druženje itko? :)

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
JaNNa
XoXo
Status: Solo
Kontakt:

Re: druženje itko? :)

Post Postao/la JaNNa » 30 sij 2014 18:26

:lol: a pričaj mi! i? jel ti bolji sex sa ženskom ili sa frajerom?

daisy.goblin
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la daisy.goblin » 31 sij 2014 00:31

Hm. Hmmm.

Oboje je vrlo drukčije, kruške i jabuke, potato tomato. 50:50, bit će.

sleeping-witch

Post Postao/la sleeping-witch » 07 vel 2014 00:08

ajme, moram priznati da ste ratoborne :D zašto je tako loše ako cura želi eksperimentirati? ja sam odustala od svega toga...not meant to be, očito..nema smisla od forsiranja..meni se jako sviđaju cure, ali nisam od onih kojima je dovoljan samo fizički kontakt, ovo što ste spominjale..bilo je prilika, ali jednostavno to nisam ja..i tako, izbirač na kraju ne dobije ništa :P ali kod mene je tako, ili kvalitetno li ništa, pa dakle, ništa... :veryhappydance:

dare-devil
Ja sam: gej

Post Postao/la dare-devil » 07 vel 2014 23:59

Najbolje stvari se ionako događaju kad i sami zaboravimo da smo tražili i dozivali. Možda predaleko bacimo taj bumerang očekivanja...kad se vrati napravi fatalnu 'štetu'. :)

black.cat
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la black.cat » 10 vel 2014 10:24

mozda nekima ne pase, ali ja volim bit otvorena i rec sto doista zelim. tko ne zeli isto, nece se javit, a ako se nadje cura koja misli i zeli isto, javit ce se.
kratko i jasno - zelim avanturu sa zenskom osobom, sta te zanima o meni, javi se. jel to bas uvijek mora bit u celofanu i zvucat - zelim druzenje sa zenskom osobom? pa normalno da se podrazumijeva da se sa nekime neces vidjet dok se prvo ne upoznate ili razmjenite koju poruku. mozda ce vam se interesi podudarat pa cete si il pasat samo kao prijatelji/ce ili kao ljubavnici/e, a mozda se zaljubite i ispadne skroz neocekivano.
ili onaj dio - reci nesto o sebi? koji dio bi netko htio cut? dobra sam u krevetu ili da cu te drzat kao kap vode na dlanu? gle, kao svatko, covjek sam sa manama i vrlinama. mogu reci nesto o sebi, a ti ces me opet sam/a najbolje procijeniti.
da se razumijemo, nitko ne zeli da ga se povrijedi i pogotovo u danasnje vrijeme kad ima svega i svacega, oprezni smo, al opet - nista ne ide na silu, malo po malo, kud nas zivot odvede, bez ikakvog pritiska.
to ja samo razmisljam na glas...

Odgovorite