famozno "moramo razgovarati"
- Zita
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
famozno "moramo razgovarati"
kakav osjecaj imate kad cujete te rijeci?
meni je odmah lose i tog trena pocnem zbrajati sve krive/lose stvari koje sam napravila samo u ovom tjednu..a kamoli u zivotu
previse ih je i pogubim se u brojevima vec nakon par minuta
mrzim te rijeci
neki dan me mama nazvala i kao da me ne poznaje kaze upravo te rijeci i krv mi se sledila
vec sam imala sjeban dan i bas me "razveselila" ideja da je jos jedno moje sranje ulovljeno i da cemo oko njega morat raspravljat...strahota
no..ono sto mene zanima-sto vama prvo padne na pamet? sto pomislite? koji vam je najveci grijeh? nesto sto ne mozete popraviti?
moj je, valjda od rodjenja isti, taj da sam izrazito bezobrazna/ironicna/sarkasticna/cinicna prema idiotima i posebno alergicna na glupa pitanja te doslovno radim natjecaj u jos glupljem odgovoru
well, ako cemo iskreno, opcenito sam cinicna i ne podnosim autoritet i uvijek, ali apsolutno uvijek, kad mi dodu sa tom recenicom, ocekujem "pranje" jer se netko pozalio na moje ponasanje
meni je odmah lose i tog trena pocnem zbrajati sve krive/lose stvari koje sam napravila samo u ovom tjednu..a kamoli u zivotu
previse ih je i pogubim se u brojevima vec nakon par minuta
mrzim te rijeci
neki dan me mama nazvala i kao da me ne poznaje kaze upravo te rijeci i krv mi se sledila
vec sam imala sjeban dan i bas me "razveselila" ideja da je jos jedno moje sranje ulovljeno i da cemo oko njega morat raspravljat...strahota
no..ono sto mene zanima-sto vama prvo padne na pamet? sto pomislite? koji vam je najveci grijeh? nesto sto ne mozete popraviti?
moj je, valjda od rodjenja isti, taj da sam izrazito bezobrazna/ironicna/sarkasticna/cinicna prema idiotima i posebno alergicna na glupa pitanja te doslovno radim natjecaj u jos glupljem odgovoru
well, ako cemo iskreno, opcenito sam cinicna i ne podnosim autoritet i uvijek, ali apsolutno uvijek, kad mi dodu sa tom recenicom, ocekujem "pranje" jer se netko pozalio na moje ponasanje
Measure of a woman is her sense of humor
Re: famozno "moramo razgovarati"
Mene odmah uhvati strah te pomislim da sam nešto krivo uradila te povrijedila tu osobu. Premotavam si sve što se dogodilo i proučavam da li sam igdje pogriješila. Inaće često imam osjećaj krivnje i znam se bez nekog konkretnog razloga ispričavati ljudima (brijem da mi je to trauma iz djetinjstva
) tako da je za mene taj "moramo razgovarati" nočna mora...O_o
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
iznimno mrzim tu recenicu i slicne jer su dramljenje. inzistiram na tome da se odmah kaze ukoliko je zbilja toliko bitno.
ex invalid_user
ja ju, naime, obozavam...prvo sto pomislim, uglavnom je-napokon 
there is no spoon....
imala sam od mame sokove al u zadnje vrijeme me ta izjava njezina ne strasi jer se zalomilo zadnjih par puta da ona ustvari tako nastupa i kad hoce pricati o nekom skrivenom poklonu za koji samo ona zna da postoji i zeli razraditi taktiku predaje istog.. ili zeli moje misljenje oko njezine ideje za rucak ili takve neke idotarije.
a od drugih ljudi davno nisam cula tu recenicu, al inace kad je cujem prestravi me jer znam da nesto nesto se sprema klimavo i da ustvari slijedi neciji monolog iza ceg mi se servira vec gotova odluka a ne razgovor.
osobno izbjegavam takav pristup u sirokom luku i pocinjem sa " zelim ti reci / htjela bih pricati o..".
a od drugih ljudi davno nisam cula tu recenicu, al inace kad je cujem prestravi me jer znam da nesto nesto se sprema klimavo i da ustvari slijedi neciji monolog iza ceg mi se servira vec gotova odluka a ne razgovor.
osobno izbjegavam takav pristup u sirokom luku i pocinjem sa " zelim ti reci / htjela bih pricati o..".
mene zapravo taj 'moramo razgovarati' zainteresira, i nije mi prva pomisao 'što sam sad napravila', već da osoba koja to kaže želi o nečemu ozbiljno porazgovarat...i sama upotrebljavam tu famoznu izjavu, ali ponajviše iz razloga što sam većinu vremena 'neozbiljna', pa onda ta izjava odmah da naslutiti da slijede trenuci moje ozbiljnosti...ne mora nužno značiti da ću nekoga kritizirati ili obrnuto...
više me živciraju okolišanja i dugi uvodi u neku temu/problem/kritike, nego kad čujem 'moramo razgovarat' - to je znak da se ide 'odmah u glavu' s nekim problemom...
više me živciraju okolišanja i dugi uvodi u neku temu/problem/kritike, nego kad čujem 'moramo razgovarat' - to je znak da se ide 'odmah u glavu' s nekim problemom...
osjecam se ovak
bez obzira ko ga uputi. odmah znam da sam nesto zasrala i da onome tko ih postavi nije vazan odgovor, buduci je krivnja zadana. u tom momentu osjetim se krivom za bilo sta ce ta osoba rec.
- Hidden_soul
- Devil in details
Proradi vam savjest jer ste grijesnice.
oooo grijesne nevjeste nebeske koje su odjenule plast grijeha i veo noci
i zato se zabrinete i vrtite se ko windows 7 na abakusu sto ste uradile sad..
ja se ne brinem. sa mnom ionako rijetko ko zeli razgovarati.
kad mi kaze da moramo razgovarati, razveselim se sto cu dignut svoj razinu socijalizacije malo i mislim da je ta osoba udarena u glavu malo ako zeli sa mnom bas razgovarati
oooo grijesne nevjeste nebeske koje su odjenule plast grijeha i veo noci
i zato se zabrinete i vrtite se ko windows 7 na abakusu sto ste uradile sad..
ja se ne brinem. sa mnom ionako rijetko ko zeli razgovarati.
kad mi kaze da moramo razgovarati, razveselim se sto cu dignut svoj razinu socijalizacije malo i mislim da je ta osoba udarena u glavu malo ako zeli sa mnom bas razgovarati
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
upravo tak.
-
bea.zarre
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
Hidden_soul je napisao/la:vrtite se ko windows 7 na abakusu
Kad čujem tu rečenicu, to samo znači da sam izbjegavala ozbiljan razgovor već dugo
i da ću dobit u facu sve što već znam, samo ću sad morat i raspravljat o tome.
Redovito su takvi razgovori i više nego produktivni.
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
Znam o čemu je riječ kad mi netko takvo što kaže obzirom da su
mi odnosi vrlo transparentni i nemam problema s tim.
Kao što je meni ponekad potrebno iskomunicirati neke stvari,
tako je vjerojatno i drugima.
Zna se dogoditi da mi se nekad ne da, čisto iz razloga jer
sam prethodno iscrpljena od nekih drugih ili sličnih stvari.
mi odnosi vrlo transparentni i nemam problema s tim.
Kao što je meni ponekad potrebno iskomunicirati neke stvari,
tako je vjerojatno i drugima.
Zna se dogoditi da mi se nekad ne da, čisto iz razloga jer
sam prethodno iscrpljena od nekih drugih ili sličnih stvari.
Zadnja izmjena: Fusion, dana/u 11 tra 2010 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
▲ v o l c a n o ▲
obično sam ja ta koja kaže te riječi.
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!
- pihach
- Status: U vezi
- Kontakt:
ovisi tko mi to veli..
al mi je reakcija uglavnom: A kaj je ovo ak ne razgovor?
ne volim te postapalice i najave za neke duboke razgovore il sto vec.
daj odmah reci kaj te muci i bok.
jos samo jedno u nizu kompliciranja u komunikaciji.. ah ah.
al mi je reakcija uglavnom: A kaj je ovo ak ne razgovor?
ne volim te postapalice i najave za neke duboke razgovore il sto vec.
daj odmah reci kaj te muci i bok.
jos samo jedno u nizu kompliciranja u komunikaciji.. ah ah.
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Mrzim tu rečenicu još od djetinjstva i uopće je ne koristim, kao ni meni bliski ljudi koji me dobro poznaju. Ako se baš potrefi da to od nekoga i čujem, onda odmah pitam šta sam skrivila i kaj nije u redu, da znam. I nije to stvar nečiste savjesti nego činjenice da takav uvod redovito donosi nešto krajnje neugodno.
- come as you are
- Status: Solo
ajme...
prvo me zainteresira, a u sljedecoj sekundi mi se pocnu okretati u glavi svi oni filmovi u kojima jesam ili sam mogla nesto zajebati. i onda ako mi ne pada na pamet razbijam glavu sto bi sad moglo biti, sigurno je nesto lose.
kad ja nesto trebam onda pitam mozemo li razgovarati, a ne da moramo. vise volim razogvarati i o nekim manje ozbiljnim stvarima nego se zajebavati sms-om, netom i slicnim nacinima komunikacije gdje ce prije doci do nesporazuma, ovoga, onoga... to mi je kompliciranije.
prvo me zainteresira, a u sljedecoj sekundi mi se pocnu okretati u glavi svi oni filmovi u kojima jesam ili sam mogla nesto zajebati. i onda ako mi ne pada na pamet razbijam glavu sto bi sad moglo biti, sigurno je nesto lose.
kad ja nesto trebam onda pitam mozemo li razgovarati, a ne da moramo. vise volim razogvarati i o nekim manje ozbiljnim stvarima nego se zajebavati sms-om, netom i slicnim nacinima komunikacije gdje ce prije doci do nesporazuma, ovoga, onoga... to mi je kompliciranije.
Where words fail, music speaks.
-
Gost
Potpisujem!zee je napisao/la:mene zapravo taj 'moramo razgovarati' zainteresira, i nije mi prva pomisao 'što sam sad napravila', već da osoba koja to kaže želi o nečemu ozbiljno porazgovarat...i sama upotrebljavam tu famoznu izjavu, ali ponajviše iz razloga što sam većinu vremena 'neozbiljna', pa onda ta izjava odmah da naslutiti da slijede trenuci moje ozbiljnosti...ne mora nužno značiti da ću nekoga kritizirati ili obrnuto...
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
Kad mi netko kaže moramo razgovarati / we need to talk mi je jasno da je nešto ozbiljno posrijedi.
Provrtim u glavi što bi moglo biti i pripremim se mentalno na ozbiljnost.
Kao što je zee lijepo napisala.
Sranja tipa "što sam sada napravila" su glupa i djetinjasta i ukazuju na paranoju i/ili grižnju savjesti i/ili egocentričnost.
Provrtim u glavi što bi moglo biti i pripremim se mentalno na ozbiljnost.
Kao što je zee lijepo napisala.
Sranja tipa "što sam sada napravila" su glupa i djetinjasta i ukazuju na paranoju i/ili grižnju savjesti i/ili egocentričnost.
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

same here.Uliana je napisao/la:obično sam ja ta koja kaže te riječi.
Meni to nikad nitko nije rekao. :/ Samo mi sve kažu u facu bez ikakvog uvoda.
Ja jesam jednom i izazvalo je paniku na drugoj strani so I won't be doing that again. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
meni to nikad nije nitko rekao, niti sam ja ikome rekla...
to mi je u rangu s onim: Jel te mogu pitat nešto? (već si pitao.. )
nepotrebni uvodi... i za one koji me poznaju znaju da isti nemaju smisla sa mnom...
to mi je u rangu s onim: Jel te mogu pitat nešto? (već si pitao.. )
nepotrebni uvodi... i za one koji me poznaju znaju da isti nemaju smisla sa mnom...
- miss_misty
ja to uopće ne doživljavam
ni kad čujem ni kad kažem
a i čujem i kažem hehehe
ni kad čujem ni kad kažem
a i čujem i kažem hehehe
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
cesto koristim tu recenicu ali samo u svrhu pozitivnih pregovaranja.
Zita je napisao/la:kakav osjecaj imate kad cujete te rijeci?
meni je odmah lose i tog trena pocnem zbrajati sve krive/lose stvari koje ta osoba smatra da sam napravila samo u ovom tjednu..a kamoli u zivotu previse ih je i pogubim se u brojevima vec nakon par minuta
mrzim te rijeci
paaaa 2010. kad je ovo bilo aktualno
uz mali dodatak u crvenom
iako...
obicno zavrtim ocima i spremim se na bitku koju cu,uvijek spremnim, argumentima opet dobiti
obicno mi ta recenica dode od ljudi koji me ne poznaju dovoljno pa bi se raspravljali ili od nekog ko je sam nesto pogresno napravio pa hoce da mu opalim samar (verbalni jel)...
mama,sestra i ini ljudi koji me znaju cijeli zivot obicno pucaju direkt u glavu bez dramaticnih uvoda ... pa ne stignem pobrojati greske
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----
- lucretia
O kako mrzim tu recenicu... digne mi se kosa na glavi 
We serve an old moan in a dry season
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
A lighthouse keeper in the desert sun
Dreamers of sleepers and white treason
We dream of rain and the history of the gun
There's a lighthouse in the middle of Prussia
A white house in a red square
I'm living in films for the sake of Russia
A Kino Runner for the DDR
nisam to nikad nikome rekla.
ako i imam nekom nešto bitno za reći obično to kažem bez ikakve najave i u trenutku kad to najmanje očekuju. ili uopće ne očekuju.
ako i imam nekom nešto bitno za reći obično to kažem bez ikakve najave i u trenutku kad to najmanje očekuju. ili uopće ne očekuju.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
- sascha
- Status: Solo
Naprosto obozavam tu recenicu.
samo jedna frendica to govori, i svaki puta bude zanimljivo. 
U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi.