Nešto se govorilo i o snimanju filma..

Shapeshifter je napisao/la: Jack Kerouac - Na cesti
ima ga skinuti, gledala na preskoke. frendica skinula.tako da pronjiskaj, naci ces ga:)LittleRedRidingHood je napisao/la:ima film,bila premijera ima koji mjesec u Americi al ne vidim ga u najavama za nasa kinaiako Kirsten Stewart glumi Marylou, a ona mi ide na zivce jako bilo bi ga lipo pogledat s obzirom da mi ej Kerouac najblizi srcu od sve pisane rijeci
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
ja je nisam nikad dovršila. stala sam na 50-ak strana pred kraj i onda sam je prikladno ostavila na vikendici ovo ljeto pod izlikom da mi ne stane u torbu.ariadne je napisao/la:Ajme. Jo Nesbø - Šišmiš
Ne razumijem zašto je ovaj čovjek toliko hvaljen lately... Bila sam blago iznervirana do kraja.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Shapeshifter je napisao/la:Hahahaha pogledala sam i taj film, naravno nakon što sam pročitala knjigu
Potpisujem.ariadne je napisao/la:Ajme. Jo Nesbø - Šišmiš
Eto što se dogodi kad se vozim vlakom pet sati. Ne razumijem zašto je ovaj čovjek toliko hvaljen lately, mene od ovog romana boli centar za estetiku, konzistentnost i logiku. Imala sam osjećaj da čitam parodiju. Ili kao da se tijekom pisanja predomišljao dvadeset puta o tome u kojem smjeru će radnja ići. Bila sam blago iznervirana do kraja.
Prije toga pročitah knjige Toma Roba Smitha - Child 44 i The Secret Speech.
Bolje je reći da sam ih progutala.Uz to što je radnja dobra, klaustrofobična atmosfera u SSSR-u i cijeli taj režim su odlično dočarani. Then again, Sovjeti su mi oduvijek bili fascinantni, tako da nisam baš objektivna.
Edit: zaboravih da je izašao i treći dio, Agent 6. Morat ću se i toga dočepat uskoro.
Nemam pojma, skinula sam pdf s neta i pročitala. Nije dobar kao Child 44, ali je svejedno OK. Ovaj zadnji sam počela jučer.salander je napisao/la:Potpisujem.
Childe 44 sam čitala i jedna od boljih tog žanra,a The S.S. nisam (jel to uopće izdano kod nas?).