E, a ja bas volim ovo usetavanje u gol.... tako mi izgleda ko... sah...nije samo neka sila nego pametna upotreba tehnike i mozga...oni su David nogometa.
Al evo,za istinu, sve je samo jedna igra... i nista vise...uzivaj, Gru, danas...

funny funnyslapa je napisao/la:
ovakve bi razmirice trebalo na sportskom terenu (čitaj u krevetu) rješavati
ja sam za,mislim odigravanje utakmice hahhaAfrodita je napisao/la:funny funnyslapa je napisao/la:
ovakve bi razmirice trebalo na sportskom terenu (čitaj u krevetu) rješavatine trebali bi organizirati jednu nogometnu utakmicu a brazilke na tribinama
gro je napisao/la:ja sam za,mislim odigravanje utakmice hahhaAfrodita je napisao/la:funny funnyslapa je napisao/la:
ovakve bi razmirice trebalo na sportskom terenu (čitaj u krevetu) rješavatine trebali bi organizirati jednu nogometnu utakmicu a brazilke na tribinama
samo sredite teren,i da zadovoljila bi se,recimo sa nekakvim šveđankama na tribinama
Ajme, moze li se bez ovih budalestina? Na tribinama gledaju muskarce...deal with that!Dobro, deset zena ce gledat zene.Afrodita je napisao/la:gro je napisao/la:ja sam za,mislim odigravanje utakmice hahhaAfrodita je napisao/la:funny funnyslapa je napisao/la:
samo sredite teren,i da zadovoljila bi se,recimo sa nekakvim šveđankama na tribinama![]()
do not understandfakatja je napisao/la:Ajme, moze li se bez ovih budalestina? Na tribinama gledaju muskarce...deal with that!Dobro, deset zena ce gledat zene.Afrodita je napisao/la:gro je napisao/la:ja sam za,mislim odigravanje utakmice hahhaAfrodita je napisao/la:funny funnyslapa je napisao/la:
samo sredite teren,i da zadovoljila bi se,recimo sa nekakvim šveđankama na tribinama![]()
a šta reći,sve se svede na kratko ali jasno NEMA PENALA,NEMA GOLAfakatja je napisao/la:Ceka se...Barca vc. Chelsea.![]()
Gro?
E pa dobro zeno, ja sam te samo pozvala na pivo uz utakmicu.gro je napisao/la:a šta reći,sve se svede na kratko ali jasno NEMA PENALA,NEMA GOLAfakatja je napisao/la:Ceka se...Barca vc. Chelsea.![]()
Gro?![]()
ne znam,neću se opet ponavljat,nisam ljubitelj Barce,ne volim njihov nogomet. muka mi je od svih dodavanja i kruženja na 35m od gola. nogomet nije rukomet,a ako već teže k tome,onda bi FIFA i UEFA trebali razmislit o uvođenju pasivnog napada,ono 5 dodavanja i ako balun ne krene naprid,oduzimanje lopte ahhaha. više vridi jedno okomito dodavanje prema maršalu Drogbi nego 1587 tika taka dodavanja na relaciji Puyol-Mascherano-Messi. i sinoć ja u kafiću gledam utakmicu kad sve uzdasi,na takva dodavanja hahah. viruj mi samo je pitanje dana kada će cijeli stadioni početi zviždati na takav stil igre. ima bit da svima počinje biti dosadan i da se prizivaju dobra stara vremena kada su igrali igrači tipa Eric Cantona,Vinnie Jones,Roy Keane, Maldini.. a ne ovi današnji Barcini manekeni na terenu koje ne smiš ni krivo pogledat a kamo li "nježno" pogladiti po nogicama. jer zaštićeniji su od velebitske degenije. zato VIVA EL TIKA TAKA,nek oni nastave s tim, ja ću uvijek biti protiv njih pa makar igrali protiv Hajduka iz Čačka) to bi bile nakupljene frustracije u meni
pa di si ti ranije?? tek registrirana i već me uspila razgalit sa tim komentaromkaktus je napisao/la:jedna od najboljih utakmica ikad. bunker svih bunkera. cista uzivancija.
ispunila ti se željamoto-moto je napisao/la:Nekak bi mi bilo draže da Chelsea dobije, pogoto što svi stavljaju Bayern za favorita
a chelsea nije baš toliko lošiji da bi stavili toliku razliku na kladama
gro je napisao/la:rukometašice na olimpijadi, svaka čast

jbt., kako mi je ovo promaklogro je napisao/la:rukometašice na olimpijadi, svaka čast
dobra je naša Petrica,u svakom pogledufakatja je napisao/la:Roland again:
Petra Martic- cestitke za pobjedu!
BTW: i najlepse sportsko tijelo.
Da. Zao mi je, da je ispala. Al bit ce ona jos bolja. Igra tenis ko Navratilova. Maybe vec Wimbledon?!gro je napisao/la: dobra je naša Petrica,u svakom pogledu