Posao
- Afrodita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Posao
Da li ste zadovoljne svojim sadašnjim poslom? Da li biste ga mijenjale? Da li vas zadovoljavaju mogućnosti napredovanja ili ih uopće nemate? Da li ste zadovoljne vašim primanjima za taj posao? Mislite da ste previše kvalificirane za ono što trenutno radite i da niste dovoljno plaćene za to? Da li radite posao za koji ste se školovale ili radite nešto što uopće nije vaša struka? Da li su bolje mogućnosti napredovanja u privatnoj tvrtki ili državnoj službi? Koliko puta ste se javljale na oglase i odlazile na razgovor prije nego ste dobile posao? Da li je danas moguće dobiti posao na neodređeno vrijeme? Što mislite da li je bolje proboraviti cijeli radni vijek u jednoj tvrtki i imati siguran posao ili je bolje promijeniti radno mjesto u potrazi za novim izazovima u nekoj drugoj tvrtki ili službi?
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
Re: Posao
Previše pitanja.
Zadovoljna sam sadašnjim poslom, mijenjala bih ga samo ako bih našla bolje uvjete i plaću od ove. Primanja bi mogla biti veća, ne da bi mogla, morala bi biti. Kvalificirana sam za taj posao, ali mislim da su moje mogućnosti debelo neiskorištene.
Uopće ne znam koliko sam brojeva zvala i mailova slala. Previše. Mislim da je moguće dobiti posao na neodređeno vrijeme. Zadnje pitanje je malo preopširno, mislim da to sve ovisi o osobi kao individualcu, te njegovim željama. Osobno, ako nisi zadovoljna u potpunosti, traži nove izazove; ako sve štima, ostani gdje jesi, gradi si karijeru i skupljaj godine staža.
Zadovoljna sam sadašnjim poslom, mijenjala bih ga samo ako bih našla bolje uvjete i plaću od ove. Primanja bi mogla biti veća, ne da bi mogla, morala bi biti. Kvalificirana sam za taj posao, ali mislim da su moje mogućnosti debelo neiskorištene.
Uopće ne znam koliko sam brojeva zvala i mailova slala. Previše. Mislim da je moguće dobiti posao na neodređeno vrijeme. Zadnje pitanje je malo preopširno, mislim da to sve ovisi o osobi kao individualcu, te njegovim željama. Osobno, ako nisi zadovoljna u potpunosti, traži nove izazove; ako sve štima, ostani gdje jesi, gradi si karijeru i skupljaj godine staža.
This fantasy is not enough for me.
I want it, I'll take it away from you.
Your misery that softly incites me,
All I do is using, abusing you.
I want it, I'll take it away from you.
Your misery that softly incites me,
All I do is using, abusing you.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: Posao
da. samo sto imam 2 posla.Afrodita je napisao/la:Da li ste zadovoljne svojim sadašnjim poslom?
ne.Da li biste ga mijenjale?
zadovoljna samDa li vas zadovoljavaju mogućnosti napredovanja ili ih uopće nemate?
yup. mislim, uvijek bi moglo vise, ali stvarno se nemam sto buniti s obzirom da kao pocetnik imam sveukupnu placu o kojoj nisam ni sanjala.Da li ste zadovoljne vašim primanjima za taj posao?
ne.Mislite da ste previše kvalificirane za ono što trenutno radite i da niste dovoljno plaćene za to?
ljepota mog posla je sto sam maksimalno ukljucena u ono za sto sam se izucila.Da li radite posao za koji ste se školovale ili radite nešto što uopće nije vaša struka?
po mom misljenju, sve ovisi o pojedincu. vlasnik, bilo firma ili drzavna sluzba, prepozna dobar rad i angazman svog zaposlenika i ponudi mu napredovanje, kao sto se meni desilo, ali onda opet, nisu svi vlasnici jednaki, a na te "losije" nisam naisla. ustvari jesam, prije nekih godinu i pol dana, pa sam im sa stilom dala otkazDa li su bolje mogućnosti napredovanja u privatnoj tvrtki ili državnoj službi?
na razgovore svega nekoliko puta, ali bilo je tu barem 500 poslanih mailova. prije godinu i nesto dana sam bila na rubu zivcanog sloma zbog nemogucnosti nalazenja posla, a sad sam na rubu toga da i sama postanem uskoro poslodavac.Koliko puta ste se javljale na oglase i odlazile na razgovor prije nego ste dobile posao?
ja mislim da se to treba mijenjati.Što mislite da li je bolje proboraviti cijeli radni vijek u jednoj tvrtki i imati siguran posao ili je bolje promijeniti radno mjesto u potrazi za novim izazovima u nekoj drugoj tvrtki ili službi?
p.s.
nije ispravno pisati.Afrodita je napisao/la:Da li
ex invalid_user