bisexualke

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 08 sij 2007 17:36

uuuuuuuuu daaaaaa. i ja bi
zvir i bestimja.

nexus 6
Spol/rod: muško
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la nexus 6 » 08 sij 2007 17:47

znao sam, kurac envy :D :D
I`m in touch with humanity.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 08 sij 2007 18:06

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zvir i bestimja.

gia-84

Post Postao/la gia-84 » 08 sij 2007 18:28

ahahhahhahaahha...ovo je dobro!!! :D :D :)
...orilo gorilo, jebe se nami..

http://www.l-o-s-t.net

nexus 6
Spol/rod: muško

Post Postao/la nexus 6 » 08 sij 2007 18:31

:D to je ok, i ja sam ponekad pička envy. puno jednostavniji organ. ne moraš brijat oće se dić ili neće, oće svršit za 2 sekunde ili čak možda 5. jedino ta menga i to radjanje, uffff.
a što se tiče topica, jebiga sad pak moram ići vidjet o čem bi zapravo trebao pisat, aha, kao bisex. pa da, već sam rekao. ja bi bio neki poremećeni (ne u pozitivnom smislu) bisex, special species. :D
I`m in touch with humanity.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 08 sij 2007 20:39

sub species. sub-bi :)
zvir i bestimja.

far out
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 23 sij 2007 18:32

swayka je napisao/la:
gia-84 je napisao/la:muškarci--a malo nježniji tipovi, s dobron pricon i s crton ludila..
sad se sjetih jednog takvog... ne znam jesi li ga srela, ali lik uglavnom pocme blebetat sve i svasta neku pricu pricat u kojoj te u biti trazi 1 kn i da mu kazes da mu je dobar upad ili nesto slicno... danas opet na njega nabasah i zavarila sam od smija :D i onda mu freeda dala jednu kn
lik koji u ghettoa prodaje lavandu?
:) :D

miracle_of_love

hm...

Post Postao/la miracle_of_love » 23 sij 2007 20:08

hmmmm... ja obično znam tu i tamo ovdje nešto pročitat, al ne mogu ne reagirat na ovo... za početak, ja sam lez od glave do pete. i uvijek sam bila samo s lezbama (hm, barem sam mislila tako, ali to je priča za sebe, vezana uz ono 10 ljudi istodobno :x ) ... Uglavnom, da se dotaknem one priče o diskriminaciji bisex od strane lezbi... Meni jednostavno nekako bisex stvaraju osjećaj nepovjerenja... Smatram da treba imat muda bit lezba ovdje, biti sigurna u sebe i ono što želiš... a bisex... hm, za mene niti na nebu niti na zemlji. jer čak i kad budu u dugoj vezi sa curom, uvijek postoji mogućnost da će ih privući picket fences i american dream, i da će, ko i prije spomenuta cura u raspravi završiti u braku s klincima, a sjećanje na žene će biti u smislu - twist in my sobriety.
Zato, kod mene uvijek pobjeđuju lezbe, koje vole i žele samo žene, po mogućnosti vole i žele samo jednu (onu koju imaju) i live happily ever after...

hm... ili barem dok se ne probudim :? jer kod nas i našeg mentaliteta to malo teže ide... :? :o

ali kako se ono kaže... nada umire zadnja :wink:

:inlove:

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 23 sij 2007 23:05

e kak si se zajebala. jer te cista lezbaca moze zajebat jednako kao i bisex. il ti bisex moze bit totalno vjerna a lezba da te vara na sve strane.
eto...speaking about diskriminacija i generalizacija.
zvir i bestimja.

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 23 sij 2007 23:10

call_me_slut je napisao/la:e kak si se zajebala. jer te cista lezbaca moze zajebat jednako kao i bisex. il ti bisex moze bit totalno vjerna a lezba da te vara na sve strane.
eto...speaking about diskriminacija i generalizacija.
e jbmu, pa nisam rekla da me ova neće zajebat... daleko od toga. samo kažem, iz vlastitog iskustva, da se ugodnije osjećam uz lezbe! odnosno neprisutnost k..ca na svakoj razini.
moš to nazvat ukus ili kako god želiš. isto tako ja mogu reći da su mi draže tamnije cure, pa da mi ti veliš da diskriminiram plavuše...
samo nudim svoje viđenje problema ;)

FatalFemme

Post Postao/la FatalFemme » 24 sij 2007 13:13

istina je da se osjecas sigurnije, jer i ja koja sam duze vremena isla pod BISEX sad kad sam hajmo reci kompletirala fazu prelaska pa se zovem lelom, prednost dajem lezbama da ne kazem iskljucivo njima!

ali cu iskljuciti curu na osnovu biseksualnosti- kada se seksa sa tipom i sa mnom u isto vrijeme, jos ako prakticira seks bez zastite, pa time ugrozava moje fizicko zdravlje, a svojim setanjem od mene do njega i moje emotivno zdravlje- nemam je sta uzimati u obzir kao potencijalnu djevojku ili zivotnu suputnicu.

:cool:

mogu uzeti u obzir curu bez obzira koje je orijentacije ukoliko postoji zanimanje sa obje strane za neku vezu.
a ono sto ne mogu imati kako treba ne zanima me uopce .
:aha:
znaci ipak kad se sve zbroji i oduzme - biram gold star :)
Zadnja izmjena: FatalFemme, dana/u 03 ožu 2008 08:37, ukupno mijenjano 2 puta.
~YOU HAVE TO DO STUFF THAT AVERAGE PEOPLE DONT UNDERSTAND, BECAUSE THOSE ARE THE ONLY GOOD THINGS~

miracle_of_love

Post Postao/la miracle_of_love » 24 sij 2007 18:01

mudro zboriš, hehehe
:D

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 24 sij 2007 23:10

mene, moram priznat, pomalo nerviraju te price o promiskuitetnosti bi-osoba. vjernija sam svojoj curi nego sto sam ikad bila bilo kojem svojem decku. radi se o kolicini ljubavi, odanosti i kvaliteti odnosa, s kim god on bio. ako je netko kurva, bit ce kurva u svakom odnosu. i ne kuzim u cemu je razlika ako te netko prevari sa zenom ili s muskarcem. svaka bi me prevara jednako boljela. prevara je kad netko tvoj koga volis pusti u vas svijet trecu osobu. kojeg je ta osoba spola, meni je sasvim svejedno.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 27 sij 2007 00:19

jučer mi je hidden rekla da ne može uopće vjerovati da mi je (iako u kratkom trajanju) ikada uopće palo na pamet zvati se bisexualnom, zaključila je da sam gay as it gets. :D

a woody allen kaže: biti bisexualan znači imati samo 100% više šanse za dobar provod subotom navečer.

ne znam, nije lako biti gay zato jer koliko je lezbi kod nas? otprilike 100, mislim da se za njih zna, da ih možeš sresti u kicu, na forumu, u globu, to jako sužava manevarski prostor, kada si bi imaš barem još 200000 opcija, šta je da je.

idu mi na živce teorije o promiskuitetnosti bisexualaca ali istina je da su to obično ljudi jako naglašene sexualnosti.
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 27 sij 2007 01:49

nisam primjetila da je odlika biseksualaca da imaju naglasenu sexualnost. imaju samo emotivnu mogucnost zavoljet osobe oba spola.

Koko

Re: hm...

Post Postao/la Koko » 27 sij 2007 06:17

miracle_of_love je napisao/la:
hmmmm... ja obično znam tu i tamo ovdje nešto pročitat, al ne mogu ne reagirat na ovo... za početak, ja sam lez od glave do pete.
mnogo si hrabra! mozda ce u buducnosti dijeliti neka priznanja za one koji se identificiraju kao lez. "od glave do pete"
Meni jednostavno nekako bisex stvaraju osjećaj nepovjerenja...
hm , zanimljivo! to je tvoj problem.
Smatram da treba imat muda bit lezba ovdje, biti sigurna u sebe i ono što želiš... a bisex... hm, za mene niti na nebu niti na zemlji.
treba lobirat za to davanje priznanja lezbama s MUDIMA :roll:
i evo dosli smo i do te predrasude i lagane bifobije. biseksualcike ne znaju sta zele??? kako znaju da im se svidjaju muskarci i zene ili bolje receno OSOBE? ovo sto si napisala je uber shit.
jer čak i kad budu u dugoj vezi sa curom, uvijek postoji mogućnost da će ih privući picket fences i american dream, i da će, ko i prije spomenuta cura u raspravi završiti u braku s klincima, a sjećanje na žene će biti u smislu - twist in my sobriety.
a moze se desiti da ona zavrsi s drugom zenom, sta ne? da nisi ti ta koja ima paranoju od american dream lifea i brijes da te to ugrozava?dakle, nije do cure nego do tebe. savjet je da bi trebala malo razmisliti o predrasudi koju si sama kreirala.

Kod: Označite sve

Zato, kod mene uvijek pobjeđuju lezbe, koje vole i žele samo žene, po mogućnosti vole i žele samo jednu (onu koju imaju) i live happily ever after...
naravno lezba koja ce te sutnut zbog druge zene :wink:

carmen

Post Postao/la carmen » 27 sij 2007 12:04

lana je napisao/la:nisam primjetila da je odlika biseksualaca da imaju naglasenu sexualnost. imaju samo emotivnu mogucnost zavoljet osobe oba spola.
tak je :)
take my breath away :inlove:

infinity

Post Postao/la infinity » 27 sij 2007 20:11

uuu, ja tako jebeno jako volim bisexualke...

brrrrrrrrr ;)

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 27 sij 2007 20:36

infinity je napisao/la:uuu, ja tako jebeno jako volim bisexualke...

brrrrrrrrr ;)
a zaaaaaaaaaaasto???? :)
jelda? :)
______

infinity

Post Postao/la infinity » 27 sij 2007 21:06

vjerojatno zato što sam transrodna :D

sumrak_zivota

Post Postao/la sumrak_zivota » 28 sij 2007 13:45

muskarac jedan!!! :P
jelda? :)
______

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 28 sij 2007 22:04

dajmi samo recite..postoji li razlika izmedju transrodne osobe i trasexualne...???
nije mi bash najjasnija ta terminologija...neki pojmovi..kao i...nedavno smo stara i ja gledale direkt dokumentarac..uglavnom..ako zhenska osoba.tj. barem je fizichki zhenska osoba..brije da je trans..neshto..sada ne znam jesu li se i kako deklarirali ( transrodne/trasexualne )..i u vezi je sa drugom zhenom..zashto onda o sebi govore kao o lezbijkama?????? jer..sorry..ali ako one briju da su ..u biti..drugog spola..tj. mushkog ( valjda...???? p.m. zbunj ) ..a pale na zhene...onda su one hetero...zar ne??????

bash mi to nije jasno..a nit je jasno mojoj staroj..i mogu rech da smo se prilichno dugo..nakon dokumentarca..ischudjavale...

mozhe li nam to netko..onak fino & natenane objasniti..

hvala..

i..ne zahebavam se...fakat nam to nije jasno..i fakat smo bile prilichno zbunjene..

hvala..
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

Koko

Post Postao/la Koko » 29 sij 2007 00:21

vision-zlavjestica je napisao/la:
dajmi samo recite..postoji li razlika izmedju transrodne osobe i trasexualne...???
postoji razlika. TRANSRODNA OSOBA je osoba čiji rodni identitet i/ili rodna prezentacija nije u skladu sa spolno uvjetovanim tradicionalnim rodnim ulogama, a TRANSEKSUALNA OSOBA je ona/j kojai želi i ima namjeru promijeniti svoj spol; osoba koja je (djelomično ili potpuno) modificirala svoje tijelo da bi izrazila svoj spolni (i rodni) identitet (uključuje fizičku i/ili hormonsku terapiju i operaciju) te osoba koja je promijenila spol u skladu sa svojim spolnim identitetom i tako živi.
uglavnom..ako zhenska osoba.tj. barem je fizichki zhenska osoba..brije da je trans..neshto..sada ne znam jesu li se i kako deklarirali ( transrodne/trasexualne )..i u vezi je sa drugom zhenom..zashto onda o sebi govore kao o lezbijkama??????

moj prijatelj i bivsi partner je bio u tom direktu, a on je female 2 male a seksualna orijentacija mu je hetero.
jer..sorry..ali ako one briju da su ..u biti..drugog spola..tj. mushkog

ne briju , nego se tako osjecaju i to nije nesto sto furas jer to je to eto cool. rodis se s tim.

nadam se da je malo jasnije. pitaj ako nesto ne razumijes.

cvetka
nerealizirani potencijal

Post Postao/la cvetka » 29 sij 2007 12:25

Koko je napisao/la:moj prijatelj i bivsi partner je bio u tom direktu, a on je female 2 male a seksualna orijentacija mu je hetero
to onaj iz mostara? jel pricamo o istom direktu? :o
my only fear of death is coming back reincarnated...

infinity

Post Postao/la infinity » 29 sij 2007 15:41

vision-zlavjestica je napisao/la:ali ako one briju da su ..u biti..drugog spola..tj. mushkog ( valjda...???? p.m. zbunj ) ..a pale na zhene...onda su one hetero...zar ne??????

hvala..
ja ne brijem, ja jesam.. hetero..

totalis.. vjerovala ti ili ne.. :D

laički rečeno.. osjećam se kao tip u ženskom tijelu, koje mi se savršeno sviđa i ne bih ga htjela zamijeniti muškim.. transexualnost je već druga stvar.. mislim da ti je sad malo jasnije..

sexualni identitet znači da možemo sami prihvatiti ili kreirati nekakav identitet čiji je temelj sex orijentacija.. a opet, s druge strane, postoji pravo i na neidentifikaciju...
ja nekako ne volim definicije i okvire, jer ni sama ne znam gdje da se utrpam.. :roll:

al da mi je teško nać curu, je.. hehe :D

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 29 sij 2007 23:52

pa vjerujem ti..tj. moja logika je tako i postavila tu jednadzhbu..aaali...svejedno..oni u tom dokumentarcu su o sebi govorili kao o lezbijkama..100% ..hebemu..pa dobro chujem..josh uvijek...ee a to ..moja logika nije mogla kao takvo prihvatit..jer..jednostavno je..ako si mushko..i palish na zene..onda si hetero..p.m.

ali..zbog svega toga..znate kak je ispao dokumentarac..????
ispalo je to tako..kao da rade pizdariju od sebe..pizdariju i komediju..joooj.mi smo jaaako drugachiji ..mi smo em transkurcpalc..em smo lezbe..em smo neshvacheni..em su me starci maltretirali..em okolina emkurcpalc..
i..sve to samo zbog te spike oko orjentacije.
sorry..

uostalom..bila sam prilichno pristojna i fino sam pitala...jer..zaista mi nije to bilo jasno..i..mislim da nema potrebe tak se otresat na mene...makojeg ste spola...mozhete biti pristojni..pogotovo kada vas netko fino pita za pojashnjenje..jer..koliko ja znam...ophodjenje..uljudnost..bonton..nemaju apsolutno nikakve veze sa transsex/homo/nehomo/djidjimidji bilo chime.

ipak..hvala..bar na dijelu odgovora.

hvala puno

( iako sam nebrojeno puta rekla..sigurno ..barem ne tako skoro..nechu pitati nista..ovdje....i da..durim se..s razlogom....)
p.m.

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 29 sij 2007 23:55

pa..kad sam vech pukla..onda mogu pitati i ovo..

koko..dali to znachi da svaka trans rodna osoba..zheli postati transexualna..kad odraste?????
mislim..hvala na pokushaju..ali nije mi bash najjasniji onaj 1. odgovor...mislim.ispadne da to je isto..samo kaj se ovi drugi..valjda izoperiraju..velim..kad odrastu..
ili koji k.??

infinity

Post Postao/la infinity » 30 sij 2007 00:42

ja nemam živaca, al ako netko možda ima, nek odgovori..

:roll: :roll:

Koko

Post Postao/la Koko » 30 sij 2007 02:58

vision-zlavjestica je napisao/la:
koko..dali to znachi da svaka trans rodna osoba..zheli postati transexualna..kad odraste?????
svaka osoba odlucuje za sebe sta zeli modificirati ili ne. neke osobe samo promjene ime u dokumentima i ne zele nista na sebi mijenjati, neke uzimaju samo hormone, a neke opet uzimaju hormone operiraju dio tijela (odstrane grudi npr, ali ostave vaginu ili urade oboje).....
mislim..hvala na pokushaju..ali nije mi bash najjasniji onaj 1. odgovor...mislim.ispadne da to je isto..samo kaj se ovi drugi..valjda izoperiraju..velim..kad odrastu..
da, u principu si ti to dobro skuzila. transeksualne osobe su djelimice ili potpuno modificirali tijelo ili se pripremaju za to. dakle prelaze iz jednog spola u drugi bio to proces koji tek pocinje ili je zavrsen.
a transrodne osobe se ne uklapaju u tradicionalno odredjene SPOLNE uloge. dakle, ako ja imam picku ne znaci nuzno da sam ja kul s tim i da se identificiram rodno kao zena, jer s obzirom na picku ja se osjecam kao muskarac. e sad, u strucnoj literaturi se to naziva rodni poremecaj (i ne znam otkud on tu kao sto ne znam otkud homoseksualnost tu, al to me niti ne zanima, jer tu je i sve kul) koji se tretira tako sto osoba odlazi psihologu kako bi se utvrdilo da se radi o tome, a zatim se radi na modifikaciji tijela, odnosno sta vec osoba zeli napraviti kako bi bila sretna i zadovoljna.,

Koko

Post Postao/la Koko » 30 sij 2007 02:59

cvetka je napisao/la:
Koko je napisao/la:moj prijatelj i bivsi partner je bio u tom direktu, a on je female 2 male a seksualna orijentacija mu je hetero
to onaj iz mostara? jel pricamo o istom direktu? :o
da.

Odgovorite