Uma i Reese su mi bile vrh!

16. siječnja, tj. sutra. Ne bih se složila s tobom vezano za filmski debakl u prethodnoj godini, ima pregršt genijalnih filmova. A Her je definitivno jedan od njih.Andain je napisao/la:Kad su nominacije za oscare?
Ove godine mi je nekako najuzbudljivija baš ova glumačka kategorija, više manje, zadnjih par filmova koji su izašli su mi izvukli godinu od totalnog debakla, al i to ponajviše super glumi, nešto manje originalnim pričama.
Uglavnom, favoriti za sada su mi Vuk s Wall Streeta, Leo il Tom Hanks i Amy Adams il Julia Roberts. Doduše, Amy još nisam vidjela u filmu Her.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Sacrilegediskrepancija je napisao/la:Amy Adams je meni osobno bezveze.
Nisam gledala August: Osage County pa ne mogu prosuditi, ali meni je Meryl odlična u svakoj ulozi i teško mi je odlučiti koja mi je njena najbolja. U "Sumnji" je odlična, da. A tek "Adaptacija", "Sati" i "Devil nosi Pradu", da ne spominjem silne druge uloge. Neke stvari može odglumiti samo onaAndain je napisao/la: ot. meni s druge strane Meryl nije bila toliko impresivna u August..baš sam razmišljala kako bi Judy Dench možda bila super za tu ulogu; ne da M. Streep nije bila dobra, al nisam toliko imala dojam izgubljenosti u karakteru koliko baš glume (u pojedinim scenama čak i preglumljivanja). I dalje mi je Doubt njena najbolja uloga.
Ni meni nije jasno. Meni on nije nesto simpatican inace, ali u Dallas buyers club mi je genijalan. Ja bi mu dala Oscara.tamara3 je napisao/la:Zakaj svi drukaju protiv McConaugheya?
Tocno to.Meni isto MConaughey nije loš glumac (privatno odaje dojam seljačine, al njegov problem).

U prvih osam minuta sam plakala od smijeha. Fora s pizzom i twitterom joj je genijalna. 
Ne mogu dočekat da ga opet pogledam u kinu.

ariadne je napisao/la: veselila sam se vidjeti Ellen barem, al i ona je usrala motku. Bila je totalno off her game. Osim možda dvije ili tri stvari u monologu, sve ostalo je bilo bezveze.
..
Seljo. Plus, jel još nekog iritira to što zviždi kad izgovara frikative? Kako? Zašto? Wtf?
http://i.imgur.com/PfozKEX.jpg?1ariadne je napisao/la:Kao ona slika Meryl Streep kako ždere komad pizze. Koju sad ne mogu nać.
Predivno.omnia je napisao/la:http://i.imgur.com/PfozKEX.jpg?1ariadne je napisao/la:Kao ona slika Meryl Streep kako ždere komad pizze. Koju sad ne mogu nać.
![]()

#ROLL ME UP IN A SLICE OF PIZZA AND FEED ME TO KEVIN SPACEY