Ako joj se ne sviđa ti ne brini. Mene će pronaći u petak pa će mi se već
nekako osvetiti
JaNNa je napisao/la:velike šanse da neću ni doći
DealJaNNa je napisao/la:Majmunovača na šanku!

da li to znači da ne smijem ni svoju torbu od krokodila nosit? :smrc:Ooh je napisao/la: janno prestani koristiti zivotinje za outfit.
Pa tehnički i ovo obično se radi od njih, samo što su dotične životinje i paprati zaista jakoOoh je napisao/la:jesi znala da se biogorivo radi od zivotinjskih ostataka?
Realno, nafta ubije puno više i životinja i ljudi.Ooh je napisao/la:dakle vozit cemo jednom auta na koze...ja necu! tu mi negdje ima smisla oduprijeti se ubijanju zivotinja. ako opet nisam nesto krivo pohvatala...
Nešto elegantno, ali nemoj joj štikle. Ne voli ih, bole je papci... Onda će mi cijelu večer kukatiOoh je napisao/la:smislit cu da joj nesto obucem...fino..
ima Šiza stol, moš je kod nje zbuksat.zenia je napisao/la:Nešto elegantno, ali nemoj joj štikle. Ne voli ih, bole je papci... Onda će mi cijelu večer kukati
i gnjaviti me da joj nađem mjesto za sjesti...

JaNNa je napisao/la:ima Šiza stol, moš je kod nje zbuksat.zenia je napisao/la:Nešto elegantno, ali nemoj joj štikle. Ne voli ih, bole je papci... Onda će mi cijelu večer kukati
i gnjaviti me da joj nađem mjesto za sjesti...
a predlažem regge look
e, alo! nemoj mi po torbici - ima preko 30 godina i obiteljsko je nasljeđe. neće mi je neka koza uništiti.Ooh je napisao/la:torbica? ako ce biti janna onda ona od "krokodilske koze"...
JaNNa je napisao/la:hvala, tuko... indijanska ovca
I dalje ću sanjivo piljiti u sevkuJaNNa je napisao/la:šaš u tridesetima?
Ooh je napisao/la:mislim da cu obuciti rajanu, ma koliko da je vrntava kako da vam da infuziju...najbolje je tako...da vas pazi, kad je drugacije nemoguce