Je li str8 ok (u gay klubu)?
Licemjerje ili ne?
* Link na članak: http://www.crol.hr/portal/aktivizam-pol ... kluba.html
* Link na vijest na Faceu: http://www.facebook.com/crolportal?ref=tn_tnmn

You always make meAngela07 je napisao/la:pa da, ne kužim zašto bi gay ljudima smetalo da se strejteri žvale u njihovom klubu? kaj se ne borimo za ravnopravnost, ono, da postoje klubovi u kojima se sve vrste parova mogu žvaliti?

drito to! LGBT zajednica se bori za ravnopravnost i jednakost, a čini mi se da upravo ta ista, radi kontradiktorne poteze...Angela07 je napisao/la:pa da, ne kužim zašto bi gay ljudima smetalo da se strejteri žvale u njihovom klubu? kaj se ne borimo za ravnopravnost, ono, da postoje klubovi u kojima se sve vrste parova mogu žvaliti?
Kretenizam.yep, poznata su masovna linčovanja bijelaca koje su crni radili. pa tek sva ona stoljeća držanja bijelaca kao roblja, to je bio naročito okrutan izraz crnačkog rasizma.OtherMe je napisao/la:To je kao sa crncima i rasizmom,stalno kakaju rasizam ovo,iz it bikoz ajm blek, a zapravo su oni sami najveci rasisti...
ovo je živa istina.OtherMe je napisao/la:To je kao sa crncima i rasizmom,stalno kakaju rasizam ovo,iz it bikoz ajm blek, a zapravo su oni sami najveci rasisti...
Popeye je napisao/la:yep, poznata su masovna linčovanja bijelaca koje su crni radili. pa tek sva ona stoljeća držanja bijelaca kao roblja, to je bio naročito okrutan izraz crnačkog rasizma.OtherMe je napisao/la:To je kao sa crncima i rasizmom,stalno kakaju rasizam ovo,iz it bikoz ajm blek, a zapravo su oni sami najveci rasisti...
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ovo se ja bojim napisati ponekad, da ne uskocim samoj sebi u usta.tamara3 je napisao/la:Ne volim ekstremizam, ni na koju stranu.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
sad bi ja kao trebala mucnuti tom svojom frizurom i braniti svoj stav, al s obzirom da si TI u pitanju neda mi se trositi energija...mozda da i ti procitas sve ovo jos jednom i probas shvatiti sto sam htjela reci...Popeye je napisao/la:yep, poznata su masovna linčovanja bijelaca koje su crni radili. pa tek sva ona stoljeća držanja bijelaca kao roblja, to je bio naročito okrutan izraz crnačkog rasizma.OtherMe je napisao/la:To je kao sa crncima i rasizmom,stalno kakaju rasizam ovo,iz it bikoz ajm blek, a zapravo su oni sami najveci rasisti...
ljudi koji ne mogu mućnuti glavom trebali bi barem probati frizurom.
ariadne je napisao/la:Ponekad se pitam kakav život imaju crne lezbijke Židovke.