ovisi o raspolozenju.
volim otvorene ljude, ali ne bezobrazne. ne volim kada mi se ne prica, a netko me bombardira uz procjenu da sam zatvorena...
ne podnosim direktna pitanja vezana za moju intimu. tada se ne salim
kada su bezobrazni, odgovorim ali slazem. skuzila sam da je to balans. mirni oni, mirna ja. bolje nego gubiti vrijeme na cooliranje. kada ljudi skuze da si ih slagala, onda se uglavnom ne osjecaju dobro. kao da s epodrazumjeva da prema svima trebas biti dobra i iskrena, pristajati na tudje zamisli. tjera ih na razmisljanje zasto? odgovor je zato sto nisam prihvatila da se zbog njih osjecam lose i vratila cam ljopticu.
znam mljati, posebno s prodavacima na pijaci o svemu...to bude toliko srcano da se nekada pitam da li je normalno da me ljube kada se vidimo drugi puta. kada su ljudi ok onda i ne treba neki zalet za bliskost...samo si sretna. barem tako mislim...
sjesti s dobrim komadom budale na kavu je suuuuper

a tko misli da je njegova zivtna prica vau i da svatko mora o njoj sve znati...eeeh, taj ni za milijun godina nece shvatiti s kim sjedi na kavi.
tko misli da mora znati sve o mojoj zivotnoj prici, malo se iznenadi, jer sam sva u sada. kao da zadnjih 15 godina mog zivota ne postoji kronoloski.
dajem bonus ljudima s problemima, jer je to proces dolaska k sebi kada prepoznam da se o tom radi i da ima terapijski ucinak. to su specificne situacije koje se desavaju u koraku, ponekada me uhvati majka tereza kompleks nespremnu. samo zaskoci. nije da volim, ali odradim najbolje sto mogu.
inace sam susretljiva u smislu pruzanje potpore, ali to je odluka koja ne znaci da se znamo i da o tebi moram imati misljenje. to je tako, da svijet bude koordiniraniji i da se pozitivni resursi ostvaruju.
volim brbljive ljude, ali jos vise kada se s nekim podudaram na osnovu iskustva iodluka koje smo pojedinacno donijeli nekada zbog necega dok se nismo sreli, niti znali. upoznavanje je poroces u kome doznajes zasto se netko ponasa kako se ponasa i zasto je to sto jeste danas, sada...u tom trenutku dok se nedovezujete kroz komunikaciju..
to otvaranje volim, ali ono bas nema neke veze s lupetanjem, koje volim onako...svakodnevno da ne bude tromo i dosadno...
maloprije je npr autobus roknuo pjesaka i bila je muk situacija na ulici. tragedija. tada se suti, ne volim ljude koji to ne razumiju ili koji ce tada pricati. mislim da je to neotesanost. takvu vrstu otvorenosti ne volim. gadljiva mi je.