Imam prijedlog: Kažite nešto o sebi
NOVAC...PROCITAJ]
možda je duplo i nepotrebno, al kad već postoji tema...
studentica, 22 godine, iz zagreba.
svirala sam jedno vrijeme sve i svašta... sad sam u fazi pokušavanja održavanja nekog kvazi benda na okupu. sviramo irish stvari. POKUŠAVAMO svirat, tj.
nereligiozni agnostik, fasciniran religijama.
obožavam povijest.
mh... i do ušiju filmski zalubljena u krivu osobu
studentica, 22 godine, iz zagreba.
svirala sam jedno vrijeme sve i svašta... sad sam u fazi pokušavanja održavanja nekog kvazi benda na okupu. sviramo irish stvari. POKUŠAVAMO svirat, tj.
nereligiozni agnostik, fasciniran religijama.
obožavam povijest.
mh... i do ušiju filmski zalubljena u krivu osobu
-
cranberrie nk
bok svima! 
ovo mi je prvi post i nadam se, tek jedan u nizu mnogih.
za pocetak, studentica sam,imam 20 godina i sve mi je super osim cinjenice da mi se malo sviđaju decki, malo cure i tako stalno. :? to mi malo komplicira zivot....
inace, volim rock glazbu, 80e i 90e, dobre filmove,svoj faks, dobru zajebanciju s dobrom ekipom, obozavam sve vrste plesa (jazz dance, hip hop, latino-americke), odlaske u prirodu, frendove, Dylan Dog-a, L word, svoje kucne ljubimce ... jel treba jos?
za mene obicno kazu da sam zbunjena.... nisam ja kriva, to mi je u genima.
ovo mi je prvi post i nadam se, tek jedan u nizu mnogih.
za pocetak, studentica sam,imam 20 godina i sve mi je super osim cinjenice da mi se malo sviđaju decki, malo cure i tako stalno. :? to mi malo komplicira zivot....
inace, volim rock glazbu, 80e i 90e, dobre filmove,svoj faks, dobru zajebanciju s dobrom ekipom, obozavam sve vrste plesa (jazz dance, hip hop, latino-americke), odlaske u prirodu, frendove, Dylan Dog-a, L word, svoje kucne ljubimce ... jel treba jos?
za mene obicno kazu da sam zbunjena.... nisam ja kriva, to mi je u genima.
-
weirdo
- cudnovata
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
162/54, 19 god, studiram , radim
isto sam almost perfect but...;
ne znam upalit wesh mashinu, izuzetno sam neuredna (iako je to kreativan nered) uz natpise, mama, nemoj pospremat molim te jer onda neću moć ništa nać!!, super vozim auto, though nemam sreće s biciklima (zadnji put viđena na jednom u 12. mjesecu poptuno sređena za izlazak kako se s ispumpanim gumama zaletavam u par na maksimirskoj oko 12 h...)
živim punim plućima iako pušim, letim i kad nemam para za red bull. utorke provodim po gjuri
, četvrtke po globu, vikendom pijem po kućama.
volim ljude, zarađenu lovu, tuđe brodove od kojih 16 m, prijatelje, zejebanciju, knjige, konstruktivne intelektualne razgovore, duge noćne vožnje u autu uz dobru muzku, debate, gitaru, lap, forum, internet, pisanje.
Oblačim se, ne znam koji je to stil pa... tenke, komandosice, dolčevita, šulja, šal, sako...
Friz: crvena kosa do brade negdje, s lijeve strane nekih 5-7 cm crne.
Mrzim paola choela, večinu sudionika najslabije karike, smrtnu kaznu, homo/kseno/bilošta-fobiju, novinare koji ne znaju svoj posao, aleksandra stankovića.
Obožavam kischona, večinu sudionika kviskoteke, toleranciju, openminded ljude, kolumniste koji znaju svoj posao, mislava bagu.
strašno me zabavlja razbijanje tabua i to da se prikazujem "čudnom" iako sam zapravo sasvim regular though vrlo nekonvencionalna. također me zabavlja ekipa na faksu koju ne je... like uopće a silno bi se družila samnom, fu*ckin' weirdous.
dobro woody alen kaže; ne želim biti članom kluba koji bi mene htio primiti za člana... 
isto sam almost perfect but...;
ne znam upalit wesh mashinu, izuzetno sam neuredna (iako je to kreativan nered) uz natpise, mama, nemoj pospremat molim te jer onda neću moć ništa nać!!, super vozim auto, though nemam sreće s biciklima (zadnji put viđena na jednom u 12. mjesecu poptuno sređena za izlazak kako se s ispumpanim gumama zaletavam u par na maksimirskoj oko 12 h...)
živim punim plućima iako pušim, letim i kad nemam para za red bull. utorke provodim po gjuri
volim ljude, zarađenu lovu, tuđe brodove od kojih 16 m, prijatelje, zejebanciju, knjige, konstruktivne intelektualne razgovore, duge noćne vožnje u autu uz dobru muzku, debate, gitaru, lap, forum, internet, pisanje.
Oblačim se, ne znam koji je to stil pa... tenke, komandosice, dolčevita, šulja, šal, sako...
Friz: crvena kosa do brade negdje, s lijeve strane nekih 5-7 cm crne.
Mrzim paola choela, večinu sudionika najslabije karike, smrtnu kaznu, homo/kseno/bilošta-fobiju, novinare koji ne znaju svoj posao, aleksandra stankovića.
Obožavam kischona, večinu sudionika kviskoteke, toleranciju, openminded ljude, kolumniste koji znaju svoj posao, mislava bagu.
strašno me zabavlja razbijanje tabua i to da se prikazujem "čudnom" iako sam zapravo sasvim regular though vrlo nekonvencionalna. također me zabavlja ekipa na faksu koju ne je... like uopće a silno bi se družila samnom, fu*ckin' weirdous.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
call_me_not
-
Ramona
- Status: U vezi
Za mjesec ili dva ću napuniti dvadeset i treću.
Studiram polako ali sigurno, ono što volim i što me zanima pa mi je studij lak.
Volim ritam u muzici i životu.
Volim jagode i jabuke. Ne volim kruške zbog mrvica.
Najdraži kućanski posao mi je pranje prozora jer volim kad vidim bistrije nego prije.
Puno putujem zahvaljujući sportu kojim se bavim i velikodušnoj majci koja smatra da čovjek vrijedi koliko je svijeta vidio i koliko jezika naučio.
Vrijedim 4 i pol jezika.
Lezbijka sam.
Auto mi je svijetlo plavi, metalik.
Ne volim pisati SMS.
Imam pirs na obrvi.
Studiram polako ali sigurno, ono što volim i što me zanima pa mi je studij lak.
Volim ritam u muzici i životu.
Volim jagode i jabuke. Ne volim kruške zbog mrvica.
Najdraži kućanski posao mi je pranje prozora jer volim kad vidim bistrije nego prije.
Puno putujem zahvaljujući sportu kojim se bavim i velikodušnoj majci koja smatra da čovjek vrijedi koliko je svijeta vidio i koliko jezika naučio.
Vrijedim 4 i pol jezika.
Lezbijka sam.
Auto mi je svijetlo plavi, metalik.
Ne volim pisati SMS.
Imam pirs na obrvi.
- nimfomanka
- nimfomanka
- sumrak_zivota
-
Ramona
- Status: U vezi
Ispričavam se na nejasnosti Nimfomanko nisam računala na one koji hvataju za slovo.
Mogu li se ispraviti;
Aktivno (u govoru i pismu) se služim sa četiri jezika. Dva su mi materinja
dok sam dva druga učila od svoje pete godine.
Trenutno učim peti. Snalazim se u govoru ali me gramatika još malo muči. Zato pola.
Ostalima; hvala na dobrodošlici. Već sam dugo tu ali me tek nedavno jedna mogućnost potakla da se javim.
Mogu li se ispraviti;
Aktivno (u govoru i pismu) se služim sa četiri jezika. Dva su mi materinja
Trenutno učim peti. Snalazim se u govoru ali me gramatika još malo muči. Zato pola.
Ostalima; hvala na dobrodošlici. Već sam dugo tu ali me tek nedavno jedna mogućnost potakla da se javim.
- nimfomanka
sad se sramimRamona je napisao/la:Ispričavam se na nejasnosti Nimfomanko nisam računala na one koji hvataju za slovo.
Mogu li se ispraviti;
Aktivno (u govoru i pismu) se služim sa četiri jezika. Dva su mi materinjadok sam dva druga učila od svoje pete godine.
- nimfomanka
- sumrak_zivota