Najbolja zemlja/grad za gastarbajterstvo

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Odgovorite
Bash

Najbolja zemlja/grad za gastarbajterstvo

Post Postao/la Bash » 06 vel 2013 15:51

Mislite li ić van radit bar na neko vrijeme? Za moju struku se to podrazumijeva pa eto trenutno ofrlje odvagujem di bi sa sobom, a da kad se opet vratim u domovinu imam za nekakav ok život. Zaključila sam da mi je najbitniji parametar da je Europi, pa da je ok novac, a potom ljepota kraja. Izrabljivat me mogu u bilo kojoj državi so I might as well choose a nice one. Skandinavija mi je mila, veliki porezi, ali i veće plaće. Izračunala sam da ostane dovoljno za sagradit ružnu kuću za par godina. Švedska, Finska, Norveška, Danska, Island? Oh, Island bi bio krasan :faint:
Koja bi vama zemlja donila najbolje uvjete za život i rad u vašoj struci, kad bi se odlučili na seobu uz mogućnost povratka? Čisto iz monetarnih razloga. Imate li neki posebno lijep grad u kojem bi taj period života bio kao bajka? :D

slapa
i'm watching u
Spol/rod: žensko

Re: Najbolja zemlja/grad za gastarbajterstvo

Post Postao/la slapa » 06 vel 2013 15:56

Stockholm je jedini grad do sada u kojem sam onako istinski poželjela živjeti. A dosta sam ih proputovala. Ljudi žive stvarno lijepo tamo. Samo treba moć preživjeti mračnu dugu zimu.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Bash

Post Postao/la Bash » 06 vel 2013 16:05

To je jedan od glavnih kandidata :dork: Zima šmima, Portugal bi mi bio noćna mora

shizika
Status: Solo

Post Postao/la shizika » 06 vel 2013 16:06

dođi u BiH :D ahahhaha
...život je lijep... (:

Bash

Post Postao/la Bash » 06 vel 2013 16:09

Mogla bi, bar bi imala veza kad bi se vratila :D

hops

Post Postao/la hops » 06 vel 2013 16:21

Meni Irska.
Za struku i za zivot.

shizika

Post Postao/la shizika » 06 vel 2013 16:22

katar :)
...život je lijep... (:

backspace

Post Postao/la backspace » 07 vel 2013 17:49

Ne razmisljam o tome trenutno, iako bih karijerno trebala. Odricem se karijere i jebenog kapitalizma :D
Zemlje... Po standardu i to bi bile skandinavske, Švicarska i Njemacka. Skandinavija mi je jako privlacna zbog mentaliteta. Klimatske ne/prilike bi me ubile doduse. Uzmem li sve u obzir, mislim da bih pucala na Svicarsku.
Bash je napisao/la:Za moju struku se to podrazumijeva pa eto trenutno ofrlje odvagujem di bi
Koja li je to struka sad me zanima... Aj mi reci, obecajem da te necu trazit da mi nes odradis :D

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 07 vel 2013 22:31

Pa, razmisljala sam o tome dosta i privlaci me. Vec par godina. Prijavljivala sam se na neke pizdarije i dobila ponudu raditi u Austriji, ali sam odbila jer mi je bilo prerano nekako. Ali sada nakon hrpe iskustva sa strukom sam sebi dokazala da u rukama mogu drzati dosta konaca :D i potice me na razmisljanje da ipak odem, jos veceg iskustba radi i najvise jezika radi. Ali svejedno sam inertna malo jer mi je lijepo ovdje trenutno :gigglenod:
Sto se destinacije tice, ne moram ni govorit da je njemacka moj traumland. :D nakon nje bi mi pasala austrija pa svicarska.
ex invalid_user

Bash

Post Postao/la Bash » 08 vel 2013 15:52

backspace je napisao/la:Ne razmisljam o tome trenutno, iako bih karijerno trebala. Odricem se karijere i jebenog kapitalizma :D
Zemlje... Po standardu i to bi bile skandinavske, Švicarska i Njemacka. Skandinavija mi je jako privlacna zbog mentaliteta. Klimatske ne/prilike bi me ubile doduse. Uzmem li sve u obzir, mislim da bih pucala na Svicarsku.
Bash je napisao/la:Za moju struku se to podrazumijeva pa eto trenutno ofrlje odvagujem di bi
Koja li je to struka sad me zanima... Aj mi reci, obecajem da te necu trazit da mi nes odradis :D
neču. :hideunderrock: :*
viš zaboravila san na Švicarsku. ona bi mi u biti donila najviše keša :read:

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 08 vel 2013 15:56

^
ljepša mi atmosfera u švedskoj nego u švicarskoj (na njemački sjeverni dio mislim, ta švicarska je sva neka hladnjihava i bezlična, ali njemci mi i inače ne leže baš. ali priroda i klima su super tamo.).
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

backspace

Post Postao/la backspace » 09 vel 2013 10:51

Bash je napisao/la: neču. :hideunderrock: :*
Volim kad se opires.

gemini
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Post Postao/la gemini » 09 vel 2013 13:37

imam osjecaj da se cijeli svijet rusi,onako kao domine,samo je pitanje koja ce zemlja/drzava pasti prva,deseta ili zadnja..kad vec padamo,bit cu makar sa poznatim ljudima..ne bi nigdje isla..a pare..pare nisu nikad bile problem,para se nema :P

Andain

Post Postao/la Andain » 09 vel 2013 16:19

imam osjecaj da se cijeli svijet rusi,onako kao domine,samo je pitanje koja ce zemlja/drzava pasti prva,deseta ili zadnja..
So true..

Al svejedno, nije da se intenzivno bavim razmišljanjem i planiranjem o odlasku, međutim, ne vjerujem da bih odbila priliku za (bržim) napredovanjem u karijeri ili većom plaćom da mi se tim odlaskom ponudi. S tim da se ne bih ograničila na EU, osobno mi je trenutno jedna od privlačnijih destinacija Singapore koji se polako razvija u centar poslovnog svijeta, niska stopa kriminala, visoke plaće, lijepo okruženje, azijska klopa, dovoljno liberalno..:) Od europskih destinacija, dala bih prednost Skandinaviji, barem ako ti je cilj brzo zaraditi..
“She's hot. I trust her.”
Hansel

Ameli

Post Postao/la Ameli » 10 vel 2013 01:56

hmm, Solomanski otoci
:D ozbiljno.

ariadne
hladan tuš

Post Postao/la ariadne » 26 vel 2013 18:01

slika

Ups? :D

Edit: izvor - http://198.170.85.29/Kelly-discriminati ... y-2006.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Odgovorite