Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
-
jesica7
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Evo ovako, da vas prije svega sve lijepo i srdačno pozdravim...
Vjerovatno je ovakva slična tema bila pokrenuta i prije, ali kako sam ja nova ovdje valjda mi se neće zamjerit što ju ponavljam ili obnavljam

Dakle, voljela bi kad bi se prvenstveno javljale cure iz Osijeka i okolice da se upoznamo, dolazi ljeto, druškamo na Dravi is l. čisto da proširimo malo zatvorene krugove u kojima se ionako svi krećemo i tako nitko ne upozna nikog novog i to traaajeee i traaajeee a godine lete...Eto toliko za sada...Pozdrav svima!
-
Essential
Treba aktivirati Slavoniju i Baranju! Ajmo djevojke, ima vas sigurna sam! Ujedinimo se

-
jesica7
Heeh sudeći po svom postu ili sam ga katastrofa loše sastavila ili nas ipak ima jaaaako malo...:/
-
Essential
Ima nas malo, a još pridonosi i činjenica da većinom dođu djevojke koje su solo ili kad su solo koliko sam ja uspjela primjetiti.
A baš je to šteta jer ne možeš baš na ulici upoznati gej curu i stvorit neko prijateljstvo.
-
jesica7
Polazi se od toga da si do sada već stvorila prijateljstva (naravno nova nikome nikada nisu naštetila ili...jesu kad malo bolje razmislim)

a ovdje se traže cure i zato je to zajeb, jer bla bla mogla bi sad masu toga napisat...ugl bit svega nikad ne znaš tko će te s kim upoznat, a većina ovdje traže potencijalne partnerice pa kad nađu nestanu "s planete" i kad ostanu solo opet se naglo pojave i tak...
-
sascha
Hahahaha đesika u pravu

U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi.

-
jesica7
Inače obožavam biti u pravu ali u ovom slučaju...Ne lajkam uopće

-
JaNNa
- XoXo
-
Kontakt:
jesica7 je napisao/la:a ovdje se traže cure i zato je to zajeb, jer bla bla mogla bi sad masu toga napisat...ugl bit svega nikad ne znaš tko će te s kim upoznat, a većina ovdje traže potencijalne partnerice pa kad nađu nestanu "s planete" i kad ostanu solo opet se naglo pojave i tak...
not true! i ima masu primjera koje to ovdje pokazuju!
ne kužim šta vam je većini u zadnje vrijeme.. dođete tu, napišete jedan post i očekujete da će vam se ljubav života javiti?
ne ide to tako! aktivirajte se na forumu, pišite i naići ćete na istomišljenike koji možda mogu biti i vaši prijatelji ili vas mogu upoznati s nekim tko vam se sviđa.
-
hops
i evo je!
odma napad vilama medu oci!
a di je jess?
-
JaNNa
- XoXo
-
Kontakt:
ma nije napad vilama, više motikom.. a uostalom, s obzirom na moje slavonske korijene, osjetila sam potrebu napisati nešto...
ne mislim ništa loše..
bar bi ti to trebala znat.... 
-
jesica7
JaNNa je napisao/la:jesica7 je napisao/la:a ovdje se traže cure i zato je to zajeb, jer bla bla mogla bi sad masu toga napisat...ugl bit svega nikad ne znaš tko će te s kim upoznat, a većina ovdje traže potencijalne partnerice pa kad nađu nestanu "s planete" i kad ostanu solo opet se naglo pojave i tak...
not true! i ima masu primjera koje to ovdje pokazuju!
ne kužim šta vam je većini u zadnje vrijeme.. dođete tu, napišete jedan post i očekujete da će vam se ljubav života javiti?
ne ide to tako! aktivirajte se na forumu, pišite i naići ćete na istomišljenike koji možda mogu biti i vaši prijatelji ili vas mogu upoznati s nekim tko vam se sviđa.
Ok poštujem odgovor, svatko ima svoje mišljenje, samo ima nekih koji nemaju baš puno vremena za piskaranja po forumima i virtualna upoznavanja.Ja sam samo sugerirala neko druženje, jer je meni osobno to lakše i oduzima manje vremena, a pruži daleko više zadovoljstva(pri tome ne mislim na ništa dvosmisleno) samo preferiram interakciju u živo.
-
Essential
Ajme pa tu se raspravlja! Ovo je odlično! Djelim mišljenja s Jannom i Jesiocom!
Samo nadodajem da nekad dopizdi upoznavat ljude ovako i "gubit vrijeme" ako je to dobar izraz, jer kad je to uživo interakcija, onda zapravo obje strane znaju što hoće

-
OtherMe
jesica7 je napisao/la:Evo ovako, da vas prije svega sve lijepo i srdačno pozdravim...
Vjerovatno je ovakva slična tema bila pokrenuta i prije, ali kako sam ja nova ovdje valjda mi se neće zamjerit što ju ponavljam ili obnavljam

Dakle, voljela bi kad bi se prvenstveno javljale cure iz Osijeka i okolice da se upoznamo, dolazi ljeto, druškamo na Dravi is l. čisto da proširimo malo zatvorene krugove u kojima se ionako svi krećemo i tako nitko ne upozna nikog novog i to traaajeee i traaajeee a godine lete...Eto toliko za sada...Pozdrav svima!
sta nije http://www.balconn.com/site/ slavonska inacica ovog ovdje?!? mislim mozda lupam gluposti ali nekak sam imala taj dojam. Pa mozebitno da tam najdes mal vise slavonki koje su jos uvijek u slavoniji
jesica7 je napisao/la:
a ovdje se traže cure i zato je to zajeb, jer bla bla mogla bi sad masu toga napisat...ugl bit svega nikad ne znaš tko će te s kim upoznat, a većina ovdje traže potencijalne partnerice pa kad nađu nestanu "s planete" i kad ostanu solo opet se naglo pojave i tak...
false
Essential je napisao/la:A baš je to šteta jer ne možeš baš na ulici upoznati gej curu i stvorit neko prijateljstvo.
false again...samo treba imati hrabrosti prici!...to danas vise ni strejt ljudi ne rade(sve je oslo ukurac)
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----