coming out na poslu
-
Zita
kakvi su to ljudski odnosi kad im lazes u lice? zaista topli i dragi ..cak i prisniMalena je napisao/la:da ne moras stalno izmisljat, srat, pazit kaj govoris i kaj si kome rekao, i da mozes eventualno i s ljudima s kojima radis uspostavit prisne i normalne ljudske odnose.
ako to zelis, naravno.
takve ne trebam niti zelim
i dalje-posao i zadovoljstvo ne zelim mijesati
djelujem po principu da se mene ne tice sto oni rade a njih se ne tice sto ja radim izvan posla
uostalom u mom poslu su ljudi takve babuskare da mi ne pada na pamet rec im ista
-
call_me_not
- nimfomanka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
ja svoj privatni život odvajam od posla. Ne volim da me ljudi doživljavaju ko lezbu. Ja sam ta,koja ima seksualni život kao i svi. Imam osjećaj da bi me to moglo samo baciti jedan korak iza svih. Ne želim da me ljudi doživaljavaju-e, to ti je ona M., ona lezbijka.. Želim da ljudi kažu- e to ti je M. ona kaj je ono napravila (neovisno jel dobro ili loše).
To je moje mišljenje.....
To je moje mišljenje.....
- sumrak_zivota
-
mayflower!
pa nije uopće stvar u nekom extra zbližavanju i prijateljevanju. o svakoj će od nas na bilo kojem radnom mjestu prije ili kasnije krenuti priče. i htjele mi to ili ne, bit ćemo označene kao lezbe. mislim, cijela je hrvatska jedno veliko selo, uvijek se dogodi. u tom slučaju radije biram da prva kažem nego da me dostignu glasine i da eventualno izmišljam neke laži, a iza leđa mi pričaju kao jea rajt, ima dečka ili jea rajt, bila je na moru s prijateljicom.
znam da mnoge od vas misle da nisu očite, mnoge ni nisu, ali u kombinaciji s tobožnjim odvajanjem privatnog od posla kad tad se postavlja pitanje zašto to odvajate. nakak si mislim, ako ja kažem, bit će škandal 3 dana, a nakon toga mir. i nakon toga nikad neću morati muljati, a ni nitko neće morati muljati jer zna a ne zna želim li ja da zna, a ja možda bi da zna, ali ne znam zna li ili ne...
s druge strane, kao što rekoh, ja nisam u najgoroj situaciji što se tiče kolega s posla, ali opet, nije baš da radim kao modni kritičar. i stariji ljudi i PTSP-ovci i zagriženi katolici desničari pregrme.
znam da mnoge od vas misle da nisu očite, mnoge ni nisu, ali u kombinaciji s tobožnjim odvajanjem privatnog od posla kad tad se postavlja pitanje zašto to odvajate. nakak si mislim, ako ja kažem, bit će škandal 3 dana, a nakon toga mir. i nakon toga nikad neću morati muljati, a ni nitko neće morati muljati jer zna a ne zna želim li ja da zna, a ja možda bi da zna, ali ne znam zna li ili ne...
s druge strane, kao što rekoh, ja nisam u najgoroj situaciji što se tiče kolega s posla, ali opet, nije baš da radim kao modni kritičar. i stariji ljudi i PTSP-ovci i zagriženi katolici desničari pregrme.
-
swayka
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
evo danas sam rekla drugoj kolegici, jer je doslo do situacije di me je pitala nesto na sta joj nisam mogla normalno odgovorit pa sam joj rekla da sam lezba i ugodno je to primila.... rekla je da ona mene ne gleda po sexualnosti nego po tome kakva sam ja osoba, da sam joj pokazala da vrijedim i da je se ostalo nista ne tice!
a ostali... bilo mi je glupo upast i rec - hey ja sam lezba - tako da necu nista poduzimat dok me ne pitaju, a kad me pitaju necu zanijekat...
a ostali... bilo mi je glupo upast i rec - hey ja sam lezba - tako da necu nista poduzimat dok me ne pitaju, a kad me pitaju necu zanijekat...
- FatalFemme
dvojica kolega sa posla znaju. jedan jer je i sam gay, a drugi jer me je vidio kako odmjeravam novu curu na poslu buahahahahha
nabacili smo neku salu na to i sve je bilo ok.
cinjenica doduse jeste da je on jedan od onih urban,urban likova, u slo vrijeme miksa, krece se po dosta partija vani i to je covjeku valjda normalno.
a ove druge babe s posla? mislim da bi im laknulo sto sam lela i sto imaju vise materijala za bariti.
jos nje vrijeme da u toj mjeri budem out na poslu, ali to vise ne sakrivam toliko. nista manje niti vise nego drugi ljudi njihovu seksualnost.
ma lako mi je za posao, da mi se samo nekako seki out-ati. :?
nabacili smo neku salu na to i sve je bilo ok.
cinjenica doduse jeste da je on jedan od onih urban,urban likova, u slo vrijeme miksa, krece se po dosta partija vani i to je covjeku valjda normalno.
a ove druge babe s posla? mislim da bi im laknulo sto sam lela i sto imaju vise materijala za bariti.
jos nje vrijeme da u toj mjeri budem out na poslu, ali to vise ne sakrivam toliko. nista manje niti vise nego drugi ljudi njihovu seksualnost.
ma lako mi je za posao, da mi se samo nekako seki out-ati. :?
~YOU HAVE TO DO STUFF THAT AVERAGE PEOPLE DONT UNDERSTAND, BECAUSE THOSE ARE THE ONLY GOOD THINGS~
-
swayka
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
uuuu danas me je jedan kolega htio pitat jer je rekao ovome drugome na glas:
"ajde pitaj je!!!"
a ja njemu da me moze pitat sta god mu srce zeli i da ce od mene dobit iskren odgovor i da mu ne bude crnjak radi toga! na kraju je taj drugi rekao da cemo mi solo raspravit...
bas me zanimalju njihove face kad me budu pitali:
"a swayka, jeli ti volis zene?"

tako da su danas odustali od pitanja!
"ajde pitaj je!!!"
a ja njemu da me moze pitat sta god mu srce zeli i da ce od mene dobit iskren odgovor i da mu ne bude crnjak radi toga! na kraju je taj drugi rekao da cemo mi solo raspravit...
"a swayka, jeli ti volis zene?"
tako da su danas odustali od pitanja!
-
mayflower!
- rijetka ptica
- Kontakt:
-
call_me_not
-
mayflower!
pa ne znam, možda je stvar u tome kaj je moj braco bio mlađi kad sam mu rekla (nekih 18 godina). ali nije mu palo na pamet bljuvati i slično jer jako dobro zna da ako hoće svu podršku gdje i kako god od mene, da i ja to hoću od njega.
iako, u to smo vrijeme bili jako bliski. sad se manje vidimo i čujemo (posao i sl.), tak da nisam sigurna da bi mu u ovim godinama nešto govorila. s godinama je samo sve teže. nikad neću prežaliti kaj nisam mamu stresla kad je za to bilo vrijeme. ovak ćemo se valjda doživotno natezati u ja-znam-da-ti-znaš-i-ja-znam-da-ti-znaš-da-znam-ali-mudro-šutimo situaciji
iako, u to smo vrijeme bili jako bliski. sad se manje vidimo i čujemo (posao i sl.), tak da nisam sigurna da bi mu u ovim godinama nešto govorila. s godinama je samo sve teže. nikad neću prežaliti kaj nisam mamu stresla kad je za to bilo vrijeme. ovak ćemo se valjda doživotno natezati u ja-znam-da-ti-znaš-i-ja-znam-da-ti-znaš-da-znam-ali-mudro-šutimo situaciji
-
call_me_not
- sumrak_zivota
- freeda
- Status: U vezi
pa ne bih bas rekla.
a i cekaj da pocmes radit..i ak si na filozofskom, zavrsis u prosvjeti..pa pocnu gore spomenute price..mogla bi okrenit plocu.
mislim da su u hrvatskoj jaaaaaako rijetki slucajevi da ce outanje na poslu nekome donit ikakvu korist..barem iskljucujuci fashion industry..jedan primjer za to je cist cinjenica da ja ne znam za niti jedan takav primjer..pa kad malo bolje pogledas - ni jedna nasa zenska poznata licnost nije outana..znaci da nije ni show bizz laganica.
joj, kako se ja jezim samo kad razmisljam o ovome.
a i cekaj da pocmes radit..i ak si na filozofskom, zavrsis u prosvjeti..pa pocnu gore spomenute price..mogla bi okrenit plocu.
mislim da su u hrvatskoj jaaaaaako rijetki slucajevi da ce outanje na poslu nekome donit ikakvu korist..barem iskljucujuci fashion industry..jedan primjer za to je cist cinjenica da ja ne znam za niti jedan takav primjer..pa kad malo bolje pogledas - ni jedna nasa zenska poznata licnost nije outana..znaci da nije ni show bizz laganica.
joj, kako se ja jezim samo kad razmisljam o ovome.
back to where i never was
- sumrak_zivota
-
Tam F
ma pusti ti to, ipak je to u široj okolini socijalni suicid, što sam vjerojatno već na više strana napisala, tako da se ponavljam. Bilo bi divno da svi znaju i nehaju za tu činjenicu, ali znam da može škoditi,ne u smislu da će mi netko zabit sjekiru u zatiljak zbog homoseksualnosti, nego što znam da neću dobiti mnoge prilike koje očekujem zbog toga (pasivno i podsvjesno nanošenje zla)-ono, jooj nemoj nju izabrati, znaš ti da ti je ona lezba,pa do onog što sam isto pisala, ne znam se nositi sa tuđim prezirom, a znam kakve sve šale padaju na račun pedija i lela od ljudi koji su neporočni strejteri *bljuv*.
Nemam brata,niti sestru, mami niš nisam rekla i neću,ako sama kuži ok, onda se pravi bedasta i to je ok, zna samo moja najbolja strejt frendica,koja je ujedno i psihijatar (how convenient!), koja je kul i njoj je to prihvatljivo 100%.
Nemam brata,niti sestru, mami niš nisam rekla i neću,ako sama kuži ok, onda se pravi bedasta i to je ok, zna samo moja najbolja strejt frendica,koja je ujedno i psihijatar (how convenient!), koja je kul i njoj je to prihvatljivo 100%.
mazohist & truba
- nimfomanka
ja bi najfrendicu psihijatricu........... a ne ovakvu tupaču koja sam brije na bogaTam F je napisao/la:ma pusti ti to, ipak je to u široj okolini socijalni suicid, što sam vjerojatno već na više strana napisala, tako da se ponavljam. Bilo bi divno da svi znaju i nehaju za tu činjenicu, ali znam da može škoditi,ne u smislu da će mi netko zabit sjekiru u zatiljak zbog homoseksualnosti, nego što znam da neću dobiti mnoge prilike koje očekujem zbog toga (pasivno i podsvjesno nanošenje zla)-ono, jooj nemoj nju izabrati, znaš ti da ti je ona lezba,pa do onog što sam isto pisala, ne znam se nositi sa tuđim prezirom, a znam kakve sve šale padaju na račun pedija i lela od ljudi koji su neporočni strejteri *bljuv*.
-
call_me_not
to je to. socijalni suicid je najbolja definicija koju sam ikad cula.Tam F je napisao/la:ma pusti ti to, ipak je to u široj okolini socijalni suicid, što sam vjerojatno već na više strana napisala, tako da se ponavljam. Bilo bi divno da svi znaju i nehaju za tu činjenicu, ali znam da može škoditi,ne u smislu da će mi netko zabit sjekiru u zatiljak zbog homoseksualnosti, nego što znam da neću dobiti mnoge prilike koje očekujem zbog toga (pasivno i podsvjesno nanošenje zla)-ono, jooj nemoj nju izabrati, znaš ti da ti je ona lezba,pa do onog što sam isto pisala, ne znam se nositi sa tuđim prezirom, a znam kakve sve šale padaju na račun pedija i lela od ljudi koji su neporočni strejteri *bljuv*.
hvala i bravo tam f. OVO JE TO.
zvir i bestimja.