dakle, zanima me: je li vrijeme da, poradi jos boljih poslovnih odnosa, pocnem Jugoslavu zvati "Juge" ili ne? malo umrem dok izgovorim Marijana, Lucija i sl., predugo traje.
:socijalno neprilagodjena:
Fusion je napisao/la:
Nikolina
Al' ti sigurno nije bilo užas kad su ti 6.12. nosili čokolade i još koješta u čizmicu.invalid_user je napisao/la:uzas.
Miljana? Smiljana, mislis?shizika je napisao/la: Miljana
pih, nosili su meni i na sv. lucu.Fusion je napisao/la: Al' ti sigurno nije bilo užas kad su ti 6.12. nosili čokolade i još koješta u čizmicu.
Ili možda tebi nisu ko svoj ostaloj pametnoj djeci pa ga zato mrziš.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ja svojoj teti nikad nisam ni prestala.ariadne je napisao/la: Inače sam svojoj ujni tek nedavno prestala govoriti "vi"
Ne bih ni ja da me ona nije natjerala.PicajzLa je napisao/la:ja svojoj teti nikad nisam ni prestala.ariadne je napisao/la: Inače sam svojoj ujni tek nedavno prestala govoriti "vi"
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
s obzirom na to tvoje fejms prezime, nije ni cudno. ja bi se osjecala ko đejms himself.PicajzLa je napisao/la: p.s. volim kad mi se obraćaju prezimenom. osjećam se muški i postojano, ko trovremenski taft.
bašja je napisao/la:staviš ispred drugarice i kasnije šta god ti paše!
ja cak i kad mi ljudi kazu da ih oslovljavam skracenicom to ne radim. ne mogu.omnia je napisao/la:Ja svog šefa oslovljavam imenom i to skraćenicom.