Offca je jedna. Čitaj tekst među slikama
Sprd su sličice, danas sam ih u nekoj pauzici načrčkala.
Napravit ću i neke bolje, ali eto ta mi je prva uskočila.
Ne brini, biti će moj đir. Samo ja nisam vješta s riječima, kao recimo ti. I onda pokušavamOoh je napisao/la: tvoj djir. ne djir malog princa ili necega

ima jedan probljemcic s lavovima i opcenito sa zivotinjama. previse su eksploatirane. i kada tipkam volim se igrati u glavi sa zivotinjama s kojima sam bliska. nije mi to samo predodzba.zenia je napisao/la:
Ovo je istina. Iako nekad zna biti i kao sa pisanjem. Uvuče te u neki vrtlog i ne da ti miraOoh je napisao/la:ucinak crtanja kao da je introvenozan. zvuk je jos jaci.
Ne brini. Uvijek će se naći nešto gdje se možemo poklopiti. Različite naravi nisu nužno loše,Ooh je napisao/la: jako je vazno da se naravi nadovezuju. bas sam danas razmisljala kako su nam drugacije postavke i negdje na pola se treba naci.
Nisam bila u toj kafani, ali sam bila u pravom Herceg NovomOoh je napisao/la:kafana herceg novi
Ne opterećuj se. Pusti da sazrije. U krajnju liniju sačekaj da ga nacrtam.Ooh je napisao/la:na dijalogu sam mjeseca i djecaka. mislila sam da ce ici lakse, ali... malo je zaguljeno sve izvrcem naopako a mora ipak imati smisla. bas je nezgodno.
Ooh je napisao/la:oooh, i jos jedna stvar, ovaj mrav off koji je zabi otablu...
trebamo slikicu na kojoj je dignuo noge na stolicu i coolira u dnevnom boravkua kako izgleda dnevni boravak crola? eto ti apstrakcije
![]()
a da ti zbrka u glavi buse jos vecana zivovima dnevnog boravka mogu visiti slike...

MožemoOoh je napisao/la:naravno da cu da joj napisem. pogledaj kako jebozovno pusinju bi trebalo povaliti
mozemo to napisati u offu jel da ?
Oboje. Vidjela sam je, ali ne ovakvu baš, nego imala je takvu auru. Vidjela sam je samoOoh je napisao/la:jel stvarna osoba ili vizija koja te tjerala da je zabiljezis?