p.s. ovo se odnosi na one koje namjeravaju u kamp, hehe...
terraneo_ekipa
-
cherry_bomb
terraneo_ekipa
Dakle, situacija je takva da mi je ekipa za terraneo odustala u zadnji čas zbog posla i čega sve ne pa sam blago očajna. zanima me da li bi se mogla prikrpat nekome tko ide na terraneo? obećavam da neću previše smetat. imam kartu i sve pa mi je bed odustati od toga, a opet mi se ne ide sama. enivej, ako ima zainteresiranih nek se jave u inbox. 
Re: terraneo_ekipa
odi solo! Pa garant ces srest hrpu ekipe koju poznas! Ma i ako se to i ne dogodi bit će ti super, pa to ne može nikako loše ispast 
-
cherry_bomb
pa s obzirom na moje nikakve socijalne vještine nekako sumnjam da ću se uspjeti skompati s nekim bez prethodnog upoznavanja preko interneta :controlfreak:
što se tiče poznanika na terraneu to je isto 0 bodova 
odi solo! iskušaj svoje granice i vidjet ćeš da ćeš se ugodno iznenaditcherry_bomb je napisao/la: :controlfreak:
a jebote takva se nećeš provest ni da dođeš busom punim svoje ekipe! Pa ne ideš na koncert komorne glazbe neg na pubertetsko uživanje. Valjda to znas.
-
cherry_bomb
ma idem bez obzira da li će se itko javit, ili ne...gonna live dangerously
...ali molba još stoji!
...ali molba još stoji!
-
cherry_bomb
lako je tebi kritizirati...probaj imati moj mozak na 5 minutamrav je napisao/la:a jebote takva se nećeš provest ni da dođeš busom punim svoje ekipe! Pa ne ideš na koncert komorne glazbe neg na pubertetsko uživanje. Valjda to znas.
- Afrodita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
go and have fun 
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
- Afrodita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
super 
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
-
cherry_bomb
pa bilo je ok, ali moram priznati da je prošle godine bilo neusporedivo bolje...