:facepalm:

Jbt. da ovake pesme puštaju u školi svi bi klinci danas znali njemački a ne oni puštaju Lili Marlen pa nije danas popularna Marlene Dietrich već StojaBiseksualna Lezbijka je napisao/la:Isusatibogamiloga, koja je ovo debilana.![]()
![]()
![]()
Al je na repeat već treći put...![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kgoLOgC4 ... re=related[/youtube]

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
iva88na je napisao/la:?!?!alterja je napisao/la:iva88na volim te

lakše bi mi palo da je tajniBiseksualna Lezbijka je napisao/la:Kaj ti JFe nisi nikad imala tajnog obožavatelja?

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
hops je napisao/la:Dečki, stanite u parove od tri i napravite ovdje liniju u krug
mislis-u najvecem postotku izlaze na izbore?inani je napisao/la:A znas da su mrtvaci najbolji platise.
Mene je ovo podsjetilo na jednu priliku pred koju godinu kad smo išli uređivati obiteljski grob pa je moj stari raspoređivao i dodavao one bijele kamenčiće što budu gore. Moja baba svako malo viče "stavi malo tamo, malo tamo, malo tamo..." i kad je bilo gotovo, pomoli se i kaže "nek im je laka zemlja", a moj stari "kurac laka, još si im i hrpu kamenja navukla gore."hops je napisao/la:amen. laka im zemlja i sve to sto ide...