Nda, mi to pretpostavljamo da plahtica fakat plaha, ja ipak nisam sklona donositi zaključke na prečac. Možda mala iznenadi.
Mlada treba ne zna gdje bi
Re: Mlada treba ne zna gdje bi
Tebe treba uhvatiti u blaženom stanju, zato sam i predložila prirodu, tad se s tobom može raditi kaj god osoba poželi.
Nda, mi to pretpostavljamo da plahtica fakat plaha, ja ipak nisam sklona donositi zaključke na prečac. Možda mala iznenadi.
-
Aven
Nije ni to daleko od istine.Fuga je napisao/la:Tebe treba uhvatiti u blaženom stanju, zato sam i predložila prirodu, tad se s tobom može raditi kaj god osoba poželi.
Imaš ti pravo, te plahe su još najgore.
Na Sljeme, na Sljeme, noga već sama beži! Predlažem jedno zajedničko planinarenja sa svima koji zaposjedaju temu.
I def. izbjegavati ove urbane planinarske domove, kod nas pali samo ruralno, ruralno.
Ponekad i oralno. A možda i koji put analno.
Čisto zbog znatiželje kod nekih.
I def. izbjegavati ove urbane planinarske domove, kod nas pali samo ruralno, ruralno.
Ponekad i oralno. A možda i koji put analno.
- roza_surla
ma Velebit... u neki planinarski dom gdje zrak je rijedak pa se žene mogu na to izvlačit 
Roza nije koza
Niti surla znaci da je kurva
Niti surla znaci da je kurva
pa gle, ako mlada djevojka nezna kaj bi, neka se sama potrudi doc do odredjenih informacija 
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
kamo izlaze kučke? na poilište u svoje prirodno okruženje!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel