(postoji slična- ne ista- tema već, ali je starija od isusa i imala je slabi topicitet)
Dakle, tema gdje možete izlistati sebi najdražih 5 (više ili manje- zbilja nebitno) filmova, serija, knjiga, stripova, igara, predstava, žanrova, izvođača, stilova u umjetnosti, šampona za kosu- što god vam je bitno u životu, zapravo.
I onda se možete vratiti na temu za godinu dana (ako zaživi i sudjelujete u istoj, jel
Go, go, go!
(meni je uvijek bilo teško odrediti najbolje od nečeg; zahtjeva dobro pamćenje i praćenje lista, a nemam naviku raditi iste- samo konzumiram i uživam (a nedavno me kolegica pitala da napravim brutalnu listu najboljih stvari; bilo je zajebano i stresno, ali hvala joj za ideju). S druge strane, super mi je čitati tuđe liste
Ovo bi potencijalno moglo ispasti fantastično jer će nam pružiti priliku da nađemo nešto zanimljivo i nama nepoznato na temelju ostalih stavki na listama (iliti, kad zaključimo da s nekim dijelimo isti ukus?). I, hej, super prilika da se međusobno bolje upoznamo, amirite?
Isto tako i prilika da si ljudi međusobno bash-aju ukus ako osjećaju potrebu za istim, so there, you can do that too, sure.
Mislim, ovo je prilika da pričate o sebi, zapravo. Totalno preporučam da probate.
(Ako ste nove- pogotovo! Em dižeš broj postoja na forumu, em si aktivna, em upoznaješ druge i stvaraš neka očekivanja. Jako kul. Nema na čemu)