platit ces globu ako nisi ekskluziva!!!
]
kriteriji:
1. dupe i slaufi, barem malo salceta sa strane koje moze biti slatko, ali se zbog njega rade drame. ne primamo zene koje vole svoje tijelo i nemaju barem 3 kg viska
2. primamo sve zene koje misle da nikada nece skinuti kile koje imaju, a osjecaju da im smetaju
3. sve one koje vole jesti i ne jebu zivu silu ali zele stati u neku robu da se osjecaju bolje, pa ih jebe kako to izvesti, a ne koliko kila imaju?
4. sve one koje znaju po koji dobar trik za biti fit, a da podrazumijeva da mozemo i dalje jesti i biti sretne
5. primamo i zene koje se ne mogu udebljati da shvatimo da nije najgore imati viska kila i da budemo zahvalne sto ih imamo, te da svima koje ne vole jesti, a zele kile, damo super finu hranu koja tovi nase dupe, a ne treba mu... ne bi li zavoljele jesti i osjetile strast.
ne primamo
1. one koje ne vole jesti, pa ne razumiju nutela, milka, kruh/peciva, slatko-slano patnju u nocne i poslijeponocne sate u kombinaciji sa alkoholom na nekoj pumpi u prvoj pekari, gdje god...samo da se nesto pojede i proklinjanje jer smo pokvarile taman ustaljen ritam i sve sjebale nakon cega je teze jos jednom iznova krenuti.
2. one koje nam objasnjavaju da volimo svoja tijela sa nedostacima i ne razumiju da nama ne dostaje nego imamo viska.
otprilike...
----------------
ajvar kazes? ima, ima finog...super...sredimo nesto...
kada isporuka kasni, slaba je necija rijec...nemam pojma, da meni netko obeca ajvar i ne dostavi ga, smorilo bi me i promijenio bi mi se stav prema toj osobi. ne volim neodgovornost i kasnjenja ispunjavanja obecanja.
a sto ti je...zasto ti raspolozenja skacu? jesi depresivna?
pij vode i idi na sunce...
a ako se lijecis cokoladom...sada su in neke crne s visnjama, perverzija. i to sredimo.