23.03. RUsh Djevojka Kratke Plave Kose

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
Kalimero

23.03. RUsh Djevojka Kratke Plave Kose

Post Postao/la Kalimero » 25 ožu 2013 14:08

prije svega da Vas sve ovdje pozdravim, nova sam i ne znam otkuda da krenem ni gdje da krenem,
ne znam ni da li bih dolazila ovdje da u subotu navečer u Rushu nakon nekog vremena nisam ponovno vidjela nju / tebe
dakle molim sve koji znaju nešto o ovoj djevojci da mi pomognu da dođem do nje...
znam pitate se ako sam ju vidjela već što joj nisam prišla,
nisam jel je i u subotu bila opet u društvu zgodne djevojke i dva dečka...
bilo mi je glupo prilazit joj i uopće miješati se ako je to doista njena djevojka...
rekla bih kako se gledaju i grle da možda i ima nešto između njih,
a opet za cijelo veće nisam vidjela niti jedan poljubac...
ovako prije 6 mjeseci samo se srele u Kic-u :) imala sam osjećaj da me netko gleda pogledala sam u tebe i pogledi su nam se sreli...tad si se nasmiješila...
a onda opet u subotu smo se srele u Rushu bila si sa djevojkom smeđe kose i dva dečka cijelo večer ste plesale, veselo je bilo u tvom društvu. Poslije si stajala za šankom kraj mene, točnije ja sam ti se pomjerila da možeš dobiti cugu.
Oprosti ali mislim da si starija djevojka 30-35 godina, kratke plave kose, siva majica, braun hlače... predobrog izgleda, osmjeha...
javi mi se na PP i reci mi možemo li na kavu, naravno ako si slobodna ako nemaš djevojku
ili ako netko bilo što znao o njoj ili zna tko bi ta djevojka mogla biti da mi se javi,
Hvala Vam djevojke :)))

Kalimero

Re: 23.03. RUsh Djevojka Kratke Plave Kose

Post Postao/la Kalimero » 12 tra 2013 14:54

dal je moguće da je netko 275 X kliknuo moju poruku i da od svih tih silnih djevojaka ti nisi :( :( :( :( :(
znaci li to da te nema ovdje i da te nitko ne prepoznaje :(

Odgovorite