Možda je našima bio i eko sinonim, ne znam.
Meni taj kečap ima najbolji i najprirodniji okus od svih koje sam provala
Zelim to napraviti vec jako dugo.... koliko ti je trebalo da nadjes kucu, kakva je ponuda, koja je lokacija priblizno...isla si preko agencije il sama traziti? moze i na pm hvala unaprijed!duhsaplavimokom je napisao/la:unajmila sam kucu sa komadicem zemlje i po prvi puta uzgajam sama i oduševljena sam..uživam u povrću
ovo malo nisam radila.Fuga je napisao/la:Svakako je dobro oprati prije kuhanja.
A di se ukljucimo na mailing listuFuga je napisao/la:Jep, kvinoja je kul. Može se na slano i slatko. Svakako je dobro oprati prije kuhanja.
Inače oni koji traže eko hranu, domaće povrće ovo ono, ima tih nekoliko grupa solidarne razmjene, uključite se na mailing listu i dolazi vam svakodnevna ponuda, od friškog povrća, voća, brašna, raznih ulja i svakojakih pripravaka.
Oko nekakvog malenog povrtnjaka nema velike mudrolije. Osim toga može se sve naučiti i ne govorimo sad tu o uzgoju orhideja i ananasa nego o povrću koje uspjeva u našem podneblju. Ko ne zna nek pita ili nek pročita malo o tome. Znam mnoge koji su "gladni" i "nezaposleni", žive od socijale, doma ne rade ništa iako imaju sve uvjete al trebalo bi rukave zasukat i prionuti poslu. Lakše je kukati i žicati okolo.Ooh je napisao/la: isto preferiram to. ali treba znati i treba imati vremena za vrt i postovati faktor rizika. meni se cini da danas kada su ljudi gladni doslovno, je cak ruzno pricati o nekim izvoljevanjima.