'zabavna' strana autanja

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Odgovorite
slapa
i'm watching u
Spol/rod: žensko

'zabavna' strana autanja

Post Postao/la slapa » 02 pro 2012 22:07

imate kakvih reakcija vaših prijatelja/obitelji/ostalih na vaše autanje koje su, onako, za pamćenje?

ja sam se nagledala par zabezeknutih faca al najbolja mi je bila frendica kojoj sam se autala dok smo ručale u onoj kupoli u Arena centru. cura iz Metkovića, domovina gange i to :D glasna je :D

na moje informiranje o tome da su mi žene draže od dečkiju odvalila se nekontrolirano smijati par minuta i to s uzdasima tipa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahaaaa i tu i tamo bi nabacila a daaaaj sereš? ona je bila sva crvena od smijeha i išle joj suze ja sam bila crvena od neugodnosti što pol arena centra bulji u nas :D

zadnji dečko kojem sam se autala mi je reagirao sa čestitam :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

omnia

Re: 'zabavna' strana autanja

Post Postao/la omnia » 02 pro 2012 22:20

JA: Znaš, ja sam skontala da volim cure :D
Frendica 1: Ma nemoj mi reć' :D

JA: Pa, znaš, ja ti zapravo volim cure :)
Frendica 2: Da, i kaj je još novog?

Sestra mi je jedva dočekala da se autam.
A i imam i jednu frendicu koje uvijek zaboravi da sam gay pa mi se ispričava kad mi reče da ću se udat ili nešto tako :lol:

backspace

Post Postao/la backspace » 02 pro 2012 22:26

Nije tu meni bilo nekakve zabave :D
Zadnja frendica je bila ok. Bez zabave doduse. Rekla je samo kako joj je cimer govorio da je siguran da sam gej, al je ona negirala stalno kao. Smijesno je jer me vidao samo na plesnom podiju. Pricao sa mnom mozda koji put i to na spanjolskom. Moram li reci da spanjolski ne znam bas... ali crni ocito kuzi spiku.

Aven

Post Postao/la Aven » 02 pro 2012 22:30

Nije mi bilo nešto zabavno, ali mi je bilo milo kad mi je jedan religiozan dečko rekao da me jako voli i da me prihvaća, ali će me svejedno spomenuti u svojim molitvama i zamoliti Boga da me preobrati.

A, micek. :touched:

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 02 pro 2012 22:47

Ja uopće ne znam kako da opišem što se kod mene događa. Nikad nikome nisam eksplicitno rekla "volim cure", ali ih trolam već godinama tako da mislim da bi mi at this point svi redom samo okrenuli očima i rekli "no shit". Ionako mi je jedna frendica zaprijetila da će mi namjestit spoj. :lol: Prošli tjedan mi je frend reko da me voli i hoće ženit, samo što bi nam seks bio problem jer se ja gnušam penisa (njegove riječi). Ispituju me "jesam zbarila šta" svake godine kad se vratim s Pridea, komentiraju isključivo žene sa mnom, ispituju me kad je sljedeći Zbeletron iako ni na jednom nisam bila i outaju me rendom ljudima okolo. Ni ne moram ništa reć. :lol:

Da ne govorim o tome kako je frendičin stari godinu dana mislio da smo nas dvije skupa. :lol:

Zabavno mi je i živjet, a ne outat se. :D
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Plague

Post Postao/la Plague » 02 pro 2012 22:58

uveselilo me kad je stari na moje "imam curu" odgovorio sa "pa što onda, imam i ja" :lol:
inače se baš i ne autam okolo jerbo se zadnjih cca 5 godina života zbližavam uglavnom s gej ljudima, a strejt prolaznicima i poznanicima nemam apsolutno nikakvu potrebu pričati o svom privatnom životu.

roadkill

Post Postao/la roadkill » 02 pro 2012 23:35

Tata: "Aj dobro. Bar nije droga."
bring your mind into my head...

unexpected
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la unexpected » 03 pro 2012 01:04

reakcija cimerice:'a zašt nikad nisi pokušala mene zbarit?jel meni nešt fali?' :D
'if you don't risk anything, you risk even more.'

Peglam_subotom
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Peglam_subotom » 03 pro 2012 11:17

Najsmiješnije autanje mi je bilo jednoj super frendici za koju sam dugo godina smatrala da je neki vjerski frik. Svako malo bi spomenula da je vozila babu u crkvu, na groblje, na Mariju Bistricu.... :D
Uglavnom, nikad nisam čula dio da je ona išla u birtiju do crkve za to vrijeme. A baba bi uvijek ubacila koju kunu za njen "trud i vrijeme". ;) I tak, kažem ja to njoj na jednoj kavi, s otezanjem od sat vremena, da bi ona meni nakon usred tog mog odugovlačenja rekla: "Jebo te *og glupačo! Daj reci više!"
:lol: :lol:
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.

mango
Status: U vezi

Post Postao/la mango » 03 pro 2012 11:27

Reakcija staraca:
jebote ti si stvarno otkacena

Reakcija sestre:
Naime, dok san se ja autala svojima, sister je bila u sobi, posli je uletila u dnevni i pitala sta je bilo, mama joj nije tila rec dok ne sredi sobu, ova sredila sobu, cila sretna ceka da joj kazemo o cemu se radi, ja joj kazen a ona: radi toga san ja sobu sređivala, mrš, znan za vas 2 ( za mene i curu) ima sto god, ona je mislila da je sta zanimljivije u pitanju :)

Reakcija ekipe nakon sta smo in ja i cura rekle:
Aj napokon ste priznale, ionako smo vas skuzili odavno.

Reakcija muske ekipe:
Nego kad cemo mi vidit tu akciju :)

Gost

Post Postao/la Gost » 03 pro 2012 12:52

reakciya yedne konobarice na myestu di smo priyatelj i ya visili skoro svaki dan
pričamo on i ya glasno i ona dođe i kaže "meni je sad malo neugodno i čudno kak da ja znam da ti se ja sviđam ili ne"
ya u šoku:"ybt ahhahahaaa pa ne palim se na svaku ženu i svakog muškog naravno đizzzssss"

to mi ye full smiyešno kad ljudi tak reagirayu kao da se radi o ljudima s druge planete

yedan poznanik ye pričao kak ye mislio da nema predrasuda, a onda ye na poslovnom domyenku kad ga ye kolega koyi ye stayao do njega u razgovoru potapšao iznad koljena dok ye syedio pomislio u tom trenutku "kad ti isčupam tu ruku iz ramena" :lol:

Bash

Post Postao/la Bash » 03 pro 2012 19:23

Na pivi s prijateljem nakon par godina neviđanja
- Ovaj e da ima nešto novo. Tila san ti reć ummmm jako sam zaljubljena. U curu. :D
- Ne mogu reć da sam iznenađen. Ali.. (zabrinuta pauza) jesi razmišljala o budućnosti... Kako ćeš? Djeca i to?
- :lol:

micica <3

Ooh

Post Postao/la Ooh » 03 pro 2012 19:27

"pa kako se vi to jebete, ja to ne kuzim?" :D tuznim i umiljatim nekom glasicem. :D joj kod emne je bilo svasta od super komicnih reakcija do sokova, ali uglavnom ovo prvo.u svakom slucaju se super nadovezujem sa hetero frendovima. raznolikije je kada pricamo i nekako zivlje. samo neki znaju biti zacudjeni.

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 03 pro 2012 19:31

i sad si me sjetila frenda imenjaka kojem sam se autala za noćnog izlaska kad me huškao na jednog dečkića slične frizure ko moja. na to sam mu rekla a nije moj tip. pa me pitao koji je tvoj tip. pa sam mu rekla moj tip nije tip. :D uglavnom na to se oduševio i pitao me hoću li mu biti wingwoman :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Ooh

Post Postao/la Ooh » 03 pro 2012 22:39

a to outanje usputno se ne racuna, ja suknem, pa ljudi jadni skuze tek sutradan :D ili im je nejasno onda budem brutalno jasna :DDD ali to samo zato sto mi je dosadilo da me se pita za decka ili se zadire u moj prostor. taj efekt soka je najbolji za outati se jer time se ne daje pravo drugoj strani da reagira, jer ne stigne. mrzim kada netko misli da me je briga za reakciju i da cu obracati paznju na nju. nisu mi svi bitni za to, a svi bi gurnuli nos da ne kazem gdje? e pa ne mooooze. dok se snadju, ja sam vec u svom filmu, nasmijana jer sam sjebala i ocuvala svoj integritet.

Odgovorite