..sam odlučila pogledati taj nastup Miley Cyrus na WMA o kojem svi u zadnje vrijeme trube, i očekivano, niš posebno, digla se panika oko nečeg što nije ništa više neukusno nego prosječna stvar/spot/izvedba nečeg komercijalnog. Al mi je zanimljivo kako svi komentiraju nju, curu od 21.g. s tim nastupom a nitko ne spominje R. Thicke-a koji valjda ima 40 godina a pristao je na cijelu stvar kao i ona..Go figure
Andain je napisao/la:..sam odlučila pogledati taj nastup Miley Cyrus na WMA o kojem svi u zadnje vrijeme trube, i očekivano, niš posebno, digla se panika oko nečeg što nije ništa više neukusno nego prosječna stvar/spot/izvedba nečeg komercijalnog. Al mi je zanimljivo kako svi komentiraju nju, curu od 21.g. s tim nastupom a nitko ne spominje R. Thicke-a koji valjda ima 40 godina a pristao je na cijelu stvar kao i ona..Go figure
meni je prestrasno koliko uzasno zvuce. guzice, sise i sve ostalo stvarno nije skandalozno, samo je jadno. mozda bi da rasiri noge bez gaca njena p. bila vrijednija na neki nacin od svih ostalih postojecih. ona odora od kupaceg i medjvedici wtf? horor...opcenito, prestrasno. a gace i grudnjak i boja...ajme, ajme...bilo bi bolje da je bila gola.
idem sada raditi nesto korisno. lepa je noc...zelim napraviti nesto lijepo.
općenito su WMA izgubili na vrijednosti uz ovaj digitilizam danas.. nitko ne zvuči live kao na cd-u... osim jessie j
a ova potreba da naprave skandal od svakog nastupa je već postala dosadna... that's why I dislike Gaga!
ne ide mi se dns... znala sam da će to tako završiti... a jbš ga! valjda se neće naljutit... :držimfige:
Yaya (mi) izgleda bolje nego ikad. Barem u ovom spotu. However, za zgodnoću nemam objektivna mjerila (za razliku od tehnike pjevanja i ispadanja iz tonaliteta).