ja necu pobjeci od nikoga samo zato jer je razlicit.black.cat je napisao/la:Angela07 je napisao/la:evo, ja ti iskreno i od srca želim da konačno nekog upoznaš prek foruma!
znam da nije tema..ali želim i severini da konačno nađe nekog normalnog tipa!
hvala!![]()
tema se i zove "novi pokusaj" jer znam da nemogu promjenit proslost i ispravit svoje pogreske zato sam sada okrenula novu stranicu i napravit cu od sebe sto kvalitetniju osobu. curama koje se pozele javit, savjetujem da ne citaju sve moje postove jer stvarno pise svasta, a ne zelim da netko pobjegne od mene, samo zato jer ovdje pise stvarno svasta.
novi pokusaj...
- Helium-3
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: novi pokusaj...
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
a ja nisam opce razlicita od drugih cura, samo je jedno percepcija nekoga kroz nekakvo pisanje na forumu, a drugo je percepcija nekoga u nevirtualnom svijetu.Helium-3 je napisao/la:ja necu pobjeci od nikoga samo zato jer je razlicit.black.cat je napisao/la:Angela07 je napisao/la:evo, ja ti iskreno i od srca želim da konačno nekog upoznaš prek foruma!
hvala!![]()
tema se i zove "novi pokusaj" jer znam da nemogu promjenit proslost i ispravit svoje pogreske zato sam sada okrenula novu stranicu i napravit cu od sebe sto kvalitetniju osobu. curama koje se pozele javit, savjetujem da ne citaju sve moje postove jer stvarno pise svasta, a ne zelim da netko pobjegne od mene, samo zato jer ovdje pise stvarno svasta.
- Helium-3
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
potpuno se slazem. ne volim ljude koji te odbace radi neke gluposti, bez da te uopce pokusaju u stvarnosti sagledati kao cijelu osobu.black.cat je napisao/la:a ja nisam opce razlicita od drugih cura, samo je jedno percepcija nekoga kroz nekakvo pisanje na forumu, a drugo je percepcija nekoga u nevirtualnom svijetu.Helium-3 je napisao/la:ja necu pobjeci od nikoga samo zato jer je razlicit.black.cat je napisao/la:Angela07 je napisao/la:evo, ja ti iskreno i od srca želim da konačno nekog upoznaš prek foruma!
hvala!![]()
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
black.cat je napisao/la:za pocetak molim cijenjene administratorice i odredjene da mi ne brisu temu i da nastane metez na njoj. vrijeme je da budem konacno iskrena prema sebi i drugima. malo sam razmislila o svemu i odlucila postaviti stvari na svoje mjesto.
1. ispricavam se na nekim svojim ispadima, proteklo razdoblje mi nije bilo najbolje pa sam znala svakako reagirati.
2. svatko ima svoje zelje i potrebe, a ja ih necu skrivati i igrati igrice. smatram da sam te igrice prerasla pa cu otvoreno rec sto zelim.
* sve cekam bolja vremena da cu konacno moc izdvojit novce za put kada budu kakva druzenja, partiji jer ljudi se ne upoznaju samo preko neta.
imam prijatelje, ali tu su vecinom strejt. stvarno mi fali neko iste orijentacije. fali mi seks, fali mi ljubav. i, jel krivo rec sto zelis, a da se ne stekne krivi dojam o nekome? mislim da nije.
to sam ja i sve se nadam nekom lijepom pocetku necega. interesira me zenski rod. sto trazim? drustvo, a kasnije kako kemija odigranudim: izgled (nesto izmedju prosjecnog i jako dobrog), netko tko ce nastojat da se osjecas dobro u mom drustvo, netko sa kime ces moci popricat o svemu, netko na cije ces ispade morat bit spremna
jer gle, nitko nije savrsen.
cure, navalite! roba je na zalihi![]()
![]()
- Bikini Kill
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Ako te tješi, ja nemam pojma o čemu se ovdje radi, tj. nisam čitala nijedan od tih svakakvih postova
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
iskreno, sad neznam jel bi me to trebalo tjesit ili ne... mozda sam samo malo zakomplicirala stvarBikini Kill je napisao/la:Ako te tješi, ja nemam pojma o čemu se ovdje radi, tj. nisam čitala nijedan od tih svakakvih postova
pila sam ih onoliko i pijem ih koliko god treba da naidje "ona prava"mrav je napisao/la:Bc, sa koliko si se crolovki našla u ovih 5god otkad se oglašavas? S koliko njih si popila kavu?
BC čekaš onu pravu samo zato jer još nisi upoznala mene:lol:
nudim ispijanje kave dok jašemo na ovcama. ozbiljno, tko je to isprobao zna da se ne šalim. jednom zajaši dugino runo i nema povratka.
nudim ispijanje kave dok jašemo na ovcama. ozbiljno, tko je to isprobao zna da se ne šalim. jednom zajaši dugino runo i nema povratka.
Lost in space and time...
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Kaj oćete, ja nikad nijednu nisam našla na crolu. Doduše nisam ni tražila
.