izvorprofesor Ivan Poljaković je napisao/la:MORAMO razlikovati militantne homoseksualce od diskretnih homoseksualaca. Ovi prvi su u manjini, ima ih možda deset posto, ali nameću svoje mišljenje kao mišljenje svih homoseksualaca. Diskretni homoseksualci žele se izliječiti ili živjeti svoj životni stil bez želje da ga nameću drugima.
Militantna ili diskretna homoseksualka
Militantna ili diskretna homoseksualka
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Re: Militantna ili diskretna homoseksualka
Diskretno militantna. 
A šmucek. Treba mu dat nešto protiv verbalnog proljeva. Brnjicu neku. Možda mu se svidi.
A šmucek. Treba mu dat nešto protiv verbalnog proljeva. Brnjicu neku. Možda mu se svidi.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Cccc, zašto sprdate čovjeka, pa on je živi primjer diskretnog homoseksulca, pače diskretno izlječenog homoseksualca.
Možete se sramiti
Možete se sramiti
pa ne sprdam, mislim da mu je kategorizacija skroz neloša. no dobro, aktiviste je promovirao u militante, al tu je granica ionako tanka. 
mi imamo sve što nam treba,
Ah, onda se ispričavam na pogrešnoj interpertaciji 
OnT: Nemam pojma što sam, (ko i inače
), ali ovo militantno diskretna mi dobro zvuči 
OnT: Nemam pojma što sam, (ko i inače
- Temperance
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
I meni jako dobro zvučiomnia je napisao/la:
OnT: Nemam pojma što sam, (ko i inače), ali ovo militantno diskretna mi dobro zvuči
A i zadnje vrijeme sa baš nekako militantno diskretna
Some music needs air. Roll down your window.
-
Ooh
militantni i diskretni...koja krasna klasifikacija.
crno ili bijelo pitanje je sad...
a sta se ne radi o tom da su diskretni postali militantni kada ih se htjelo izljeciti? pa smo onda dobili podjelu na militantne i diskretne koji nisu diskretni nego zlostavljani?
u toj podjeli militantna. hvala, hvala ipak nisam tolika budala da pristajem na definiranje diskretnosti od strane homofobcine. maaaars...uuuups
crno ili bijelo pitanje je sad...
a sta se ne radi o tom da su diskretni postali militantni kada ih se htjelo izljeciti? pa smo onda dobili podjelu na militantne i diskretne koji nisu diskretni nego zlostavljani?
u toj podjeli militantna. hvala, hvala ipak nisam tolika budala da pristajem na definiranje diskretnosti od strane homofobcine. maaaars...uuuups
- Jadzia Dax
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Tip je budaletina, ne zbog toga što se ne slažemo u mišljenju. Militanti traže prava oružjem, a ja bar nikad nisam čula da se neka gay frakcija popela na zvonik i puškom u duginim bojama rešetala ljude ili bacala rainbow bombe po gradu....
Koju gospu se ti stari prdonje ne drže svoga posla. Tko nije, (ili ne želi biti), gay ne mora biti, samo nas pustite na miru više, mamicu vam vašu desničarsku, zadrtu
Koju gospu se ti stari prdonje ne drže svoga posla. Tko nije, (ili ne želi biti), gay ne mora biti, samo nas pustite na miru više, mamicu vam vašu desničarsku, zadrtu