Što je ljubav a što zaljubljenost?
-
Ooh
Re: Što je ljubav a što zaljubljenost?
ne, onda bi postali apsolutno glupi i licili na bjednike svedene na nagone ili razlucivanje samo na osnovu osjecaja. bez stavljanja stvari na mjesto, promatranja i razlucivanja, ljudi nisu ljudi. kada je netko uopce shvatio da zaljubljenost nije ljubav i obrnuto, to je bila revolucija. ne moze se sve pustiti da ide svojim tokom tek tako. kada se tako funkcionira lako je moguce da ce netko biti povredjen jako.
-
Gost
pa sure
treba prihvatiti ranjivost¡ Tu sve neke puste filozofiye, a dobro znamo kako stvari stoye i da ljubav niye stvar
a ostalo oko toga uviyek se moze pretakat iz boce u bacvu i obrnuto i vodu u vino i vino u vodu,a dobro znamo da moze samo pola vino pola voda koliko se doda 
-
Aven
Tako svejedno što je što, ionako nakon cca 3 godine slijedi downfall. 

-
Ooh
mozda je do usporenosti, ali mislim da tek tada ide kvalitetnija faza odnosa i da se samo mijenjaju postavke. zelim to s nekim i to je ljuuubavAven je napisao/la:Tako svejedno što je što, ionako nakon cca 3 godine slijedi downfall.
-
Gost
Znaci treba cekati 3 godine kad se zaljubis da te prodje, yer ionako netko ima dovoljno ljubavi sam za sebe i yos onda da se tovari i sa tudjom
Eto nasla sam recept
Postale su mi bzvz. sve te definiciye i kalupi¡