Degutantno.
Upravo sada...
Re: Upravo sada...
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Što, slanje virtualnih poljubaca nepoznatim djevojkama???ariadne je napisao/la:Degutantno.
HA! Išla sam skidat 12-ticu, a na starom laptopu je bila 3-ca :nadobudna: Ahaariadne je napisao/la:A meni si se smijala zbog tehnološke inkompetentnosti. Eto ti sad na.omnia je napisao/la:-Downloadiram jedan program, a on mi skine još petnest nepotrebnih uz to? Kog vraga?!
-Bivam glupa![]()
OnT: Odo van, ovo ćemo skidat poslije
Zadnja izmjena: omnia, dana/u 29 ruj 2012 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- me,myselfelse
- Spol/rod: žensko
Žderem ( ne volim ovu rijec, brutalna je) mikado.
Super coksa, fakat nije tolko slatka.
I ćiro bi, sine.
Super coksa, fakat nije tolko slatka.
I ćiro bi, sine.
- sascha
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Pojela 2 pudinga od cokolade jupi jupi sretna sam kao prase, i sta sada ko ga jbe, imam sutra cijeli dan da razmisljam kako to nije uredu. 

U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi. 
Zapravo sam mislila na ovu Schengenicu, ali OK. Navikla sam da mi šalju puse jer sam divna i sve.omnia je napisao/la:Što, slanje virtualnih poljubaca nepoznatim djevojkama???ariadne je napisao/la:Degutantno.
OT
Loadala cro trash playlistu, jadna mi majka.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ma znam na što si mislila, ali degutantno je što ti misliš da je ona degutantna, pa... :misunderstoodariadne je napisao/la: Zapravo sam mislila na ovu Schengenicu, ali OK. Navikla sam da mi šalju puse jer sam divna i sve.![]()
Oće bit alkohola na tom group-u?Samo pazi da ljudi ne počnu govorit da se štofamo, pa ti i Janna možete osnovat support group.
OnT: Skinuo se!
Aleluja!!! Hvala Jahvi, Višni i Hara Krišni i svima na moralnoj podršci!

Kuham čičvardu.
Ne znam, to nju moraš pitat.omnia je napisao/la:Oće bit alkohola na tom group-u?
Pf, kakva si ti to domaćica
Znači, samo ja i Janna? A što kad krenu priče o nas dvije? Mislim, neminovno je.
Ko će onda imat grupe i gdje se mogu predbilježiti da dobjem alkohol?
Znači, samo ja i Janna? A što kad krenu priče o nas dvije? Mislim, neminovno je.
Ko će onda imat grupe i gdje se mogu predbilježiti da dobjem alkohol?
Pft, nemam ja veze s time, napravila sam svoje. Uništavam veze i živote po forumima, nosim svoj alat. I besplatan set noževa. I deset metara kab(e?)la.
Htjela sam ti reć da si niškoristi, a sad zbog ovoga ne mogu :/
ariadne je napisao/la:Uništavam veze i živote po forumima, nosim svoj alat. I besplatan set noževa. I deset metara kab(e?)la.
I kind of have that effect on people. 
OT
Mislim da idem spavat. Nadam se da Amerika neće napast Siriju preko noći da ne propustim nešto.
OT
Mislim da idem spavat. Nadam se da Amerika neće napast Siriju preko noći da ne propustim nešto.
^ Apparently, nisu.
OT
Moram van, a ne da mi se baš.
OT
Moram van, a ne da mi se baš.
Opet pričam sama sa sobom.
Idem pogledat Nu2 da vidim što Sanader trkelja.
Idem pogledat Nu2 da vidim što Sanader trkelja.
- sascha
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Pobjegli mi psi na ulicu opet jbm im. Mala susjeda vice, to cu od 'doll' cuke, nece ugjisti i pusti ih u kucu <3. To dijete je zakon hehe.
U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi. 
Pogledala Downton. Well, that was fairly depressing. :/
In other news, Homeland ima premijeru večeras.
In other news, Homeland ima premijeru večeras.
Ne znam što bi sa sobom :/
Vidi, kad ne staviš h na bih, ispada ko da imam soba
:lako.ju.zabavit:
Vidi, kad ne staviš h na bih, ispada ko da imam soba
:lako.ju.zabavit:
Pobogu, sa ili bez h ispada ko da je sob u pitanju
:zabavlja.se.još.uvijek:
Ili soba.
Eto ti zabave.
Eto ti zabave.
Divotica
A tek: Ne znam što bih sa sobom i samom sobom u sobi.
A tek: Ne znam što bih sa sobom i samom sobom u sobi.
- me,myselfelse
Skoro pa domaća. Juhetina.
Uf, ko budali šamar.
Uf, ko budali šamar.
- me,myselfelse
Pijem drugu kavu.
Mislim da je prerano I za prvu, kamoli drugu.
Eh.
Mislim da je prerano I za prvu, kamoli drugu.
Eh.
ne mogu se nadiviti koliko ruzan mobitel sam si izabrala.
nadmasih samu sebe.
nadmasih samu sebe.
-
Kleopatrazgb
Ispijam kavu i surfam po netu ,dok me ne počnu gnjaviti 
marendala,popila kavu i spremna za nove radne pobjede