a sta da radim s tvojom slikom i zasto da ti vjerujem da si poslala pravu...New_Born je napisao/la:Nisam. no mogu ti poslati u pp svoju sliku, ako hoćeš.zwarte paard je napisao/la:New_Born je napisao/la:čudno i znatiželjno
sto si slatka ako si na sljicici
lajkam!
Kako se u ovom trenutku osjećate??
- zwarte paard
Re: Kako se u ovom trenutku osjećate??
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
ništa.zwarte paard je napisao/la:a sta da radim s tvojom slikom i zasto da ti vjerujem da si poslala pravu...New_Born je napisao/la:Nisam. no mogu ti poslati u pp svoju sliku, ako hoćeš.zwarte paard je napisao/la:New_Born je napisao/la:čudno i znatiželjno
lajkam!
I have nobody for my own
zabavljeno gledajuć ove dvi iz gornjeg posta. bar ne mislin na drugo...
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
- zwarte paard
da je ne uokvirim? e pa ne moze.New_Born je napisao/la:ništa.zwarte paard je napisao/la:a sta da radim s tvojom slikom i zasto da ti vjerujem da si poslala pravu...New_Born je napisao/la:Nisam. no mogu ti poslati u pp svoju sliku, ako hoćeš.zwarte paard je napisao/la:New_Born je napisao/la:čudno i znatiželjno
lajkam!a zašto ne bi?
zato sto se vecina zana u stvari srami kako izgleda, pa koristi kojekakve programcice... uzivo nema sanse da prepoznas. zato fotkama ne vjerujme bas, ljudi lazu, pa su im i fotke takve...pokusavaju biti sto nisu i bijedne kopije svojih a tudjih zelja postaju...
i sta kada mi posaljes fotku onda cu i ja tebi morati poslati fotku? a mene to taaaako zamaraaaa....
a jesi li slatka i treba li ti cura?
ha ha ha ha ha ha
Pa nisam balavica da se fotošopiram!
I, da - odgovor na sva pitanja.
I have nobody for my own
- zwarte paard
New_Born je napisao/la:Pa nisam balavica da se fotošopiram!![]()
da vidim u profilu
gazis 33.cu ?
a da nabacis neku fotku za koju smatras da je dobra? cisto da te malo vidim...ne tvoju fizicki, nego nesto sto si uhvatila. to me zanima.
e super, slatka cura trazi curu...i to ima izmedju 30 i 35...za zeniti. jos samo da vidimo slj.
da li si moralna?
ja se izvinjavam mislim da moram ici raditi da ne dobijem otkaz, ma koliko da si slatka...
ali fotku cekam
Ne znam, još, poslati sliku u pm, pa ti je evo ovdje. 
- Privitak/ci
-
- 539729_4049084705177_583545972_n.jpg
- (31.75 KiB) Preuzeto 1399 puta.
I have nobody for my own
- zwarte paard
hvala, lijepo od tebe...i super je sto nemas problema postati foootku...naaaaapokon netko!
sada bi bilo pristojno da odgovorim s nekom svojom fotkom...mislim hocu...ali nemam sada kod sebe fotku...imam jako malo svojih fotografija...kriticno malo...
kada dodjem kuci...
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... evo!
- Privitak/ci
-
- 10436667_10153289201279415_505752803911669579_n.jpg
- (153.13 KiB) Preuzeto 1395 puta.
I have nobody for my own
- zwarte paard
New_Born je napisao/la:ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... evo!
da, da , da!
ok, svidjas mi se!
Lijepo.zwarte paard je napisao/la:New_Born je napisao/la:ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... evo!
da, da , da!
ok, svidjas mi se!
I have nobody for my own
- zwarte paard
New_Born je napisao/la:evo ti još jedna!zwarte paard je napisao/la:New_Born je napisao/la:ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... evo!
da, da , da!
ok, svidjas mi se!
nema je...moze,moze..obozavam gledati sto dugi ljudi rade i izlozbe fotki inace...super!
Prevelika je... ček da nađem manju.zwarte paard je napisao/la:New_Born je napisao/la:evo ti još jedna!zwarte paard je napisao/la:New_Born je napisao/la:ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... evo!
da, da , da!
ok, svidjas mi se!
nema je...moze,moze..obozavam gledati sto dugi ljudi rade i izlozbe fotki inace...super!
I have nobody for my own
New_Born je napisao/la:Prevelika je... ček da nađem manju.zwarte paard je napisao/la:New_Born je napisao/la:evo ti još jedna!zwarte paard je napisao/la:New_Born je napisao/la:ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... evo!
da, da , da!
ok, svidjas mi se!
- Privitak/ci
-
- 12189604_10153968755304415_5989621937897785314_n.jpg
- (8.37 KiB) Preuzeto 1385 puta.
I have nobody for my own
- zwarte paard
http://belgrado.cervantes.es/FichasCult ... _58_34.htm
idi na face i potrazi yo no soy yo...tamo su djelimicno prikazane fotke i iskazi autora o djelima. jedna od toplih izlozbica. inace grupa fotografa koja ozbiljno radi. imaju tezinu...pa cisto malo obrati paznju...
idi na face i potrazi yo no soy yo...tamo su djelimicno prikazane fotke i iskazi autora o djelima. jedna od toplih izlozbica. inace grupa fotografa koja ozbiljno radi. imaju tezinu...pa cisto malo obrati paznju...
Ženska je fejkuša!zwarte paard je napisao/la:http://belgrado.cervantes.es/FichasCult ... _58_34.htm
https://www.facebook.com/Magazinphotography/?fref=ts
A slika koju je postavila kao svoju je moja rodica XXX.
Očiti picopatnik!
Edit imena by omnia.
“I felt this awful obligation to be charming or at least have something to say, and the pressure of having to be charming (or merely verbal) incapacitates me.”
Picopatnik hahahahah
- zwarte paard
pa da ti nije rodica otvorila profil?
ma nije valjda...ne vjerujem...
mada na ovom crolu se stvarno svasta zbiva...
a ne znam, ja volim fotografiju...nekako,...
a brate, ako si u pravu...uzas...
ma nije valjda...ne vjerujem...
mada na ovom crolu se stvarno svasta zbiva...
a ne znam, ja volim fotografiju...nekako,...
a brate, ako si u pravu...uzas...
Sad me baš zanima hoće li se ikad više javiti 
"Don't underestimate the seductive power of a decent vocabulary."
- zwarte paard
a joooj...
ma ja nekako ne vjerujem...
to bi bas bilo poremeceno...a bas nemam taj osjecaj, ja mislim da nije fejker...

ma ja nekako ne vjerujem...
to bi bas bilo poremeceno...a bas nemam taj osjecaj, ja mislim da nije fejker...
Zaboravile smo napisati kako se sad osjećamo zbog ovoga?
Ja iskorišteno, ipak sam joj pomogla..
Ja iskorišteno, ipak sam joj pomogla..
Jeste me kad vidile da napadan bez razloga?
A i dala san van dokaz i ime ženske čiju je sliku stavila.
- zwarte paard
Dalmata je napisao/la:Jeste me kad vidile da napadan bez razloga?A i dala san van dokaz i ime ženske čiju je sliku stavila.
ja sam izgasila face i jos ne vidim postane fotke u temi kao autorsko djelo nekog drugog, mada stilski prepoznajem...
brrrr...jebote...ne znam sta je ljudima u glavi ali je jbte spooky malo...
dobro barem je ovaj naziv izlozbe prigodan, ja nisam ja... barem je to autenticno.
ma neka joj je svako dobro, ako je ona, a ne on...sto da ne?
svatko neku svoju muku nosi...
varanje ljudi mi diže tlak... al to san ja... znan čije su fotke i sve... bolje da san rekla, nego da je neka privarena od picopatnika ili picopatnice...zwarte paard je napisao/la:Dalmata je napisao/la:Jeste me kad vidile da napadan bez razloga?A i dala san van dokaz i ime ženske čiju je sliku stavila.
ja sam izgasila face i jos ne vidim postane fotke u temi kao autorsko djelo nekog drugog, mada stilski prepoznajem...
dobro barem je ovaj naziv izlozbe prigodan, ja nisam ja... barem je to autenticno.
- zwarte paard
Dalmata je napisao/la:varanje ljudi mi diže tlak... al to san ja... znan čije su fotke i sve... bolje da san rekla, nego da je neka privarena od picopatnika ili picopatnice...zwarte paard je napisao/la:Dalmata je napisao/la:Jeste me kad vidile da napadan bez razloga?A i dala san van dokaz i ime ženske čiju je sliku stavila.
naravno! to treba raditi...hvala! ja nekako iskljucim tu opciju...kao realnu, mislim da ne zelim vjerovati da se netko s nekim igra na taj nacin...bas bezveze...sasvim nepotrebno...
sta nekom mora biti u glavi kada radi zloupotrebu tudjeg identiteta? fotografija privatnih...realno bi se sada mogla napraviti prijava, potraziti ip adresa i pokrenuti tuzba.
samo meni su ovakve situacije pretuzne i mislim da je netko tko to radi toliko tuzna osoba da mi je zao..dok ne radi vece zulume.
ali da netko uzme moju fotografiju i njome se predstavlja...nisam sigurna da bih bila milostiva.
Znan... :/ Jbg...
Ako ti to i jest rodica, ne objavljuj imena ljudi javno. Isuse, čitate li pravila.
I možemo li se dogovorit da kad se ovako dopisujete po temama, bespotrebno je toliko quotanje, služite se ^znakićem ili @korisnica.
Nikome se ne da prolazit kroz šumu quotiranja quotova.
I možemo li se dogovorit da kad se ovako dopisujete po temama, bespotrebno je toliko quotanje, služite se ^znakićem ili @korisnica.
Nikome se ne da prolazit kroz šumu quotiranja quotova.
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Satrana , misalica s cementom me jutros unistila , sefica me zajebajeje jer narucim bilu kavu s toplim mlikom bez pjene, usto moj ex sidi ode i podjebaje i mene i nju . a stacu odma ujutro moran glumit veseljaka iako se raspadam !
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Oš distrekšn?
Ja san free all day.. Pa dobro do 4...
-
str8faith
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
Ne treba ,da me tvoja cura prikolje hahahahaDalmata je napisao/la:Oš distrekšn?Ja san free all day.. Pa dobro do 4...
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel