neka fotka koja te digne kada je vidis?
Pitaj me
- zwarte paard
Re: Pitaj me
nemam to nesto...bitno mi je da osjetim da se mozemo naci u vodjenju ljubavi i da prizemno razmislja... nije mi dosta treperenje, odsjecanje nogu...a inekako sve sto mi treba vec imam u sebi...pa ne nabijam kriterije
skomno receno...sasvim skromno.
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Nemam baš fotku koja me 'digne'..
U kakvoj odjeći se osjećaš najudobnije?
U kakvoj odjeći se osjećaš najudobnije?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Neka za po kuci, ali da mi nije neugodno takva otvoriti vrata nekome. Trenirka i pulover uglavnom
Volis li nalet adrenalina u opasnim situacijama? (Brza voznja npr)
Volis li nalet adrenalina u opasnim situacijama? (Brza voznja npr)
Desert je visnjica 
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
maaaalo
ideš li na samo otvaranje izložbe ili odeš neki drugi dan da možeš u miru pogledati izloženo, ili možda oboje?
ideš li na samo otvaranje izložbe ili odeš neki drugi dan da možeš u miru pogledati izloženo, ili možda oboje?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Radije u miru gledam izlozeno..
Kako igras badminton i imas li izrazen natjecateljski duh?:)
Kako igras badminton i imas li izrazen natjecateljski duh?:)
Hansel
Hansel
- talented miss cohen
- כהן גדול
pa po analogiji... tenis igram sasvim dobro (recimo), iako sam vjerojatno out of shape; badminton nisam nikad ali nagađam da bi lako uhvatila ritam i da - bila bih jako competitive;)
an orgasm a day keeps the doctor away. what do you have to say?
an orgasm a day keeps the doctor away. what do you have to say?
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Slazem se. Koliko puta dnevno ti je dovoljno? 
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- talented miss cohen
- כהן גדול
Evo ne znam, vidjet ćemo do kraja dana pa ćemo sumirati;)
Doživljavaš li sex kako komunikaciju... i imaš li potrebu od (podulji) build-up prije samog tehničkog čina vaginalnog zadovoljavanja?
Važi li se baš svaki dodir, baš svaki poljubac, baš svaka riječ ili uzdah ili pogled ili duže gledanje?
Doživljavaš li sex kako komunikaciju... i imaš li potrebu od (podulji) build-up prije samog tehničkog čina vaginalnog zadovoljavanja?
Važi li se baš svaki dodir, baš svaki poljubac, baš svaka riječ ili uzdah ili pogled ili duže gledanje?
- Moloko
Apsolutno. Tehnika i sam čin izvođenja mi je samo točka na i, vrhunac čitave priče, prije toga izgrađene i započete. Ne zadovoljava me seks u smislu samo fizičkog, potrebna je ta neka energija između dvoje ljudi,želja,intelektualne igrice koje vode do toga da još više poludiš za nekim. Sto je za tebe "dobar seks"?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- zwarte paard
mene smaraju price o seksu i to bas onako jako
realno niko ne zna sta je dobar seks...cak niti za sebe...uvijek moze bolje...ali i gore...
najlepse zelje su one koje zelim kada noc sa tobom pada...nekako bez toga nista...
i zaljubljena li si?
najlepse zelje su one koje zelim kada noc sa tobom pada...nekako bez toga nista...
i zaljubljena li si?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
- Moloko
Nope.
Kakvu kavu piješ?
Kakvu kavu piješ?
nikakvu ne pijem...
kada si zadnji put bila u nekim toplicama?
kada si zadnji put bila u nekim toplicama?
- Moloko
Kako kad.. nekad pahuljice, nekad nekakav sendvic..
Najdraži ručak?
Najdraži ručak?
hmm...sta zelis...manje vise sve..
gladas li farmu?
gladas li farmu?
Špijunske, političke...ili komedije (al pod uvjetom da nisu blesave).
Koje ti je idealno vrijeme za završiti izlazak: 2 ujutro ili 6 ujutro?
Koje ti je idealno vrijeme za završiti izlazak: 2 ujutro ili 6 ujutro?
Hansel
Hansel
ponoć 
misliš li da će se nakon nekog vremena klubovi početi puniti u jutarnjim satima?
misliš li da će se nakon nekog vremena klubovi početi puniti u jutarnjim satima?
Desert je visnjica 
Kak je krenulo, da 
Da možeš bilo koji (postojeći) birc u zg-u pretvoriti lgbt prostorom, koji bi odabrala?
Da možeš bilo koji (postojeći) birc u zg-u pretvoriti lgbt prostorom, koji bi odabrala?
Hansel
Hansel
mio corazon 
ali da ne budem picky, može bilo koji u centru. npr grič
da si vlasnica malog kafića, kako bi postigla da to postane lezbijski centar zagreba?
ali da ne budem picky, može bilo koji u centru. npr grič
da si vlasnica malog kafića, kako bi postigla da to postane lezbijski centar zagreba?
Desert je visnjica 
Proširila glasine na svim gay forumima i društvenim mrežama da je okupljalište 'hottest lez girls in town' 
Da budem ozbiljna, mislim da to ne bi bilo teško postići, nije da je curama previše svih silnih lezbijskih/lgbt mjesta po gradu . Trenutno bi sasvim dovoljno bilo ponuditi i adventski lez štand
Kuhano vino ili rakija?
Da budem ozbiljna, mislim da to ne bi bilo teško postići, nije da je curama previše svih silnih lezbijskih/lgbt mjesta po gradu . Trenutno bi sasvim dovoljno bilo ponuditi i adventski lez štand
Kuhano vino ili rakija?
Hansel
Hansel
- talented miss cohen
- כהן גדול
labavo, mekano, nekad inspirativno i recipročno.
kako primaš nedjeljnu večer?
kako primaš nedjeljnu večer?
- WinteRR
- Ja sam: lezbijka
- Status: Ostalo
- Kontakt:
vece kao vece
koliko cesto ti se desava da ti se ucini kako su ljudi iz tvog orkuzenja prsli s mozgom (koliko cesto si nakon kafe/rucka/druzenja postavis pitanje tipa: jel ja to zivim u paralelnom univerzumu, sta se njemu/njoj desilo?) i kako reagujes?
koliko cesto ti se desava da ti se ucini kako su ljudi iz tvog orkuzenja prsli s mozgom (koliko cesto si nakon kafe/rucka/druzenja postavis pitanje tipa: jel ja to zivim u paralelnom univerzumu, sta se njemu/njoj desilo?) i kako reagujes?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
- talented miss cohen
- כהן גדול
wc ko wc, ha... u mojoj glavi je to bio pun... dobar...
pa iskreno, nemam takve ljude oko sebe i ne osjećam se kao da sam u paralelnom univerzumu. barem ne u tom smislu.
kao i krijesnice, svako od nas ima svoju visinu, gustinu energije/svjetlosti, što već, i točke gledišta nam se razlikuju, ali te vertikale su vrlo subjektivne.
tako da, dovoljno je prepozati, prihvatiti (razumijeti) i krenuti dalje.
grliš ili čekaš da te se zagrli?
pa iskreno, nemam takve ljude oko sebe i ne osjećam se kao da sam u paralelnom univerzumu. barem ne u tom smislu.
kao i krijesnice, svako od nas ima svoju visinu, gustinu energije/svjetlosti, što već, i točke gledišta nam se razlikuju, ali te vertikale su vrlo subjektivne.
tako da, dovoljno je prepozati, prihvatiti (razumijeti) i krenuti dalje.
grliš ili čekaš da te se zagrli?
Grlim bez problema (ak je netko drag i blizak, jel
).
Nadovezujem se na ovo gornje-ti bitno da tvoj krug frendova ima kompatibilne stavove o svijetu/životu ili smatraš da su razlike u tom smislu dobrodošle? Tj nejasna sam sama sebi ovim pitanjem
pa ću ga pojednostavniti-koje kvalitete mora imati osoba koju ćeš pustiti u svoj blizak krug, al ak iste možeš konkretnije izraziti, van one šablone ''iskrenost i sl.'' koja se (nadam se) podrazumijeva? :zakoomplicirala: 
Nadovezujem se na ovo gornje-ti bitno da tvoj krug frendova ima kompatibilne stavove o svijetu/životu ili smatraš da su razlike u tom smislu dobrodošle? Tj nejasna sam sama sebi ovim pitanjem
Hansel
Hansel
- WinteRR
- Ja sam: lezbijka
- Status: Ostalo
- Kontakt:
super pitanje, jer bas o tome razmisljam ima par dana.....mora pre svega biti obrazovana (sa ili bez diplome, svejedno je), ne treba da imamo cak ni slicne stavove, vec naprotiv sto razlicitije, to bolje...tera vise na razmisljanje (ne i na preispitavanje)...da zna sta se desava u svetu i sta se desavalo....a ne da gleda farmu, v.brata i tako te gluposti(osim ako je u svrhu nekog liscnog/naucnog posmatranja)....sta znam, da ume da se izrazava, a ne da mesa padeze i ne zna pravopis...i tako jos ponesto...o iskrenosti, pa i nije nuzna...zavisno na kom nivou smo tj u koju grupu bliskih prijatelja/poznanika spada....
sta je potrebno da izgubos poverenje u prijatelje i koliko je moguce tj koliko je vremena potrebno da bi ga povratila?
sta je potrebno da izgubos poverenje u prijatelje i koliko je moguce tj koliko je vremena potrebno da bi ga povratila?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!