjenila ploču. Sad više nije inzistirala na osobnoj nego na pokazu. Nije odustajala sve do kad sam joj rekla da mi piše kaznu,da bum ja naknadno donijela pokaz na remizu i nek me pusti već jednom na miru.
Mislim, kak možeš biti tak bedast!? Pokažem joj indeks i ona niš!? Najviše su me uzrujale one bakice kaj nisu mogle šutiti neg su počele komentirati kak je bandić dao studentima i đacima pokaze, a kako bi ostali trebali kupovati pokaze. Osim toga, kaj ne bi ona trebala kad nekoog uhvati, izaći s tom osobom van i onda obaviti ostatak procedure!?
ooo danas mi je dosla kontrola. ali ga uopce nisam skontala jer je tip bil u uniformi. mislila sam da oni ne mogu pregledavati karte?
malo ekstra zarade vozacima?
ugl. sam samo prosla kraj njega, kupila kartu od drajvera i ponistila ju. prema tome kak me nije gnjavil, zakljucujem da to ustvari nije bas smjel raditi
ugl. sam samo prosla kraj njega, kupila kartu od drajvera i ponistila ju. prema tome kak me nije gnjavil, zakljucujem da to ustvari nije bas smjel raditi
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
- nimfomanka
Izvukla si se!!!!! Brijem da je kazna 160 kn. Kaznila me baba jer sam imala stari pokaz. Tuka!!Malena je napisao/la:ooo danas mi je dosla kontrola. ali ga uopce nisam skontala jer je tip bil u uniformi. mislila sam da oni ne mogu pregledavati karte?
- sumrak_zivota