dakle, da možete stvoriti svijet za sebe (ili za ljude koje volite ako su vam oni bitniji od vas samih), kako bi taj svijet izgledao?
ovako nekako je to izašlo iz moje glave.
živjela bih...
na otoku na čijoj bi jednoj strani živjela moja uža i bliža obitelj, na drugoj strani moja ekipa i na trećoj strani neke lezbe (nek budu random probrane da bude zanimljivo, ne moraju biti sve zgodne i normalne). i samo bi ih ja mogla voditi na neku drugu stranu.
i bilo bi puno riba u moru oko otoka. i prekrasno podmorje.
i neka velika knjižnica gdje bi bilo materijala za čitanje o svemu što poželim. i neki veliki art-hobby-sport store. i svakakve klope za nabavit.
i neko lijepo brdo (može i planina da mi bude izazov) na sredini otoka sa super pogledom na cijeli otok i more okolo.
ne bi bilo tv-ja, politike, internetova. vozile bi se crvene vespice na solarni pogon...
e i postojao bi dio otoka gdje mogu samo ja doći. to je naime malo egocentričan otok. malo me jebe to što bi vjerojatno ljudima falila sloboda odlaska na druge dijelove otoka. pogotovo lezbama.![]()
edit. nakon promišljanja i sugestije. prvotno je moj otok bio svijet za sebe. ali nije. samo što ja nisam u kontaktu s ostatkom svijeta. za mene postoji samo moj otok. ali moje lezbe mogu dolaziti i odlaziti na otok (na taj dio otoka) kako zažele. samo ne smiju nositi nikakve tehnike i to izvana (nema mobitela i laptopa). kad dolaze na otok dolaze živjeti u ovom svijetu. kao na odmor.