Bojleri
Re: Bojleri
kad ti treba? Moj zet ti može pokazat.
Ako je propišao, kupi novi.
Ako je riječ o grijanju, možemo se dogovoriti.
Ako je riječ o grijanju, možemo se dogovoriti.
Nisi objasnila pravi razlog zasto ucis popravljati bojlere!
: haha:
----Hello I'm your mind, giving you someone to talk to...Hello...----
da zadržim ženu koju volim, nisam shvaćala koliko joj je to bitno!OtherMe je napisao/la:Nisi objasnila pravi razlog zasto ucis popravljati bojlere!: haha:
ako to nije dobra motivacija onda ne znam što jest
dat ću i pičke ako treba, sigurna sam da će moja cura shvatiti to kao žrtvu za dobrobit naše veze
ejla je napisao/la:da zadržim ženu koju volim, nisam shvaćala koliko joj je to bitno!OtherMe je napisao/la:Nisi objasnila pravi razlog zasto ucis popravljati bojlere!: haha:
ako to nije dobra motivacija onda ne znam što jest
dat ću i pičke ako treba, sigurna sam da će moja cura shvatiti to kao žrtvu za dobrobit naše veze![]()
sta se bunis, jebo te,rekla je pičke...ne svoje pičke...mozda ima neciju picku za davat okoloZita je napisao/la:da. shvatit ce. ne.![]()
budaletino jedna.
vidim ja ima tu puno pokvarenih bojlera (da da, other, o tom bojleru pričam) i puno drskih djevojaka. pa lijepo predlažem neko natjecanje... koja će prije popravit bojler svojoj djevojci. ili tuđoj! gola
tako nešto...
sve u svemu, dajte više tu toplu vodu!!!
sve u svemu, dajte više tu toplu vodu!!!
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
Nisam sigurna kako da to shvatimkiflica je napisao/la:ne bih preporucila
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Bez mog odobrenja nema dijeljenje pickeOtherMe je napisao/la:Nisam sigurna kako da to shvatimkiflica je napisao/la:ne bih preporucila
pa makar se smrzavali sljedeci put kad cemo jest zemlju kod zite
:p
Mislim da ju je razocarao nedostatak crva u toj zemlji!Zita je napisao/la:Dobivam dojam da ti zemlja nije bila ukusna
OT: daj kad ti zenu nauce popravljati bojlere nek dode k meni popraviti moj...a ti ponesi kleme da usput i auto upalimo...bit cete moja privatna servisna sluzba...
Saved by the whining!!!!kiflica je napisao/la:Bez mog odobrenja nema dijeljenje pickeOtherMe je napisao/la:Nisam sigurna kako da to shvatimkiflica je napisao/la:ne bih preporucila
pa makar se smrzavali sljedeci put kad cemo jest zemlju kod zite
jok, tolliko ukusna da ce mi bit svejedno dal ju jela u sibiru ili na bahamima...Zita je napisao/la:Dobivam dojam da ti zemlja nije bila ukusna
OtherMe je napisao/la: Mislim da ju je razocarao nedostatak crva u toj zemlji!
OT: daj kad ti zenu nauce popravljati bojlere nek dode k meni popraviti moj...a ti ponesi kleme da usput i auto upalimo...bit cete moja privatna servisna sluzba...
hm pa bilo je crva... znas da su ih posebno imali u vrecici.... ah ta starost i senilnost xD
:p
- Zita
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
opet ti se ispraznio akumulator? opetOtherMe je napisao/la:Mislim da ju je razocarao nedostatak crva u toj zemlji!Zita je napisao/la:Dobivam dojam da ti zemlja nije bila ukusna
ovim putem lijepo molim tvoju curu da ti za rodendan, sv. nikolu, bozic, uskrs il kaj god vec kupi kleme
Measure of a woman is her sense of humor
Mislim da moj auto samo atention whora -.-! I necu kleme hocu onaj punjac!Zita je napisao/la:opet ti se ispraznio akumulator? opetOtherMe je napisao/la:Mislim da ju je razocarao nedostatak crva u toj zemlji!Zita je napisao/la:Dobivam dojam da ti zemlja nije bila ukusna
OT: daj kad ti zenu nauce popravljati bojlere nek dode k meni popraviti moj...a ti ponesi kleme da usput i auto upalimo...bit cete moja privatna servisna sluzba...![]()
![]()
pa kak?
ovim putem lijepo molim tvoju curu da ti za rodendan, sv. nikolu, bozic, uskrs il kaj god vec kupi kleme